Naša spletna stran za izboljšanje uporabniške izkušnje in analizo obiska uporablja piškotke. Informacije o piškotkih in pravna podlaga.
IZBERITE DRŽAVO:

Pregled najbolj priljubljenih izdelkov otroškega pohištva ML Meble

ML Meble je družinsko podjetje, ki je že od samega začetka v lasti zgolj enega lastnika. To je zagotovo prednost, ki daje udobje pri vodenju podjetja in zagotavlja garancijo pogodbenim dobaviteljem. Sprva je sicer delovalo kot majhna mizarska delavnica, ki se je ukvarjala z drugimi dejavnostmi, nato pa se je z leti po odločitvi lastnika, da se preusmeri v razvijajočo panogo, preoblikovala v podjetje za izdelavo notranjega pohištva. Proizvajalec ML Meble skrbi za pohištvo najvišje kakovosti, zato veliko vlaga v najsodobnejše aparate za proizvodnjo pohištva.

Mladinska soba Drop – metalik siva

Izbira otroške oz. mladinske sobe je lahko prijetno ali zahtevno opravilo. Veliko je odvisno od tega, kako boste k temu pristopili. In ne pozabite: čeprav se marsikateremu staršu zdi, da je izbira otroške sobi le v domeni starša, temu ni tako: za popolno zadovoljstvo v izbor vključite tudi otroka. Premislite o njegovih željah, poiščite kompromise in se nato odločite.

Kakovosten, eleganten in premišljen izbor

Mladinska soba Drop poljskega proizvajalca ML Meble sodi med zelo kvalitetne produkte in ponuja veliko v malem. Zaradi priročnega sistema 'Drop' jo lahko kombinirate povsem po vaših željah, saj jo lahko s posameznimi elementi (komplet vsebuje 23 elementov) ustvarite povsem unikatno – takšno, ki se bo odlično prilegala vašemu prostoru in vašim oz. potrebam vašega otroka. Odlikuje jo premišljen izbor barvne kombinacije, in sicer gre za naravne barve v kombinaciji s pastelnimi odtenki, ki pričarajo modernost in domačnost.

Povsem unikatno otroško sobo Drop, izdelano iz Iverala, si lahko sestavite iz naslednjih elementov: postelja, nizke in visoke omare, tabureji, poličniki, regali, komode, pisalna miza, police idr. Ker je otroška soba Drop v metalik sivi barvi (na voljo v naši spletni trgovini tudi svetlo siva barva), je zaradi svojega izgleda primerna tako za fante, kot deklice.

Poglejmo si glavne elemente sobe Drop, ki vas bodo navdušili:

 • postelja: zelo priročna, ker ima z dodatnimi elementi možnost individualnega dodajanja ali odvzemanja, s čimer se zlahka izognete efektu hladnih sten.
 • Pisalna miza: narejena iz Iverala, pohvali se lahko s precej prostora za shranjevanje, poleg tega ima priročen izvlečni predal, ki se lahko uporablja kot podstavek za tipkovnico ali za odlaganje učbenikov in zvezkov.
 • Komoda: elegantna, ne največja, toda z veliko shranjevalnega prostora v kombinaciji treh barv, ki ustvarijo prijetno vzdušje.
 • Tabure: prav tabure je eden najbolj priljubljenih artiklov poljskega proizvajalca ML Meble v naši spletni trgovini. Čemu? Ker je s koleščki tako zelo priročen, poleg tega je kompakten, udoben, obenem pa premore precej prostora za shranjevanje.

Zakaj izbrati mladinsko sobo Drop?

 • nešteto možnosti za unikaten dizajn in postavitev,
 • kvalitetna izdelava,
 • elegantna izbira barv,
 • primerna tako za deklice, kot fante.

Postelja Blanco

Postelja Blanco je sestavni del kolekcije Blanco s številnimi elementi, lahko pa jo za vašo sobo, v kateri že imate preostalo pohištvo, izberete tudi kot posamezni element. In prav kot takšna je v naši spletni trgovini izjemno priljubljen izbor, saj kupci pogosto posežejo po njej. Poglejmo, zakaj.

Ne le dizajn, tudi funkcionalnost

Krasi jo poseben in domišljen dizajn, ki v sebi skriva dva zelo priročna predala, povezana v celoto. Ta bosta še kako prav prišla za shranjevanje posteljnine, igrač in ostalih stvari, za katere običajno zmanjka prostora v omarah. K postelji, ki je izdelana iz iverala in MDF-plošč, je že vključen letveni pod, kar pomeni dodaten prihranek denarja in časa. V ospredju torej ni le dizajn, pač pa tudi funkcionalnost te otroške oz. mladinske postelje. Velja za izjemno priročno tudi zato, ker ima z dodatnimi elementi možnost individualnega dodajanja ali odvzemanja, s čimer se zlahka izognete efektu hladnih sten.

