Naša spletna stran za izboljšanje uporabniške izkušnje in analizo obiska uporablja piškotke. Informacije o piškotkih in pravna podlaga.
IZBERITE DRŽAVO:

Lesene postelje od Dolmar. Katero izbrati?

Poljski proizvajalec notranjega pohištva Dolmar nikakor ni novinec na tržišču, saj svoje produkte razvija in posodablja že skoraj 40 let. Z modernimi stroji in kvalificiranimi zaposlenimi skrbi za korak s časom in efektivno proizvodnjo, ki omogoča nižje cene od lokalnih mizarjev. Veliko poudarka v podjetju dajejo na zdravo kombinacijo estetike in modernega dizajna. Vseskozi pa se trudijo, da bi razvijali stile, ki sovpadajo z današnjim časom. Tokrat smo pod drobnogled vzeli v naši spletni trgovini Svetpohistva.si najbolj priljubljene lesene postelje.

Postelja Roma

Izbira postelje je lahko nadvse zabavna, v kolikor vemo, kaj potrebujemo. Nekateri ob opremljanju posežejo po posteljah po naročilu, drugi pa prisegajo na klasične rešitve, ki so cenejše in precej hitreje dobavljive. In prav cena je zagotovo ena glavnih prednosti postelje Roma, ki je za nameček dobavljiva v številnih različnih dimenzijah, tako da jo boste zlahka umestili praktično v vsak prostor.

Dizajn in funkcionalnost

Postelja Roma je narejenega iz masivnega borovega lesa, tako da boste ob njej vseskozi v pristnem stiku z naravo. Krasi jo izjemno ugodna cena, ki je posledica preprostih linij, za popestritev pa poskrbijo simetrični izrezi na sprednji in hrbtni strani posteljnega okvirja. Postelja Roma, pod katero se je podpisal poljski proizvajalec notranjega pohištva Dolmar, skrbi za izjemno dobro zračenje vzmetnice, prav tako je čiščenje pod posteljo nadvse enostavno. Ob doplačilu lahko k postelji dodate stilsko in barvno ujemajoča se predala, ki bosta še kako prav prišla pri shranjevanju posteljnine. Posteljo Roma krasi tudi enostavna montaža, tako da jo boste po nakupu lahko hitro preizkusili.

Izbirate lahko med naslednjimi dimenzijami:

 • 90 x 200 cm,
 • 120 x 200 cm,
 • 140 x 200 cm,
 • 180 x 200 cm.

Na voljo je pet različnih barvnih različic: to so bela, bor – naravna barva, jelša, oreh in antracit. Ta barvna paleta vam bo omogočila preprosto kombiniranje z že obstoječim pohištvom ali pa kombiniranje ob izbiri povsem novega pohištva, ki ste si ga zamislili za vašo spalnico. V kolikor potrebujete tudi vzmetnico, le brž v našo spletno trgovino, ob nakupu kompletov namreč prihranite kar precej denarja.

Zakaj poseči po postelji Roma?

 • naravni materiali,
 • možnost barvne izbire,
 • ugodna cena,
 • enostavna montaža,
 • enoletna garancija.

Postelja Kosma 90 x 200 cm

Sto ljudi – sto čudi. In tako je tudi pri opremljanju spalnic. Nekateri prisegajo na klasiko, drugi ekstravaganco, tretji si želijo le malce barvne popestritve, da o različnih materialih sploh ne govorimo. Če pa iščete nekakšen kompromis med klasiko in ekstravagantnostjo, pa razmislite o postelji Kosma, za katero je poskrbel poljski proizvajalec lesenih postelj Dolmar.

Klasika s pridihom ekstravagance

Postelja Kosma – z dimenzijo ležišča 90 x 200 cm – je zelo priljubljen artikel pri tistih uporabnikih, ki iščejo posteljo za eno osebo. Zelo pogosto se za nakup odločajo starejši, pa tudi študenti in dijaki. Gre za klasično rešitev, ki pa jo močno popestri kontrastno in posebej oblikovano vzglavje. Na voljo ni le ena barvna različica, pač pa lahko izbirate kar med petimi, in sicer: bela, jelša, oreh, bor in antracit. To pa pomeni, da boste posteljo Kosma 90 x 200 cm, ki bo kot nalašč za opremljanje sobe za goste, lahko zlahka pokombinirali z že obstoječim pohištvom v prostoru.

Materiali

Postelja Kosma z dimenzijami 98 x 206 x 85 cm je narejena iz masivnega bora, tako da boste vseskozi v stiku z naravo, postelja pa bo ob skrbni uporabi dočakala dolgo življenjsko dobo. Montaža je enostavna, tako da boste lahko že hitro po nakupu oz. dostavi lahko preverili, kako je ležati na njej. V kolikor še nimate vzmetnice, le brž na našo spletno stran, saj si lahko s kombiniranjem artiklom prislužite dodaten popust.

