Naša spletna stran za izboljšanje uporabniške izkušnje in analizo obiska uporablja piškotke. Informacije o piškotkih in pravna podlaga.
IZBERITE DRŽAVO:

Postelje od domačega proizvajalca Kerles. Naš top 5

Ko govorimo o Kerlesu, govorimo o slovenskem proizvajalcu notranjega pohištva s sedežem v Sežani, specializiranega za prodajo postelj, vzmetnic, garderobnih omar in kompletov spalnic ter mladinskih sob. V podjetju Kerles stavijo na kvalitetne, preverjene materiale z izjemno ugodnimi cenami. Pohvalijo se lahko z zelo široko paleto izdelkov. Oblikovali so kolekcijo posteljnih okvirjev lastne proizvodnje, s katero so se želeli popolnoma prilagoditi željam kupca.

Postelja Wall s predalom

Postelje so eden ključnih elementov pohištva, na katerem preživimo oz. prespimo kar tretjino našega življenja. A le z dobrim spancem se prebudimo v nov dan pozitivni in lačni novih življenjskih izzivov. Da pa je temu tako, običajno poskrbi pravilno izbrana postelja in kvalitetno ležišče. A dandanes kakovosten spanec ni edina funkcija postelje, še kako pomembna je tudi funkcionalnost. Med bolj funkcionalne nedvomno sodi tudi postelja Wall, pod katero se je podpisal slovenski proizvajalec Kerles.

Premišljen dizajn z izjemno funkcionalnostjo

Postelja Wall s predalom je produkt slovenskega proizvajalca in je tako zelo priljubljen izdelek zaradi svojega domiselnega dizajna, ki v prvi vrsti poskrbi za izjemno funkcionalnost postelje. Kot je že iz imena moč razbrati, gre za posteljo, ki je namenjena za postavitev ob steni oz. za kotno postavitev. Da nas ponoči med spanjem ne bi zeblo, so oblikovalci obe strani, ki se dotikata sten, oblekli z lesom. Stranica na steni prepreči stik s hladno steno, obenem pa poskrbi, da se posteljnina ne umaže ob stiku s steno. Za nameček so na prosto stran dodali še velik predal za shranjevanje.  

Barvni odtenki in izbira velikosti

Izbirate lahko med zares številnimi različnimi dimenzijami, od enojne, do dvojne postelje z dvema vzmetnicama. Na voljo je sedem različnih barv, in sicer: bela, bukev, hrast melody, hrast sonoma, svetli javor, oreh in vanilija. Za brezskrben nakup slovenskega izdelka bo poskrbela kar dveletna garancija.

Zakaj poseči po postelji Wall?

 • Izredno trdna izvedba okvirja,
 • praktičen shranjevalni predal za posteljnino,
 • možnost reguliranja višine vzmetnice,
 • preprečitev efekta hladne stene,
 • garancija 24 mesecev,
 • enostavna montaža.
 • Postelja Bridge s predalom

  Izbiri postelje običajno posvetimo veliko našega časa in z razlogom je temu tako. Razlog je seveda ta, da na oz. v postelji preživimo kar tretjino našega časa. Zato je pomembno, da pred nakupom dobro razmislimo, kakšna postelja bi bila najbolj primerna za nas. A pri tem ne smemo biti pozorni le na spalne lastnosti, ki jih nudi določen model postelje, pač pa tudi kako udobna in primerna bo za aktivnosti, ki niso povezane le s spanjem, torej gledanje serij oz. filmov, branje knjig ipd. Ker se v zadnjem času kvadratura mestnih stanovanj zmanjšuje, je pomembno tudi, da je postelja zelo funkcionalna. In med takšne sodi tudi postelja Bridge s predalom, za katero je poskrbel slovenski proizvajalec Kerles.

  Trdna in funkcionalna izvedba

  Gre za oblikovalsko premišljen izdelek, ki je na voljo v beli barvi. Bela barva sovpada z večino že izbranega pohištva, prav tako pa jo je enostavno pokombinirati z novimi kosi pohištva, tako da ste lahko ob nakupu zaradi kombiniranja barv precej brezskrbni. Postelja Bridge je narejena iz trdnega okvirja, poleg tega pa je zavoljo nastavljivega okovja možno regulirati višino vzmetnice. Glavna prednost poleg enostavnega kombiniranja s preostalim pohištvom je zagotovo tudi velik shranjevalni predal, v katerega boste lahko zložili posteljnino in druge stvari, za katere morda ni prostora v omarah. Izdelana je iz oplemenitenih ivernih plošč avstrijskega proizvajalca Kaindl. Za podaljšanje življenjske dobe poskrbijo ABS robovi z debelino 2 mm. Z nakupom postelje Bridge, za katero je poskrbel slovenski proizvajalec, boste dobili zelo kakovosten produkt za izjemno dostopno ceno.