Nešteto različnih in unikatnih kombinacij

In ne pozabite: posteljo Blanco lahko kombinirate s kar 32 preostalimi elementi kolekcije Blanco. Omenimo jih zgolj nekaj: nočne omarice, garderobna omara z ogledalom, komoda, omara z vitrino, obešalnik, pisalna miza in številni drugi. Kolekcija Blanco je modna, svetla in naravna. Edinstvena zasnova lesenih ročajev daje celotni liniji pohištva značaj in slog ter se idealno usklajuje z kontrastnim vložkom na sprednji strani. Kolekcija Blanco je preprosta lepota, navdihnjena z naravo, predvsem pa je zelo praktična in originalna rešitev za vaše bivalne prostore. Pohištvo ni le zelo udobno in privlačno, ampak tudi funkcionalno.

Zakaj poseči po postelji Blanco?

 • Eleganten dizajn,
 • zelo funkcionalna,
 • možnost zaščitnih elementov za preprečitev učinka hladnih sten,
 • kvalitetna izdelava,
 • vključen letveni pod,
 • enoletna garancija.

Mladinska soba IQ – roza

Izbira mladinske sobe je velik korak za vašega otroka. Mogoče se vam zdi, da tej izbiri zaradi tega, ker jo bo otrok hitro prerasel, ni treba posvečati toliko pozornosti, a temu ni tako. Pomembno je, da se bo vaš otrok v sobi počutil prijetno ter da bo soba zanj tudi funkcionalna. Le tako bo iz sebe iztisnil največ pri šolskih dejavnostih, prav tako pa bo do popolnosti razvil ustvarjalno plat.

Možnost izbire posameznih elementov

Komplet mladinske sobe IQ – roza je sestavljen iz 18 elementov. Sodobna in barvita kolekcija IQ mladinskega pohištva je zasnovana v skladu z najnovejšimi modnimi trendi. Kolekcija IQ je odlična izbira za sobe mladostnikov. Zahvaljujoč raznolikosti elementov vam sistem IQ omogoča edinstveno razporeditev po prostoru po vaših željah in potrebah. To pa pomeni, da si lahko (v sodelovanju z vašim otrokom) oblikujete povsem unikaten dizajn mladinske sobe. Izberite elemente, za katere ocenjujete, da jih vaš otrok v sobi zares potrebuje. Ti bodo vašemu otroku prišli prav, brez nepotrebnega balasta, ki mnogokrat pride že vključen v komplete. Tukaj lahko izbirate sami. Kolekcijo sobe IQ, ki je narejena iz iverala, sestavljajo postelja, številne omare, poličniki, regali, komode, pisalna miza, police...

Kolekcija je primerna tako za deklice, kot tudi fante, saj je na voljo tudi v barvi metalik siva in bela z dodatki zelene barve ali malina rdeče ali marine modre barve. Elemente različnih barv lahko tudi kombinirate in ustvarite dvo- ali večbarvno celoto.

Zakaj izbrati prav mladinsko sobo IQ?

 • Preprost, a vpadljiv dizajn,
 • zanimive barvne kombinacije,
 • enostavno kombiniranje elementov, ki jih potrebujete,
 • kvalitetna izdelava,
 • ugodna cena.

Pisalna miza Joker P

Marsikdo bi dejal, da so pisalne mize med seboj zelo podobne in da med njimi bistvenih razlik ne more biti. Če se na prvi pogled morda res zdi, da gre pri pisalni mizi za noge in delovno površino, pa lahko pogled 'od blizu' razkrije, da so odstopanja zelo velika. Večja, kot bi si lahko mislili na 'prvo žogo'. Udobje, ergonomija in funkcionalnost so tisti dejavniki, ki običajno naredijo bistveno razliko. In v kolikor iščete udobno, ergonomsko dobro zasnovano in funkcionalno pisalno mizo za vašega otroka, potem velja razmisliti (tudi) o pisalni mizi Joker P.

Funkcionalnost je njeno drugo ime

Pisalna miza Joker P je izdelana iz iverala in je na voljo v svetla sonoma barvi. Je idealna rešitev za kotne postavitve. Zasnovana je za otroško oz. najstniško uporabo, saj so snovalci poskrbeli, da bo čim bolj udobna za otroke pri reševanju domačih nalog in preživljanju prostega časa. Tako se pisalna miza Joker P poljskega proizvajalca ML Meble lahko pohvali s prostorom za odlaganje tipkovnice, prostorom, ki je namenjen stacionarnemu računalniku, prostorom, ki je namenjen printerju in kar tremi shranjevalnimi predali in eno odlagalno polico. Poleg tega ima zaradi široke diagonalne zasnove precej delovnega prostora, ki bo otroku precej olajšal učenje, ko bo treba razgrniti kakšen zemljevid ali kaj podobnega. Vsekakor je miza Joker P z razlogom tako zelo priljubljen produkt v naši spletni trgovini, saj je zares premišljeno zasnovana. In vse to za izjemno ugodno ceno. In še zdaleč ni primerna le za otroške in mladinske sobe, še kako prav bo prišla tudi v domačem kabinetu. V kolikor vam postavitev P ne ustreza, lahko izberete tudi diametralno postavitev, in sicer pisalno mizo Joker L.

