Naša spletna stran za izboljšanje uporabniške izkušnje in analizo obiska uporablja piškotke. Informacije o piškotkih in pravna podlaga.
IZBERITE DRŽAVO:

Sedežne garniture od Noveltija - TOP 5

Vodilo proizvajalca oblazinjenega pohištva Novelty je sledeče: maksimalna kakovost, optimalna cena, minimalni stroški za oglaševanje. Ukrajinski proizvajalec slovi po izvrstnih oblazinjenih sedežnih garniturah, ki so lahko oblečene v različne materiale. Najpogostejša sta tkanina in umetno usnje. Tokrat smo pod lupo vzeli pet najbolj priljubljenih sedežnih garnitur proizvajalca Novelty v naši spletni trgovini.

Dvosed z ležiščem Novelty 140 cm – light brown

Izbira manjših sedežnih garnitur je zelo priljubljena v garsonjerah, manjših mestnih stanovanjih, sobah za goste ali pa otroških ter mladinskih sobah. V zadnjih letih se prodaja takšnih garnitur znova povečuje, saj so s svojo uporabnostjo postale zelo priljubljene in funkcionalne rešitve, ko je v stanovanju oz. hiši treba poiskati dodatno ležišče.

V sebi skriva veliko

Dvosed z ležiščem Novelty s širino sedalne površine 140 cm je tako zelo priljubljen izbor v naši spletni trgovini predvsem zaradi svojega unikatnega dizajna, ki odstopa od tradicionalnih rešitev. Poleg tega se lahko pohvali z izjemno pretvorbeno funkcijo v zelo elegantno in udobno (ter ravno) posteljo. Prav to možnost pretvorbe v ležišče, za katero poskrbi mehanizem harmonika, kupci najbolj cenijo pri tem dvosedu. Na voljo je le v barvi light brown z belimi obrobami.

Eden od razlogov, zakaj je ta dvosed tako priljubljen, je tudi ta, da ima popolnoma snemljivo prevleko, ki se jo da kemično očistiti. To pa pomeni, da boste dvosed Novelty 140 cm zlahka očistili, s tem pa mu boste podaljšali tudi življenjsko dobo. A to še zdaleč ni vse, s čimer se lahko dvosed z ležiščem Novelty 140 cm lahko pohvali. V sebi namreč skriva tudi predal oz. zaboj za shranjevanje posteljnine, ki je za lažjo dostopnost in upravljanje pritrjen na koleščka.

Glavni poudarki:

 • kvalitetna izdelava,
 • enostavna pretvorba v ležišče,
 • trša sedalna površina,
 • snemljiva prevleka,
 • zlahka prenese večje obremenitve,
 • dvoletna garancija.

Zasnova in materiali

Dvosed z ležiščem Novelty 140 cm je narejen iz trdnega jeklenega okvirja s prečnimi lesenimi letvicami, zato zlahka prenese tudi večjo obremenitev. Sedalna površina, katere višina znaša 40 cm, ima za polnilo peno (trša podpora), ležišče pa je visoko in povsem ravno. Ker sodi med zelo kvalitetne sedežne površine, proizvajalec nudi dvoletno garancijo. Tako boste ob nakupu lahko povsem mirni.

Fotelj z ležiščem Novelty – temno rjav

(Manjši) fotelji niso le dodatek k sedežnim garnituram, pač pa so dandanes povsem zlahka tudi samostojen element notranjega oblazinjenega pohištva. Kot samostojni element se lahko uporabijo v otroških, mladinskih in sobah za goste, prav tako pa še kako prav pridejo tudi v manjših garsonjerah.

Gre za fotelj iz prepoznavne kolekcije sedežnih garnitur ukrajinskega proizvajalca Novelty. Na prvi pogled izgleda majhen in preprost, a podrobno raziskovanje nam hitro da vedeti, da se za njim skrivajo ure in ure tehtnega premisleka snovalcev notranjega oblazinjenega pohištva. In kaj dela fotelj z ležiščem Novelty temno rjave barve tako zelo posebnega?

Trdno ogrodje, dvoletna garancija

Ena izmed glavnih stvari, zaradi katere ga uporabniki naše spletne trgovine  tako zelo cenijo, je zagotovo raztegljivo ležišče. Fotelj se namreč lahko v hipu spremeni v ravno ležišče, za kar poskrbi mehanizem harmonika. In čeprav gre za zares majhno rešitev med fotelji, se lahko pohvali tudi s shranjevalnim predalom. Resda ni največji, vsekakor pa je zelo priročen. Zagotovo je nadvse priročna tudi snemljiva prevleka, ki se jo da kemično očistiti. To vam bo olajšalo čiščenje, pa tudi podaljšalo življenjsko dobo artikla.

Glavni poudarki:

 • kvalitetna izdelava,
 • enostavna pretvorba v ležišče,
 • trša sedalna površina,
 • snemljiva prevleka,
 • zlahka prenese večje obremenitve,
 • dvoletna garancija.

