Naša spletna stran za izboljšanje uporabniške izkušnje in analizo obiska uporablja piškotke. Informacije o piškotkih in pravna podlaga.
IZBERITE DRŽAVO:

Kako opraviti nakup

Pomoč pri nakupu

1. korak: Dodajanje izdelka v košarico

Nakupovanje v spletni trgovini Svetpohistva.si je povsem preprosto. Ko v razdelkih najdete artikel, ki bi ga želeli naročiti, izberite količino (-1+) in pritisnete gumbek Dodaj v košarico. Pred tem velja opozoriti, da imajo določeni artikli možnost izbire barve, materialov ali variant, tako da bodite pozorni, da boste izbrali ustreznega.  Ko boste dodali izdelek v košarico, imate dve možnosti: ali nadaljujete z nakupovanjem ali se odločite za plačilo s pritiskom na gumbek Na blagajno. Kadar koli lahko iz košarice izbrišete artikle s pritiskom na sliko košarice (desno zgoraj) in pritiskom smetnjaka.

Primer naročila kotne sedežne garniture:

Pojdite na naslovno stran, izberite razdelek Kavči in sedežne garniture, nato kliknite na gumbek Kotne sedežne garniture in izberite želeni artikel. Najprej desno zgoraj izberite (v kolikor je to mogoče) levo ali desno postavitev kavča (kot r ali kot L).

Sledi izbira kategorije pod zavihkom Izberite barvo, kjer lahko poleg barve izbirate tudi vrsto tkanine.

Ko ste izbrali želeno barvo vrsto tkanine ali usnja, izberite zeleni gumbek Dodaj v košarico in sledite spodaj opisanemu postopku.

2. korak: Vnos podatkov

V kolikor se boste odločili za odhod na blagajno, boste prišli na zavihek Zaključi naročilo. Tu imate znova dve možnosti: naročilo lahko zaključite bodisi s prijavo bodisi brez registracije. Izberite ljubšo varianto, nato pa izpolnite naslednje podatke ter izberite kakšen način prevzema oz. dostave vam najbolj ustreza.

3. korak: Izbira načina plačila

Sledi še izbira načina plačila: tu lahko izbirate med več variantami: bodisi s kreditnimi karticami, PayPal-om ali predračunom. V kolikor si želite artikle kupiti na obroke, lahko posežete po Leanpay plačilu, kartici Diners Club ali NLB Viso oz. NLB Mastercard.

V kolikor vam je ljubše plačilo po povzetju, izberite možnost plačila po povzetju, pri tem pa označite, ali boste plačali z gotovino ali kartico.

4. korak: Vnos naslova za dostavo

Za konec vpišite še naslov, na katerega si želite prejeti izbrane izdelke (v kolikor izberete dostavo in ne lastnega prevzema), in pritisnite oranžen gumbek Pošlji in plačaj. Postopek oddaje naročila bo tako zaključen, na vaš elektronski naslov ali mobilno številko bo prišla potrditev naročenih artiklov.

Pomembno: če želite prejeti originalni račun na podjetje, obkljukajte polje Potrebujete račun na podjetje?

MNENJA STRANK

Otroška postelja Domek - 80x160 cm - bela

   Danilo - 2022-11-27

Zelo super internetna stran, stvari ki se jih da dobiti pri njih jih deugje ne dobis,cene tudi dokaj sprejemljive kar pa se tice sestavljanja navodila super, ne manjka nic, luknje pa katastrofa…. :( in mislim da bi morali artikle pri katerih so podobni komentarji kot moj ali ukiniti v prodaji ali se pogovoriti z dobaviteljem…

+ Zelo korektni,se drzijo kaj se dogovorijo se pravi vseh rokov, za sigurnost poklicejo da preverijo vsebnost narocila,….

- Luknje zamaknjene dolocenih sraufov sploh ne mores skupaj dobis al pa vse skupaj poskodujes……

Postelja Rondo 2 160x200

   Tomaž - 2022-11-13

S posteljo sem zelo zadovoljen, spim odlično, dobro sanjam, skratka sem vesel nakupa in upam, da mi bo dolgo služila. Bolj pa sem razočaran nad čakanjem na izdelek, saj je trajalo cele 4 mesece in pol, da sem posteljo sploh dobil...to je pa en velik minus. Upam, da sem izjema pa da ni to stalna praksa pri tovrstnih spletnih nakupih.

+ Ugodna cena, trdota ležišča, praktičnost, velik in globok predal za shranjevanje pod ležiščem, dobil praktično sestavljeno posteljo

- Tanko in mehko dno, dolgotrajen proces od izdaje naročila do prejetja izdelka

Postelja Hilton - 180x200 cm

   Vesna - 2022-11-12

Čudovita postelja, zelo zadovoljna.

+ Zelo mehka, kvalitetna in lepa

- Pod je težko sestavljati

Omara za čevlje Nevio 05

   Darja - 2022-11-12

Z nakupom omarice Nevio 05 sem zelo zadovoljna. Omarica je točno taka kot je na sliki. Navodila so priložena, potrebuješ samo še izvijač in akcija... Vmes seveda malo študiraš :D.. Slike izdelka na spletni strani so zelo realne! Elementi v embalaži so dodatno zaščiteni s stiroporjem, tako da ob pravilnem ravnanju ni nobene nevarnosti za fizične poškodbe. Omarico za čevlje sem skombinirala z obešalnikom W45. Odlična izbira saj se lepo dopolnjujeta.

+ Več izdelkov linije Nevio

- Slabosti ni

Obešalnik W45

   Darja - 2022-11-12

Obešalnik je točno tak kot na sliki. Najpomembnejše pa mi je da je stabilen. Nobene nevarnosti, da bi se prevrnil. Odlično se ujame z omarico za čevlje iz linije Nevio.

+ Zelo stabilen obešalnik!

- Mogoče to, da so leseni čepki samo za natakniti, tako da se lahko zgodi da pade dol. Jaz jih nameravam kar zalepiti s silikonom.

Dnevni TV regal Switch XXV 280 cm - LED

   Gorazd - 2022-10-29

Zelo kvalalitetna izdelava elemantov. Enostavna sestava in montaža. Zelo prijazno in strokovno osebje na info telefonu. Hitro in enostavno naročanje. Kar pa je zelo pomembno, za vsak korak naročila te obvestijo in veš kje se nahaja naročena stvar. Hitra dobava! Še bomo naročili pri Vas!

+ Kvalitetna izdelava, enostavno sestavljanje in montaža.

- Jih ni.

Kotna sedežna garnitura Alvaro

   Karin - 2022-10-26

Zelo zadovoljna s sedežno

+ Hitra dostava in zelo prijazno osebje.

Komplet za hodnik Green

   Jelka Zamuda - 2022-10-26

Odličen izdelek, prava cena!

+ Odličen izdelek!

GOR