Naša spletna stran za izboljšanje uporabniške izkušnje in analizo obiska uporablja piškotke. Informacije o piškotkih in pravna podlaga.
IZBERITE DRŽAVO:

Pregled najbolj popularnih postelj proizvajalca Eltap Meble

Poljski proizvajalec oblazinjenega pohištva Eltap Meble skrbi za opremljanje dnevnih sob in spalnic že vse od leta 1993. Gre za dinamičnega proizvajalca postelj, kavčev in ostalega pohištva s kvalificirano ekipo strokovnjakov, ki se po svojih najboljših močeh trudi, da pohištvo zagotavlja udoben počitek. Tokrat smo v pregled vzeli pet najbolj priljubljenih postelj proizvajalca Eltap Meble v naši spletni trgovini.

Boxspring postelja Rocco 90 x 200

Postelja je glavna 'sestavina' spalnice, ki takoj pade v oči, ko vstopimo v spalnico. Lahko bi rekli, da je postelja kar srce spalnice. Tudi zato je pomembno, da izbrani model stilsko izpolnjuje več kriterijev: moč, zanesljivost, prijetnost in sovpadanje s preostalim pohištvom spalnice.

Boxspring posteljo Rocco 90 x 200 cm, proizvajalca Eltap Meble, boste v Sloveniji najceneje kupili v spletni trgovini Svetpohistva.si, saj smo zavezani najnižjim cenam. Model Rocco je idealna rešitev za manjše spalnice in tiste, ki radi spite na višji postelji, ki omogoča lažje vstajanje. Posteljo Rocco krasijo preprost dizajn, lepi detajli in to, da zaradi svojega izgleda sovpada z različnimi slogi. Tu je še široka paleta izbora barv, s čimer še lažje prilagodite posteljo vaši spalnici.

Dizajn in funkcionalnost

Dizajn postelje je preprost, a z dovršenimi detajli, kar Boxspring posteljo naredi primerno za različne sloge spalnic. Minimalističen dizajn je prisoten tudi na nosilcih postelje. Izbirate lahko med zares široko paleto barv. Ker ima postelja dvižni mehanizem, omogoča dodaten prostor za shranjevanje, ki v manjših spalnicah še kako prav pride.

Materiali

Okvir postelje je izdelan iz lesa in ivernih plošč, vzglavna stranica pa je iz iverne plošče (pena + sintepon), tapecirane s tkanino ali z umetnim usnjem. V posteljo je že vključena tudi vzmetnica Bonnel, njena višina znaša 20 centimetrov in je srednje trdote. Nadvložek je iz pene in je visok 4 centimetre.

Zakaj izbrati posteljo Boxspring Rocco 90 x 200 cm?

 • Primerna za majhne spalnice,
 • dizajn, ki se prilagaja različnim slogom spalnic,
 • visoko sedišče,
 • oblazinjen okvir,
 • prostoren predal za shranjevanje.
Posteljo Rocco - 90x200 lahko najdete v našam katalogu.

Postelja Primo

Postelja je osrčje spalnice, zato je še kako pomembno, kakšno izberemo. Običajno največ časa pri opremljanju spalnice posvetimo izbiri postelje, kar je ne nazadnje logično, saj praviloma prespimo tretjino dneva. Zato je pomembno, da izberemo takšno posteljo, ki nam bo dajala občutek varnosti, zadovoljstva in bo obenem skrbela za naše udobje. Postelja Primo je zagotovo ena od tistih, ki bo poskrbela za vse zgoraj našteto.

Dizajn in funkcionalnost

Postelja Primo, proizvajalca Eltap Meble, sodi v cenejši rang, a kljub nižji ceni jo krasita visoka kakovost in zanimiv dizajn. Čeprav gre za preprostejšo obliko, ta zaradi kontrastnih barv ustvari občutek sofisticirane rešitve. Odločate se lahko med zares široko paleto barv, poleg tega lahko izbirate tudi med različnimi barvnimi kombinacijami, kar vam omogoča, da lahko sestavite povsem unikatno posteljo po vašem okusu. Glede na ostalo pohištvo v spalnici lahko barve prilagajate prostoru. V osnovi postelja nima dvižnega mehanizma niti predala, a se ju lahko ob želji pri oddaji naročila dodatno naroči.