Zasnova in materiali

Fotelj Novelty z ležiščem je narejen iz trdnega jeklenega okvirja s prečnimi lesenimi letvicami, zato zlahka prenese tudi večjo obremenitev. Za lažje premikanje po prostoru je opremljen s koleščki z gumijasto zaščito. Sedalna površina, katere višina znaša 40 cm, ima za polnilo peno (trša podpora), ležišče (dolžina 200 cm) pa je visoko in povsem ravno. Ker sodi med zelo kvalitetne sedežne površine, proizvajalec nudi dvoletno garancijo. Tako boste ob nakupu lahko povsem mirni. Če vam temno rjava barva ni povšeči, lahko izbirate tudi med naslednjimi barvami: light brown, dark grey in coffee.

Trosed z ležiščem Novelty 160 cm

Linearni kavči so še vedno zelo priljubljena rešitev v manjših dnevnih sobah. V manjših mestnih stanovanjih ali garsonjerah pa so še posebej priljubljeni linearni kavči, ki nudijo možnost hitre, enostavne in učinkovite pretvorbe v udobno ležišče. In med takšne nedvomno sodi tudi trosed z ležiščem 160 cm proizvajalca Novelty.

Veliko v malem

Trosed z ležiščem Novelty se lahko pohvali s precej karakteristikami, ki praviloma sodijo v višji cenovni razred. Ravno zaradi odličnega razmerja med kakovostjo izdelave, funkcionalnostjo in ceno je trosed z ležiščem Novelty tako zelo priljubljen. Poglejmo si, kaj ga dela tako zelo posebnega.

Ne le unikaten dizajn, ki odstopa od klasičnih rešitev linearnih kavčev, pač pa so glavni poudarki troseda Novelty s širino sedalne površine 160 cm tudi izjemna funkcionalnost, kakovostna izdelava, 24-mesečna garancija in preprosta pretvorba v udobno in povsem ravno ležišče. Pri kavčih, ki ponujajo pretvorbo v ležišče, se pogostokrat zgodi, da ležišče ni povsem ravno, zato je priporočljivo kupiti še nadvložek. Teh težav pri trosedu z ležiščem Novelty ni, saj sistem harmonika poskrbi za izjemno enostavno in učinkovito pretvorbo v ležišče. Celo tako udobno, da boste pozabili, da ne gre za posteljo, pač pa za kavč.

Izbirate lahko med naslednjimi barvami:

 • temno rjav,
 • light brown,
 • dark grey,

Zasnova in materiali

Trosed z ležiščem Novelty 160 cm je narejen iz trdnega jeklenega okvirja s prečnimi lesenimi letvicami, zato zlahka prenese tudi večjo obremenitev. Za lažje premikanje po prostoru je opremljen s koleščki z gumijasto zaščito. Sedalna površina, katere višina znaša 40 cm, ima za polnilo peno (trša podpora), ležišče (dolžina 200 cm) pa je visoko in povsem ravno. Ker sodi med zelo kvalitetne sedežne površine, proizvajalec nudi dvoletno garancijo. Tako boste ob nakupu lahko povsem mirni.

Fotelj z ležiščem Max 80 cm – lepi metulji

Fotelji so v zadnjih letih znova pridobili na veljavi, predvsem zato, ker so kupci v časih, ko mestna stanovanja postajajo vse manjša, začeli prepoznavati njihovo funkcionalnost. In ne, fotelji nikakor niso namenjeni le sedenju pred televizijskim ekranom, pač pa nudijo bistveno več. In ko boste spoznali, kaj fotelj lahko ponudi za majhen denar, mu boste težko rekli ne. 

Unikaten dizajn, ki prepriča v otroških sobah

Zaradi svojega unikatnega dizajna je fotelj z ležiščem Max – lepi metulji izjemno priljubljen v otroških sobah, kjer bo odlično sovpadal z otroškim pohištvom svetlejših barv. Risani vzorec 'lepi metulji' dela fotelj Max zares posebnega. A edinstven dizajn še zdaleč ni edina posebnost tega fotelja. V sebi namreč skriva izjemno premišljeno zasnovo, kar se kot rezultat kaže predvsem v izjemni funkcionalnosti. Naj vas njegova majhnost (105 x 115 x 87 cm) ne prestraši, v sebi namreč skriva pravo bogastvo.

Seveda imamo tu v mislih predvsem možnost pretvorbe v zelo udobno ležišče z dolžino 200 cm, kar bo zadoščalo za prijeten spanec ene osebe. Sedalna površina je polnjena s peno, ki ob kombinaciji jeklenega okvira in trpežnih lesenih letvic daje nekoliko tršo podporo, zato je zagotovljena tudi dolga življenjska doba. Ker gre za kakovostno izdelavo, proizvajalec jamči dvoletno garancijo, tako da boste ob nakupu povsem mirni. Za enostavno čiščenje bo poskrbela snemljiva prevleka, ki bo olajšala čiščenje, tako da bo kavč vselej izgledal 'kot nov'. Za razliko od nekaterih drugih foteljev kolekcije Novelty se lahko Max 80 cm pohvali tudi z udobnimi naslonjali za roke.

Glavni poudarki:

 • kvalitetna izdelava,
 • enostavna pretvorba v ležišče,
 • trša sedalna površina,
 • snemljiva prevleka,
 • zlahka prenese večje obremenitve,
 • dvoletna garancija.