  Zakaj kupiti ravno posteljo Bridge?

  • Zelo trdna izvedba okvirja,
  • shranjevalni predal za posteljnino,
  • možnost reguliranja višine vzmetnice,
  • nežno zaokroženi robovi in vogali,
  • garancija 24 mesecev,
  • enostavna montaža.

  Dvižna postelja Lift

  Izbiranje postelje je lahko povsem zabavno, če vemo, kaj v resnici potrebujemo. Še posebej danes je v istem cenovnem rangu možno poseči po številnih različnih variantah, ki v sebi – vsaka po sebi – skrivajo svojo funkcionalnost. In ena izmed bolj funkcionalnih postelj je zagotovo tudi postelja z dvižnim mehanizmom.

  Dvižni mehanizem v sebi skriva ogromno shrambo

  Kot je že iz imena razvidno, posteljo Lift slovenskega proizvajalca Kerles zaznamuje dvižni mehanizem. Gre za vse bolj priljubljen izbor kupcev, saj dvižni mehanizem omogoča izjemno preprost dostop do ogromnega shranjevalnega prostora. Takšna različica postelje bo še posebej prav prišla v majhnih mestnih stanovanjih ali garsonjerah, kjer že kronično primanjkuje prostora za shranjevanje. Izkoristite ga lahko, da vanjo zložite posteljnino, odeje in podobno, lahko pa ga uporabite tudi za tiste stvari, ki jih le redko uporabljate. Ena izmed prednosti v primerjavi z ostalimi posteljami je zagotovo tudi ta, da ima ta postelja že vključen letveni pod.

  Barvna izbira, velikost in materiali

  Izbirate lahko med številnimi različnimi dimenzijami, od enojne, do dvojne postelje z dvema vzmetnicama. Na voljo je osem različnih barv, in sicer: bela, wenge, bukev, hrast melody, hrast sonoma, svetli javor, oreh in vanilija. Za brezskrben nakup slovenskega izdelka bo poskrbela kar dveletna garancija. Postelja, ki je narejena iz kakovostnih oplemenitenih ivernih plošč, ima vgrajen dvižni mehanizem priznanega italijanskega proizvajalca Biemmereti in že ima integrirano posteljno dno – prednapete letvice iz kakovostnega bukovega lesa.

  Kaj dela posteljo Lift tako posebno?

  • Izredno trdna izvedba okvirja,
  • shranjevalni predal za posteljnino,
  • možnost reguliranja višine vzmetnice,
  • nežno zaokroženi robovi in vogali,
  • 24-mesečna garancija,
  • enostavna montaža.

  Postelja Mimi – bela

  Včasih nam finance ne dopuščajo, da bi izbrali najboljšo posteljo na tržišču ali pa jo kupujemo z drugačnim namenom: bodisi zavedajoč se, da jo bomo imeli le nekaj let, bodisi za najemniško stanovanje itd. A še vedno si pred nakupom želimo, da bi spali na kakovostni in elegantni postelji. No, če si želimo kombinacijo obojega, lahko posežemo po postelji Mimi, pod katero se je podpisal slovenski proizvajalec Kerles.

  Nastavljiva višina ležišča

  Postelja Mimi je minimalistično zasnovana sodobna postelja, ki pa jo poleg ugodne cene krasi trdna in stabilna zasnova. Na voljo je v kar osmih različnih barvah, in sicer: bela, wenge, bukev, hrast melody, hrast sonoma, svetli javor, oreh in vanilija. Ena izmed glavnih značilnosti, ki zaznamujejo posteljo Mimi, so stranice do tal. Višina stranice je 38 cm, debelina pa 2,5 cm, kar zagotavlja izredno trdnost postelje. V želji, da bi spanec bil karseda udoben, so snovalci Kerlesa tako kot pri ostalih posteljah tudi pri postelji Mimi poskrbeli za nastavljivo okovje, kar omogoča regulacijo višine – v tem primeru kar za 8 centimetrov.

  Materiali in kakovost izdelave

  Okvir postelje Mimi je spojen s kovinskim spojnim okovjem ter sredinsko vezno letvijo, kar postelji daje dodatno trdnost in stabilnost. Postelje s širino 140, 160, 180 ali 200 cm imajo vgrajeno še sredinsko nosilno letev, na katero je pritrjena dodatna sredinska noga. V horizontalni smeri je okvir dodatno ojačan s sredinskim križem. Postelja je izdelana iz oplemenitene iverne plošče avstrijskega proizvajalca Kaindl z debelino 25 mm, okvir postelje pa je zaključen z nežno zaokroženimi robovi ABS.

  Zakaj poseči postelji Mimi?