Materiali

Okvir postelje je narejen iz naravnega lesa iglavcev in laminirane iverne plošče, vzglavna stranica je sestavljena iz ivernih plošč (pena + sintepon), tapeciranih s tkanino ali umetnim usnjem. Proizvajalec uporablja le visokokvalitetne barve in lake. Vzmetnica in letveni pod nista del kompleta.

Izbirate lahko med naslednjimi velikostmi:

 • 140 x 200 cm,
 • 160 x 200 cm,
 • 180 x 200 cm.

Zakaj izbrati posteljo Primo?

 • Eleganten dizajn,
 • odlično razmerje med ceno in kakovostjo,
 • izbira različnih barvnih kombinacij,
 • oblazinjen okvir.
Posteljo Primo lahko najdete v našam katalogu.

Postelja Milano

Postelja je mesto, ki je namenjeno počitku, sprostitvi in spancu. Zato je pomembno, da ustreza našim željam in potrebam. Mnogi jo označujejo kar za srce spalnice, zato je za naše zadovoljstvo treba biti pozoren tudi na dizajn in funkcionalnost. Postelja Milano je ena od tistih, ki bo zaradi elegantnega enobarvnega dizajna poskrbela, da bo z ustrezno izbiro barve sovpadala s preostalim, že izbranim pohištvom spalnice.

Dizajn in funkcionalnost

Postelja Milano je primerna za ljubitelje modernejših rešitev spalnic. Z elegantnim enobarvnim dizajnom poskrbi, da hitro pade v oči in prevzame vso pozornost nase. Kar jo dela posebno, je visoko vzglavje, ki je okrašeno z gumbi in prešitim blagom. Nizke, skorajda nevidne plastične noge zaokrožujejo modernejši stil postelje. Ker je postelja že opremljena z letvenim podom, boste prihranili čas in denar.

Iz kakšnih materialov je postelja?

Okvir postelje je narejen iz naravnega lesa iglavcev in laminirane iverne plošče, vzglavna stranica je sestavljena iz ivernih plošč (pena + sintepon), tapeciranih s tkanino ali umetnim usnjem. Proizvajalec uporablja le visokokvalitetne barve in lake. Vzmetnica ni del kompleta.

Izbirate lahko med sledečimi velikostmi:

 • 160 x 200 cm,
 • 180 x 200 cm,
 • 200 x 200 cm.

Zakaj izbrati ravno posteljo Milano?

 • Možnost izbire 'nadstandardnih' dimenzij,
 • eleganten enobarvni dizajn,
 • visoko vzglavje,
 • široka paleta izbire barv.
Posteljo Milano lahko najdete v našam katalogu.

Postelja Grand z lesenim okvirjem

Ker je postelja osrčje spalnice, je pomembno, da izberemo takšno, ki nam ustreza glede na naše želje in potrebe. Če želite ostati v pristnem stiku z naravo, obenem pa spati na mehki oblazinjeni postelji, je postelja Grand z lesenim okvirjem zagotovo prava rešitev za vas. Ob široki paleti izbire barv se bo zagotovo našla prava tudi za vas.

Dizajn in funkcionalnost

Je postelja, ki na prvo mesto postavlja udobje in tako v ospredje postavlja posteljno elementarno funkcijo. Obenem ob ustrezni izbiri vzmetnice oz. ležišča skrbi za zelo kvaliteten spanec. Visoko vzglavje privablja poglede s pravokotnimi vzorci, hkrati pa s svojo mehkobo zagotavlja udobno podporo pri branju ali gledanju vaših najljubših filmov oz. serij. Ker je v komplet že vključen tudi letveni pod, boste prihranili pri času in denarju.

Materiali postelje

Okvir postelje je narejen iz naravnega lesa iglavcev in laminirane iverne plošče, vzglavna stranica pa je sestavljena iz ivernih plošč (pena + sintepon), tapeciranih s tkanino ali umetnim usnjem. Proizvajalec uporablja le visokokvalitetne barve in lake. Vzmetnica ni del kompleta.