Zasnova in materiali

Fotelj z ležiščem Novelty – lepi metulji je narejen iz trdnega jeklenega okvirja s prečnimi lesenimi letvicami, zato zlahka prenese tudi večjo obremenitev. Za lažje premikanje po prostoru je opremljen s koleščki z gumijasto zaščito. Sedalna površina, katere višina znaša 40 cm, ima za polnilo peno (trša podpora), ležišče (dolžina 200 cm) pa je visoko in povsem ravno.

Sedežna garnitura s posteljno funkcijo Fortuna

Če ste med tistimi, ki radi date poudarek kakovostnim materialom in vrhunski izdelavi, potem velja razmisliti tudi o sedežni garnituri s posteljno funkcijo Fortuna, ki jo poleg kakovostne izdelave krasi tudi zelo ugodna cena.

Kar dela sedežno garnituro Fortuna, pod katero se je podpisal ukrajinski proizvajalec Novelty, tako zelo posebno, je izjemno preprost način pretvorbe iz kavča v ležišče. Gre za inovativen mehanizem, ki deluje po principu obračanja. Je zelo enostaven in izjemno praktičen za vsakodnevno uporabo. Garnituro Fortuna z dimenzijami 293 x 213 x 83 cm lahko uporabite kot zakonsko posteljo (ležišče dolžine 200 x 160 cm), ob tem pa dobite tudi (improvizirano) nočno omarico za odlaganje stvari. Poleg tega se garnitura Fortuna lahko pohvali z dvema predaloma: eden je namenjen shranjevanju posteljnine, drugi pa shranjevanju majhnih stvari.

Glavni poudarki:

 • široka paleta izbire barv,
 • inovativna in preprosta oblika pretvorbe v ležišče,
 • dva shranjevalna predala,
 • dveletna garancija.

Oblika, materiali in barve

Sedežno garnituro Fortuna lahko izberete tako v levi kot desni postavitvi, tako da bo primerna za kakršen koli dovolj velik prostor. Seveda bodite pred nakupom posebej pozorni na dimenzije, saj občutek, ko ugotoviš, da si za svoj prostor kupil preveliko garnituro, nikakor ne more biti prijeten.

Pri sedežni garnituri Fortuna lahko izbirate med različnimi barvnimi odtenki umetnega usnja ali velurja. Barvna paleta je zares široka, tako da boste lahko garnituro perfektno pokombinirali z obstoječim pohištvom v vaši dnevni sobi.

Okvir garniture je sestavljen iz borovega lesa in lesenih ortopedskih letev, ki poskrbijo za odlično podporo pri sedenju. Polnilo je sestavljeno iz bonnell vzmeti, pene, poleifirnih vlaken, na vrhu pa je trpežen velur ali umetno usnje. Zaradi kvalitetne izdelave se ta garnitura zlahka uporablja za vsakodnevno spanje.


MNENJA STRANK

Postelja Gumi G13 - hrast/siva - 80x195 cm

   Saša - 2021-03-01

Dostavljene su nam rucke koje su nedostajale na fioci kreveta. Zahvaljujemo se i zelimo da Vam kažemo da smo jako zadovoljni vašom poslovnošću i kupljenim artiklom. Srdacan pozdrav!

Pograd Carino - 90x200 cm - grafit

   Matic - 2021-02-27

Vredu kakovost Pričakoval sem bolj točno izdelavo

+ Hitra dobava in dostava

- Kakšen element ni točno izdelan

Pograd Carino - 90x200 cm - grafit

   Vito - 2021-02-27

Podgrad odlične kvalitete, hitro se sestavi, prijazno osebje.

+ Hitra sestava.

- Čakanje 3 tedne.

Pisalna miza Mikolaj

   Polona - 2021-02-27

Enostavna sestava, vendar kljub temu porabiš 2 uri, da vse sestaviš...

+ Majhna z ravno dovolj prostora za domačo pisarno..

- Odličen dodatek bi bilo stojalo za monitor.

Dodatki za omaro za čevlje Blanco - SDZ-02

   Milena - 2021-02-27

Sem zadovoljna z izdelkom in dostavo.

Otroška postelja Pepe grafika - 80x160 cm z ograjico in predalom

   Tomaž - 2021-02-26

Zelo razočaran! Ni bilo dobavljeno ob dogovorjenem datumu temveč 1 mesec in 8 dni kasneje. Ko sem končno lahko prevzel paket sem doma ugotovil da mankajo stvari oz deli postelje v paketu.

Omara Baltica 06 - lefkas

   Danica - 2021-02-26

včeraj je bila dostavljena naročena omara. Material je dobre kakovosti, omara pa je tudi lična in ni kaj dodati. Vendar pa bi imeli pripombo na zelo zahtevno montažo, predvsem zaradi slabih navodil.. Z montažo 2 predalov smo se ukvarjali cel dopoldan :))., pa to prav gotovo ni prva omara, ki jo sami sestavljamo.

Postelja Marika - 90x200 cm

   Darka Sore - 2021-02-23

Lepa postelja. Predolga čakalna doba.
GOR