  • Izredno trdna izvedba okvirja,
  • stranice do tal – povečana trdnost, manjša verjetnost nabiranja umazanije,
  • možnost reguliranja višine vzmetnice,
  • elegantna zasnova v beli barvi,
  • 24-mesečna garancija,
  • preprosta montaža.

  Postelja Neo bela

  Če iščete dober kompromis med kakovostnimi materiali, odlično izdelavo in ugodno ceno, potem velja razmisliti o postelji Neo, za katero je poskrbel slovenski proizvajalec pohištva za spalnice Kerles. Gre za minimalistično zasnovano posteljo, ki pa jo odlikuje trpežen in stabilen okvir.

  Idealna za kroženje zraka

  Ena glavnih značilnosti elegantne postelje Neo je ta, da ima pod seboj odprt prostor za dodatno kroženje zraka, kar bo vaše vzmetnice dodatno zračilo, poleg tega bo zrak v prostoru zaradi tega bolje krožil, to pa bo izboljšalo tudi kakovost vašega spanca. Gre za preprosto zasnovano posteljo, ki pa ohranja korak s časom, obenem pa jo krasi izjemno trden okvir.

  Barve

  Postelja je v svetlih odtenkih in se odlično poda k večini pohištva. V kolikor vam bela barva ne ustreza, se lahko odločate (tudi) med naslednjimi odtenki: bukev, hrast melody, hrast sonoma, svetli javor, oreh, vanilija in wenge. Poleg tega je posteljo Neo možno (ob doplačilu) izbrati tudi z izvlečnim predalom, ki je še posebej priročen za shranjevanje posteljnine in dodatnih odej.  

  Materiali in kakovost izdelave

  Posteljni okvir je izdelan iz kakovostnih ivernih plošč avstrijskega proizvajalca Kaindl. Dovršena konstrukcijska izvedba naredi posteljni okvir trden in stabilen, kar je ključnega pomena za vzdržljivost in trpežnost postelje. Postelje s širino 140, 160, 180 ali 200 cm imajo vgrajeno še sredinsko nosilno letev, na katero je pritrjena dodatna sredinska noga. V horizontalni smeri je okvir dodatno ojačan s sredinskim križem. Višina stranice je 20 centimetrov.

  Zakaj izbrati ravno posteljo Neo?

  • Izredno trdna izvedba okvirja,
  • dobro kroženje zraka pod posteljo,
  • možnost reguliranja višine vzmetnice,
  • elegantna zasnova,
  • nežno zaključeni robovi,
  • 24-mesečna garancija,
  • preprosta montaža.

  MNENJA STRANK

  Postelja Gumi G13 - hrast/siva - 80x195 cm

     Saša - 2021-03-01

  Dostavljene su nam rucke koje su nedostajale na fioci kreveta. Zahvaljujemo se i zelimo da Vam kažemo da smo jako zadovoljni vašom poslovnošću i kupljenim artiklom. Srdacan pozdrav!

  Pograd Carino - 90x200 cm - grafit

     Matic - 2021-02-27

  Vredu kakovost Pričakoval sem bolj točno izdelavo

  + Hitra dobava in dostava

  - Kakšen element ni točno izdelan

  Pograd Carino - 90x200 cm - grafit

     Vito - 2021-02-27

  Podgrad odlične kvalitete, hitro se sestavi, prijazno osebje.

  + Hitra sestava.

  - Čakanje 3 tedne.

  Pisalna miza Mikolaj

     Polona - 2021-02-27

  Enostavna sestava, vendar kljub temu porabiš 2 uri, da vse sestaviš...

  + Majhna z ravno dovolj prostora za domačo pisarno..

  - Odličen dodatek bi bilo stojalo za monitor.

  Dodatki za omaro za čevlje Blanco - SDZ-02

     Milena - 2021-02-27

  Sem zadovoljna z izdelkom in dostavo.

  Otroška postelja Pepe grafika - 80x160 cm z ograjico in predalom

     Tomaž - 2021-02-26

  Zelo razočaran! Ni bilo dobavljeno ob dogovorjenem datumu temveč 1 mesec in 8 dni kasneje. Ko sem končno lahko prevzel paket sem doma ugotovil da mankajo stvari oz deli postelje v paketu.

  Omara Baltica 06 - lefkas

     Danica - 2021-02-26

  včeraj je bila dostavljena naročena omara. Material je dobre kakovosti, omara pa je tudi lična in ni kaj dodati. Vendar pa bi imeli pripombo na zelo zahtevno montažo, predvsem zaradi slabih navodil.. Z montažo 2 predalov smo se ukvarjali cel dopoldan :))., pa to prav gotovo ni prva omara, ki jo sami sestavljamo.

  Postelja Marika - 90x200 cm

     Darka Sore - 2021-02-23

  Lepa postelja. Predolga čakalna doba.
  GOR