Kaj pisalno mizo Joker P dela tako posebno?

 • Polica za tiskalnik,
 • polica za računalnik,
 • izvlečni predal za tipkovnico,
 • trije shranjevalni predali,
 • velika delovna površina.

Postelja Kubu 120x200

Izbira postelje za otroka zna biti zelo zahtevna. Ne le zaradi tega, ker moramo dobro preučiti dimenzije otroških sob, ki so običajno nekoliko manjše od spalnic za odrasle, pač pa tudi zato, ker moramo pretuhtati, kakšna dimenzija našemu otroku pravzaprav najbolj ustreza. In v kolikor ocenjujete, da vaš otrok za dober in kvaliteten spanec potrebuje nekoliko večjo posteljo, velja razmisliti o postelji Kubu 120 x 200 cm.

Postelja Kubu je sestavni del kolekcije otroške sobe Kubu s številnimi elementi, lahko pa jo za vašo sobo, v kateri že imate preostalo pohištvo, izberete tudi kot posamezni element. In prav kot takšna je v naši spletni trgovini izjemno priljubljen izbor, saj kupci pogosto posežejo po njej. In kje tičijo razlogi za to?

Nežne barve, minimalistična zasnova

Posteljo Kubu, poljskega proizvajalca notranjega pohištva ML Meble, krasijo nežne barve hrasta in prevladujoče bele barve. Skupaj z minimalistično zasnovo predstavlja moderno izbiro postelje za otroško ali mladinsko posteljo.

Krasi jo poseben in domišljen dizajn, ki v sebi skriva dva zelo priročna izvlečna predala, povezana v celoto. Ta bosta še kako prav prišla za shranjevanje posteljnine, igrač in ostalih stvari, za katere običajno zmanjka prostora v omarah. K postelji, ki je izdelana iz iverala, je že vključen letveni pod, kar pomeni dodaten prihranek denarja in časa. V ospredju torej ni le dizajn, pač pa tudi funkcionalnost te otroške oz. mladinske postelje.

Posteljo Kubu lahko brez težav kombinirate s preostalimi elementi kolekcije Kubu (v kompletu je kar 13 različnih elementov), ki bodo poskrbeli za popolno stilsko ujemanje sobe vašega otroka. Te elemente najdete v naši spletni trgovini, tako da … le brž v akcijo.

Kaj dela posteljo Kubu tako zelo posebno?

 • Večja od standardne dimenzije,
 • dva shranjevalna predala,
 • kvalitetna izdelava,
 • minimalističen, a moderen dizajn,
 • vključen letveni pod,
 • enoletna garancija.

MNENJA STRANK

Stol Paesana natur

   Gal - 2021-01-25

Kvalitetni lepi stoli.

Postelja Muni 120x200 cm - črna

   Marjana - 2021-01-25

letveno dno ok, postelja primerna ceni, prešitje na vzglavju v realnosti vizualno izgleda dosti slabše kot na sliki, drugače postelja ok

+ postelja primerna ceni

Postelja Lavine - 120x190 cm

   Vanja - 2021-01-24

sem zelo zadovoljna, postelja, kot sem želela, tudi zaradi pomoči oz predstave prodajalec, prijaznost do stran, kar šteje veliko. Hvala in lep pozdrav.

Vzmetnica Polo - 90x200 cm

   NEA - 2021-01-23

Super,odlično

Vzmetnica Polo - 160x200 cm

   Cvetko - 2021-01-23

Upam da bo na dolgi rok takšna kot je sedaj. Zelo dobra vzmetnica. Poslali so mi celo "boljšo" vzmetnico Pocket roll II . Dostava ok.

Letveni pod Medico Lux 80x200 cm

   Cvetko - 2021-01-23

Zelo dobri podi. Že imam takšne v drugi postelji. Možnost nastavitve vzglavja je dodaten plus.

Stol Paesana natur

   Matjaž - 2021-01-21

Lepi stoli. Cena top. Dostava hitra. 10tka

+ Top...

Klop Cleo

   Katarina - 2021-01-21

Odličen izdelek!

GOR