Postelja Kosma je na voljo tudi v naslednjih dimenzijah:

 • 120 x 200 cm,
 • 140 x 200 cm,
 • 160 x 200 cm.

Ob doplačilu lahko k postelji dodate stilsko in barvno ujemajoča se predala, ki bosta še kako prav prišla pri shranjevanju posteljnine. Posteljo Kosma krasi tudi enostavna montaža, tako da jo boste po nakupu lahko hitro preizkusili.

Pet razlogov, ki govorijo v prid postelje Kosma:

 • izdelana iz masivnega lesa,
 • pet različnih barvnih variant,
 • enostavne linije,
 • ugodna cena,
 • enoletna garancija.

Postelja Marika

Le po kakšni postelji poseči? Se tudi vi sprašujete to, ko je prišel čas za prenovo spalnice? Prenove običajno vedno zahtevajo kar precej denarja, a če bi radi ostali pri kvalitetni izbiri za ugoden denar, potem velja razmisliti o lesenih posteljah Dolmar.

Preprost dizajn, ugodna cena

Posteljo Marika zaznamuje izjemno preprost dizajn, kar se posledično odraža tudi na ceni. Ta je zelo ugodna ravno zaradi preprostih, enostavnih in že večkrat preverjenih linij. To pa precej poceni proces proizvodnje, ob nakupu pa ste lahko povsem brez skrbi, saj je postelja izdelana iz masivnega bora, poleg tega prejmete tudi enoletno garancijo. Postelja Marika zaradi svojega dizajna omogoča veliko kroženja zraka pod posteljo, prav tako pa je prostor pod posteljo enostavno očistiti, tako da postelje ob čiščenju spalnice ne bo treba premikati sem ter tja.

Izbirate lahko med naslednjimi dimenzijami:

 • 90 x 200 cm,
 • 120 x 200 cm,
 • 140 x 200 cm,
 • 160 x 200 cm.

Ob doplačilu lahko k postelji dodate stilsko in barvno ujemajoča se predala, ki bosta še kako prav prišla pri shranjevanju posteljnine. Posteljo Marika krasi tudi enostavna montaža, tako da jo boste po nakupu lahko hitro preizkusili.

Materiali

Postelja Marika je narejena iz masivnega borovega lesa, tako da boste vseskozi v pristnem stiku z naravo, postelja pa bo ob skrbni uporabi dočakala dolgo življenjsko dobo. V kolikor še nimate vzmetnice, le brž na našo spletno stran, saj si lahko s kombiniranjem artiklom prislužite dodaten popust.

Kaj dela posteljo Marika tako privlačno?

 • izjemno ugodna cena,
 • enostavna montaža,
 • možnost izbire različnih barv,
 • enoletna garancija,
 • odlično zračenje.

Postelja Mauricius – 90 x 200 cm

Ko opremljate otroško sobo in izbirate posteljo za vašega otroka, se najbrž kdaj pa kdaj vprašate, ali moram izbrati takšno z varovalno ograjo. In če ste si pravkar odgovorili pritrdilno, potem je prav, da si ogledate tudi lastnosti postelje Mauricius 90 x 200 cm, pod katero se je podpisal poljski proizvajalec notranjega pohištva Dolmar.

Veliko shranjevalnega prostora

Postelja Mauricius z dimenzijami 98 x 206 x 70 cm je idealen izbor predvsem za otroške oz. mladinske sobe, saj se lahko pohvali z varovalno ograjo, ki bo preprečila padec otroka ali najstnika s postelje. Izbirate lahko med petimi barvami, tako da boste posteljo Mauricius zlahka pokombinirali z že obstoječim pohištvom. Kar posteljo Mauricius naredi tako zelo posebno, sta dva izvlečna predala, ki sta že vključena v ceno postelje. Prav dodatni shranjevalni prostor še kako prav pride v otroških sobah, kjer je precej navlake, tako da so omare pogostokrat preveč natrpane. Posteljni predali se izkažejo za koristne predvsem pri shranjevanju posteljnine ali igrač, zato nakupa ne boste obžalovali.

Kakovostni materiali

Postelja Mauricius je narejena iz trpežnega borovega lesa, tako da bo primernega še za tako živahnega otroka, saj zlahka prenese tudi večje obremenitve. Montaža postelje je enostavna in hitra, saj so linije preproste. Pod posteljo se zlahka počisti, visoke noge pa poskrbijo tudi za dobro zračenje vzmetnice. Če te še nimate, jo lahko naročite v naši spletni trgovini in si priborite dodaten popust.