Izbirate lahko med sledečimi velikostmi:

 • 180 x 200 cm,
 • 200 x 200 cm.

Zakaj izbrati posteljo Grand?

 • zagotovljeno udobje med spanjem,
 • široka paleta izbire barv,
 • visoko vzglavje,
 • lesen okvir, ki skrbi, da ostajate v stiku z naravo,
 • čvrsta in trpežna,
 • unikaten enobarvni dizajn.
Posteljo Grand lahko najdete v našam katalogu.

Postelja Boxspring Amadeo LED

Izbira postelje je ena najpomembnejših odločitev, ko gre za opremljanje doma, zato je potrebno dobro premisliti, kaj pravzaprav potrebujete. In ne pozabite: v postelji preživimo tretjino svojega življenja. Postelja Boxspring Amadeo LED sodi med modernejše rešitve in združuje izjemno vzdušje in eleganco v enem. Obenem zagotavlja izvrstno udobje med spanjem ali branjem.

Dizajn in funkcionalnost

Glavna značilnost Boxspring Amadeo LED postelje je ta, da je oblazinjena in precej višja kot klasična lesena postelja. Pri takšni postelji je vstajanje s postelje olajšano, prav tako pa se je lažje uleči. Boxspring postelje sicer veljajo za najbolj prestižen in moderen izbor. Boxspring Amadeo LED postelja pa vse skupaj še začini, saj omogoča ambientalno talno osvetlitev, ki še izpopolnjuje občutek udobja in prestiža.

Materiali

Okvir postelje je izdelan iz lesa in ivernih plošč, vzglavna stranica pa je iz iverne plošče (pena + sintepon), tapecirane s tkanino ali z umetnim usnjem. V posteljo je že vključena tudi v celoti oblazinjena vzmetnica Bonnel, njena višina znaša 36 centimetrov in je srednje trdote. Nadvložek je iz pene in je visok 4 centimetre.

Izbirate lahko med naslednjimi velikostmi:

 • 140 x 200 cm,
 • 160 x 200 cm,
 • 180 x 200 cm.

Zakaj izbrati posteljo Amadeo LED?

 • visoko ležišče,
 • v komplet sta že vključena visoka vzmetnica in nadvložek,
 • ambientalna talna osvetlitev,
 • visoko vzglavje,
 • oblazinjene stranice,
 • prostor pod posteljo za dober pretok zraka pod posteljo.
Posteljo Amadeo lahko najdete v našam katalogu.

MNENJA STRANK

Komoda Perfect 458219

   Irena Vodišek Smirčić - 2020-09-18

Ročaj je bolj ali manj neuporaben, ker pa ni "pasal" k ostalemu pohištvu, sem ga tako ali tako nameravala zamenjati. In po mojem standardna napaka pri vsem pohištvu - premalo polic. Zato smo "navrtali" stranici in dodali polici. Sedaj je top!;)

+ Enostavno

- Ročaj

Visoke jeklene nogice za postelje Novelty - krom ali črna

   Slavko - 2020-09-16

Odlične,stabilne noge ?

Dvižna postelja Rumba 160x200 cm

   Slavko - 2020-09-16

Odlična,kompaktna,praktična in udobna postelja. Priporočam

Vzmetnica Magnat memory-lateks-cocos 3D - 80x200 cm

   Slavko - 2020-09-16

Odlična vzmetnica,sploh za hrbteničarje. Priporočam

Vzglavnik Soft Night Aloe Vera

   Slavko - 2020-09-16

Danes dobil darilo. Hvala vam lepa.

Jeklen letveni pod na nogicah - 120x200 cm

   Tina - 2020-09-16

Hitra in cenovno ugodna rešitev.

Pisalna miza Ada - visok sijaj

   SLAVKA - 2020-09-13

Sem kar zadovoljna, malo me motijo predali, nimajo rock, tak model.!!!

+ Stabilna

- Manjka ena nogica, prosim zanjo, ljukne za predalnik so bile samo na eni strani.

Pisalna miza Optimal 13

   Borut - 2020-09-13

Odlična miza za pisarno

+ cena

GOR