Naša spletna stran za izboljšanje uporabniške izkušnje in analizo obiska uporablja piškotke. Informacije o piškotkih in pravna podlaga.
IZBERITE DRŽAVO:

Otroške sobe Gami, Top-5 izbira strank

Francoski proizvajalec pohištva Gami (Gami Fabricant Francias) slovi po moderno zasnovanem pohištvu. To podjetje je znano po kakovostni izdelavi in okolju prijazni proizvodnji. Podjetje ima več kot 60-letno tradicijo poslovanja in se zna prilagajati na vse potrebne spremembe v svetu notranjega pohištva. Vse njihovo pohištvo je proizvedeno v Franciji. Tokrat smo v pregled vzeli njihovo pohištvo za otroške sobe.

Mladinska postelja Duplex 90 x 200

Ko izbiramo mladinsko posteljo, si pogosto ne postavimo takšnih filtrov iskanja, kot to počnemo zase. A to je pravzaprav razumljivo, saj mladinske postelje običajno ne kupujemo za tako zelo dolgo obdobje. In če iščete dobro razmerje med ceno, kakovostno in trpežnostjo, potem je tu kot nalašč postelja Duplex francoskega proizvajalca Gami.

Mladinska postelja Duplex, dimenzij 90 x 200 cm, je zaradi svoje cenovne dostopnosti, kakovosti, preprostosti in elegantnega izgleda izjemno priljubljen artikel v naši spletni trgovini. V kolikor si želite pod posteljo imeti še shranjevalni predal, ga lahko izberete z doplačilom. In brez skrbi, tudi če si predal zaželite kasneje, ko ste posteljo že kupili, ga lahko čez čas dodatno naročite.

Izbirate lahko tudi med naslednjimi dimenzijami:

 • 90 x 190 cm,
 • 140 x 190 cm,
 • 120 x 200 cm,
 • 140 x 200 cm.

Možnost sestave celotne sobe

V kolikor potrebujete celotno opremo mladinske sobe, lahko postelji dodate tudi preostalo pohištvo (glej mladinska soba Duplex). Izbirate lahko med zares številnimi stilsko in barvno ujemajočimi se komponentami, tako da si boste lahko izdelali povsem unikatno in vašemu prostoru primerno sobo.

Materiali in barve

Ker mladinske postelje običajno ne kupujemo za daljša obdobja, materiali pri izbiri takšne postelje ne igrajo najpomembnejše vloge. A seveda si vsekakor želimo dovolj kakovostne postelje, ki bo našemu otroku omogočila kakovosten, udoben in predvsem varen spanec. Postelja Duplex je sestavljena iz kakovostnih ivernih plošč, ki so prekrite s folijo v barvi kostanja. Črni vstavki pa naredijo izjemno lep kontrast, ki zlahka sovpada z različnimi stilskimi kombinacijami sobe.

Zakaj kupci tako pogosto posežejo po postelji Duplex?

 • Preprost, a eleganten dizajn,
 • nizki stroški izdelave, posledično nizka cena,
 • kakovostni materiali,
 • trpežen okvir,
 • enoletna garancija.

Pograd TeoTea 90 x 200

Ko opremljamo otroške ali mladinske sobe, pogostokrat posežemo po pogradih, saj z njimi pridobimo veliko dodatnega prostora – bodisi za igro, učenje ali ostale kreativne dejavnosti. In v kolikor ste tik pred tem, da bi kupili pograd, potem razmislite o nakupu pograda TeoTea. Tu so razlogi, zakaj velja premisliti o nakupu tega izdelka francoskega proizvajalca Gami.

Eleganten dizajn

Pograd TeoTea 90 x 200 cm je izjemno priljubljena izbira v naši spletni trgovini, ker s svojim dizajnom ne ustvarja občutka klasičnih pogradov, kot smo jih vajeni iz dijaških domov. Gre namreč za stilsko premišljeno izbrane materiale, pravokotni dizajn pa ustvari enostavno umeščanje pograda v še tako majhen prostor. V kolikor si želite še dodaten predal za shranjevanje pod spodnjim ležiščem, ga lahko naročite ob doplačilu. A tudi brez predala boste na voljo imeli kar nekaj prostora za shranjevanje. Ta je namreč skrit v stopnice, vanj pa bodo otroci lahko odlagali učbenike, knjige ali igrače. V kolikor bodo pri pospravljanju neuspešni, jim boste najverjetneje žal morali 'pomagati' vi.