Zakaj se odločiti ravno za nakup postelje Mauricius?

 • kakovostni materiali,
 • ugodna cena,
 • varovalna ograja,
 • shranjevalna predala,
 • pet barvno različnih si variant,
 • enoletna garancija.

Postelja Tomi z dodatnim ležiščem – 90 x 200 cm

Postelje z dodatnim ležiščem so primerne tako za sobe, kjer domujeta dva otroka, kot za sobe za enega otroka, pogosto pa jih najdemo tudi v sobah za goste. Izvlečno ležišče je sicer namenjeno za uporabo po potrebi, a nekateri se odločijo tudi za konstantno izvlečeno ležišče in neprestano uporabo.

Trpežna in vzdržljiva postelja

Dodatno ležišče je elegantno umeščeno in pravzaprav skrito v posteljo, izvlečni predal pa poskrbi za hitro pomoč, ko je v hiši treba najti dodatno ležišče za otrokovega prijatelja. Postelja je primerna tudi za sobe za goste, kjer bosta lahko prespali dve osebi. Postelja Tomi z dimenzijami 99 x 206 x 80 cm je izdelana iz masivnega borovega lesa, kar pomeni, da je postelja dovolj trpežna in vzdržljiva še za tako živahnega otroka. Poleg tega bo le-ta vseskozi v stiku z naravo, saj se boste ob nakupu te postelje izognili umetnim materialom. Zaradi elegantne bele barve jo boste zlahka pokombinirali s preostalim že obstoječim pohištvom v prostoru.

Funkcionalnost

V kolikor bo pri vašemu otroku prespal prijatelj, bo spanje na dodatnem ležišču za malčka izjemno zabavno in zanimivo. Zagotovo bo to nekaj, česar so bo vaš otrok zelo veselil in nestrpno pričakoval. Primerna bo tudi za sobo za goste, saj bosta lahko na njej prespala člana istega ali pa povsem različnega gospodinjstva – nelagodja ne bo, saj sta spalni površini povsem ločeni.

S čim vas bo postelja Tomi navdušila?

 • z dodatnim ležiščem,
 • z elegantno belo barvo, ki se je do zlahka kombinirati s preostalim pohištvom,
 • z ugodno ceno,
 • z enoletno garancijo.

MNENJA STRANK

Postelja Gumi G13 - hrast/siva - 80x195 cm

   Saša - 2021-03-01

Dostavljene su nam rucke koje su nedostajale na fioci kreveta. Zahvaljujemo se i zelimo da Vam kažemo da smo jako zadovoljni vašom poslovnošću i kupljenim artiklom. Srdacan pozdrav!

Pograd Carino - 90x200 cm - grafit

   Matic - 2021-02-27

Vredu kakovost Pričakoval sem bolj točno izdelavo

+ Hitra dobava in dostava

- Kakšen element ni točno izdelan

Pograd Carino - 90x200 cm - grafit

   Vito - 2021-02-27

Podgrad odlične kvalitete, hitro se sestavi, prijazno osebje.

+ Hitra sestava.

- Čakanje 3 tedne.

Pisalna miza Mikolaj

   Polona - 2021-02-27

Enostavna sestava, vendar kljub temu porabiš 2 uri, da vse sestaviš...

+ Majhna z ravno dovolj prostora za domačo pisarno..

- Odličen dodatek bi bilo stojalo za monitor.

Dodatki za omaro za čevlje Blanco - SDZ-02

   Milena - 2021-02-27

Sem zadovoljna z izdelkom in dostavo.

Otroška postelja Pepe grafika - 80x160 cm z ograjico in predalom

   Tomaž - 2021-02-26

Zelo razočaran! Ni bilo dobavljeno ob dogovorjenem datumu temveč 1 mesec in 8 dni kasneje. Ko sem končno lahko prevzel paket sem doma ugotovil da mankajo stvari oz deli postelje v paketu.

Omara Baltica 06 - lefkas

   Danica - 2021-02-26

včeraj je bila dostavljena naročena omara. Material je dobre kakovosti, omara pa je tudi lična in ni kaj dodati. Vendar pa bi imeli pripombo na zelo zahtevno montažo, predvsem zaradi slabih navodil.. Z montažo 2 predalov smo se ukvarjali cel dopoldan :))., pa to prav gotovo ni prva omara, ki jo sami sestavljamo.

Postelja Marika - 90x200 cm

   Darka Sore - 2021-02-23

Lepa postelja. Predolga čakalna doba.
GOR