Naša spletna stran za izboljšanje uporabniške izkušnje in analizo obiska uporablja piškotke. Informacije o piškotkih in pravna podlaga.
IZBERITE DRŽAVO:

Kako opraviti nakup

Pomoč pri nakupu

1. korak: Dodajanje izdelka v košarico

Nakupovanje v spletni trgovini Svetpohistva.si je povsem preprosto. Ko v razdelkih najdete artikel, ki bi ga želeli naročiti, izberite količino (-1+) in pritisnete gumbek Dodaj v košarico. Pred tem velja opozoriti, da imajo določeni artikli možnost izbire barve, materialov ali variant, tako da bodite pozorni, da boste izbrali ustreznega.  Ko boste dodali izdelek v košarico, imate dve možnosti: ali nadaljujete z nakupovanjem ali se odločite za plačilo s pritiskom na gumbek Na blagajno. Kadar koli lahko iz košarice izbrišete artikle s pritiskom na sliko košarice (desno zgoraj) in pritiskom smetnjaka.

Primer naročila kotne sedežne garniture:

Pojdite na naslovno stran, izberite razdelek Kavči in sedežne garniture, nato kliknite na gumbek Kotne sedežne garniture in izberite želeni artikel. Najprej desno zgoraj izberite (v kolikor je to mogoče) levo ali desno postavitev kavča (kot r ali kot L).

Sledi izbira kategorije pod zavihkom Izberite barvo, kjer lahko poleg barve izbirate tudi vrsto tkanine.

Ko ste izbrali želeno barvo vrsto tkanine ali usnja, izberite zeleni gumbek Dodaj v košarico in sledite spodaj opisanemu postopku.

2. korak: Vnos podatkov

V kolikor se boste odločili za odhod na blagajno, boste prišli na zavihek Zaključi naročilo. Tu imate znova dve možnosti: naročilo lahko zaključite bodisi s prijavo bodisi brez registracije. Izberite ljubšo varianto, nato pa izpolnite naslednje podatke ter izberite kakšen način prevzema oz. dostave vam najbolj ustreza.

3. korak: Izbira načina plačila

Sledi še izbira načina plačila: tu lahko izbirate med več variantami: bodisi s kreditnimi karticami, PayPal-om ali predračunom. V kolikor si želite artikle kupiti na obroke, lahko posežete po Leanpay plačilu, kartici Diners Club ali NLB Viso oz. NLB Mastercard.

V kolikor vam je ljubše plačilo po povzetju, izberite možnost plačila po povzetju, pri tem pa označite, ali boste plačali z gotovino ali kartico.

4. korak: Vnos naslova za dostavo

Za konec vpišite še naslov, na katerega si želite prejeti izbrane izdelke (v kolikor izberete dostavo in ne lastnega prevzema), in pritisnite oranžen gumbek Pošlji in plačaj. Postopek oddaje naročila bo tako zaključen, na vaš elektronski naslov ali mobilno številko bo prišla potrditev naročenih artiklov.

Pomembno: če želite prejeti originalni račun na podjetje, obkljukajte polje Potrebujete račun na podjetje?

MNENJA STRANK

Komplet za hodnik Monti

   Renata Bizjak - 2023-03-23

Mi je všeč, samo bi rabila zraven še omaro s policami širina do 65 cm, globina do 30 cm, višina lahko do 200 cm v barvi sonoma hrast lahko v kombinaciji z belo.

Vrtna lopa Mir1008

   Asmir - 2023-03-20

Sem zelo zadovoljan z artiklom tud z dostavo zelo prijazni ljudje,sem tud veseo da sem sodeloval z vami lp

Poličnik Brock

   Mojca - 2023-03-19

Odlično.

Raztegljiva jedilna miza Fryderyk 160-240 cm - craft hrast

   DAMJANA - 2023-03-14

Lepa miza, enostavna sestava. Zadovoljni.

Komoda 100

   Uros - 2023-03-14

Odlicna za ta denar

Dnevni regal Frida

   Majda - 2023-03-11

Hvala lepa smo zadovoljni se še priporočamo

Fotelj Avatar - siv

   Mojca - 2023-03-11

udoben in lahek za sestavo

Postelja Happy 2009 - 90x200 cm - bela-bela

   Petra - 2023-03-11

Zadovoljni s kvaliteto postelje.
GOR