Dimenzije, barve in materiali

Celotne dimenzije pograda so 244 x 110 x 158 cm, dimenzije obeh ležalnih površin pa so 90 x 200 cm. Pograd TeoTea je na voljo v dveh barvnih kombinacijah, in sicer lahko izbirate med hrast + belo barvo ali sivo + belo kombinacijo. Narejen je iz ivernih plošč, ki so enostavne za oblikovanje in barvanje, na stopnicah pa so za izboljšano varnost nameščene še nedrseče obloge.

Zakaj izbrati ravno pograd TeoTea?

 • Eleganten dizajn,
 • kakovostna izdelava,
 • shranjevalni prostor v stopnicah,
 • dve barvni kombinaciji,
 • nedrseče obloge na stopnicah,
 • enoletna garancija.

Pograd Roomy 90 x 200

Opremljanje mladinskih sob se pogostokrat zaključi s pogradi, saj so ti idealna rešitev za manjša stanovanja, poleg tega pa jih otroci zelo hitro vzljubijo, pogostokrat pa postanejo dodatna popestritev ob otroški igri. Tudi zato je vredno razmisliti o trpežnem, varnem in kakovostnem pogradu. Med take sodi tudi pograd Roomy francoskega proizvajalca Gami.

Zelo funkcionalen in varen pograd

>Pograd Roomy 90 x 200 cm je kombinacija klasike s precejšnjim pridihom modernosti. Pohvali se lahko s preprostimi linijami, ki poskrbijo za eleganten dizajn, kanček pridiha modernosti pa zagotovo da posebej oblikovana lestev. Pograd Roomy, ki ga zaznamuje kombinacija svetlega hrasta in bele barve, se lahko pohvali tudi z varovalno ograjo v zgornjem ležišču, tako da boste starši lahko ponoči brez skrbi, saj bo možnost, da vaš otrok pade s postelje praktično nična. Za odlično izrabo prostora poskrbi izvlečni predal pod spodnjim ležiščem, ki bo vam in vašemu otroku omogočil shranjevanje posteljnine ali kateri koli drugih stvari, za katere bo zmanjkalo prostora v omarah. Za otroka bo še posebej priročna polica pri spodnjem ležišču.

Dimenzije, barve in materiali

Celotne dimenzije pograda Roomy znašajo 209 x 130 x 145 cm, kar pomeni, da bo ta pograd z dvema ležiščema dimenzij 90 x 200 cm zelo primeren tudi za prostore z nekoliko nižjimi stropi. Pograd Roomy je narejen iz ivernih plošč, ki so prekrite s folijo hrastove in bele barve. V komplet pograda Roomy je že vključen letveni pod, vzmetnico po ugodni ceni pa lahko nabavite v naši spletni trgovini in s tem privarčujete tako pri času, kot denarju.

Zakaj poseči ravno po pogradu Roomy?

 • Zelo dobra izraba prostora,
 • elegantne linearne linije,
 • kakovostna izdelava,
 • predal in polica za shranjevanje,
 • primerno za kombinacijo s svetlejšim pohištvom.

Otroška postelja Montana 90 x 190

Včasih si želimo problematiko opremljanja otroških sob rešiti tako, da bi imeli 'mir' še vrsto naslednjih let – morda celo desetletje. In v kolikor iščete trajnostno rešitev, potem je zagotovo prav, da razmislite tudi o postelji Montana 90 x 190 cm.

Precej prosta za shranjevanje

Otroška postelja Montana 90 x 190 cm sodi med elegantnejše in bolj funkcionalne različice pohištva za mladinske oz. otroške sobe, na voljo pa je v dveh različnih barvah – bodisi v barvi belega pepela ali barvi blond hrasta. Posteljo Montana odlikujejo predali in police, s katerimi boste pridobili veliko prostora za shranjevanje stvari, za katere je že davno zmanjkalo prostora v natrpanih omarah. Za nakup otroške postelje Montana se boste odločili predvsem tisti, ki boste posteljo svojemu otroku kupovali za dlje časa, saj gre za malenkost dražjo varianto postelje, a je ta izjemno funkcionalna, udobna in vzdržljiva, tako da bo za otroka primerna tudi po puberteti. V kolikor se bo kasneje selil v študentsko stanovanje, jo bo zlahka vzel s seboj. Če ocenjujete, da dodatnega prostora za shranjevanje ne boste potrebovali, lahko posežete po nekoliko cenejši in preprostejši varianti v enakem slogu – otroški postelji Montana 2.

Visoka kakovost – dober spanec

V kolikor si želite visokokakovostne postelje za vašega otroka, ki mu bo omogočila kakovosten, udoben in predvsem varen spanec, potem je tu kot nalašč postelja Montana. Ta je sestavljena iz kakovostnih ivernih plošč, ki so prekrite s folijo v barvi belega pepela ali blond hrasta.

Zakaj izbrati prav otroško posteljo Montana?

Mladinska postelja Hangun 120 x 200

Mladinska postelja Hangun 120 x 200 cm v barvi ogljenega hrasta je odlična izbira za tiste, ki za svoje otroke iščete kombinacijo kakovostne izdelave in ugodne cene. Postelja Hangun bo poskrbela za večletno spanje vašega otroka, saj je izdelana iz kakovostnih, trpežnih in vzdržljivih materialov. V kolikor ocenjujete, da je v sobi vašega otroka premalo prostora za shranjevanje, potem lahko ob doplačilu izberete še dodaten posteljni predal Hangun. V kolikor še nimate letvenega dna in vzmetnice, jo lahko kupite v naši spletni trgovini, s čimer boste privarčevali pri času in denarju, saj si boste prislužili dodaten popust.

Posteljo Hangun je moč pokombinirati s temnejšimi vzorci preostalega pohištva otroške sobe. Če v otroški sobi še nimate ustrezne opreme ali pa si jo želite povsem prenoviti, potem lahko posežete po mladinski sobi Hangun, kjer boste poleg postelje lahko izbirali še med številnimi drugimi stilsko ujemajočimi se elementi. Tako boste lahko sestavili povsem unikatno sobo za vašega otroka.

V kolikor vam omenjena dimenzija postelje ne ustreza, se lahko ozrete po naslednjih:

 • mladinska postelja Hangun 90 x 190 cm,
 • mladinska postelja Hangun 90 x 200 cm,
 • mladinska postelja Hangun 120 x 190 cm.

Materiali in barve

V kolikor si želite visokokakovostne postelje za vašega otroka, ki mu bo omogočila kakovosten, udoben in predvsem varen spanec, potem je tu kot nalašč postelja Hangun. Ta je sestavljena iz kakovostnih ivernih plošč, ki so prekrite s folijo v barvi ogljenega hrasta. Ročaji predala – v kolikor se zanj odločite – so sestavljeni iz foliranega oglja iz MDF plošč.

Zakaj poseči ravno po mladinski postelji Hangun?

 • Preprost, a zelo eleganten dizajn,
 • možnost kasnejšega dokupa predala za shranjevanje,
 • enobarvna in stilsko dovršena varianta,
 • enoletna garancija,
 • Možnost nakupa celotne spalnice.

MNENJA STRANK

Garderobna omara Elmo 01

   monika - 2020-12-04

zelo zadovoljni

+ super prostorno pohištvo

- zelo hitro se obkruši

Boxspring postelja Leosi 180x200

   Sašo - 2020-12-04

Same pohvale od vsakega zaposlenega, dobene nastrpnosti, VRHUNSKO osebje, prijazno, izdelek kot se dogovoris, dostava hitra, prevoznik prijazen, VREDNO NAKUPA IN ZAGOTOVO NI ZADNJI NAKUP PRI VAS!

+ Super, zelo dobra kvaliteta.

- Nimam pritožb.

Jedilna miza Garian II 160x90 cm

   Barbara - 2020-12-03

Presenečena in navdušena sem nad kvaliteto (za tak denar še toliko bolj!) - miza je izredno stabilna, trdna, lepa, skratka vse, kar je potrebno. Odnos od 1. klika do dostave prijazen in profesionalen, dostava pa točna.

+ Stabilna, lepa in funkcionalna

Postelja London - 120x200 cm

   Marija - 2020-12-02

Se vam lepo zahvaljujem lp.

Barski stol Wave II črn

   Vesna - 2020-12-02

Super ste! Presenečena nad uslugo in zelo profesionalni vsi..... Potrebujem dva obesalnika za v hodnike med pisarnami. Imate kaj na zalogi v beli barvi? Lahko so tudi srebrni....

Modul Luna white - UHO 40 - zgornja omarica z dvema policama

   Edin - 2020-12-02

Odlicna, odnos in pomoč podjetja PROFESIONALEN. Lp, Edin

Vitrina nizka Arco - Hrast + Grafit

   Vlasta - 2020-12-02

Zelo zadovoljna. Vitrina je odlična. Komunikacija in dostava super. Pohvala gospodu,ki dostavlja. Hvala.

Modul Luna white - UHO 40 - zgornja omarica z dvema policama

   Jure - 2020-12-01

Izredno kvalitetna, priporocam. Odnos podjetja 5+ ocena. Bravo.

+ Poceni

- \

GOR