Naša spletna stran za izboljšanje uporabniške izkušnje in analizo obiska uporablja piškotke. Informacije o piškotkih in pravna podlaga.
IZBERITE DRŽAVO:

Dnevna soba od proizvajalca Piaski. Katero izrati?

Gre za poljskega proizvajalca z bogatimi izkušnjami v proizvodnji omar in oblazinjenega pohištva. Na tržišču so prisotni že več kot 30 let. Prve izdelke so na trg poslali že v osemdesetih letih prejšnjega stoletja. Sprva je šlo za majhno mizarsko delavnico, nato pa se je vse skupaj razvilo v veliko tovarno. Sedež podjetja je v Piaskiju. V podjetju se uspešno prilagajajo vseskozi se spreminjajočim trendom in zahtevam kupcev. Ne le na Poljskem, njihovo univerzalno pohištvo je prepoznavno po večini evropskih držav.

Dnevna soba Enjoy

Izjemno elegantna dnevna soba Enjoy s pridihom modernosti in sodobnih tehnologij izžareva poseben naboj, ki bo vsak dnevni prostor zagotovo oplemenitil. Posebnost dnevne sobe Enjoy je ta, da pohištveni elementi stojijo na stilsko dopadljivem in barvno ujemajočem se kovinskem okvirju. To pa pomeni: stilsko posebnost, vizualno povečavo prostora in olajšano čiščenje. V liniji je kar 16 elementov, ki jih lahko poljubno dodajate ali odvzemate ter si tako naredite povsem unikatno dnevno sobo, kot je nima nihče drug. Sliši se sanjsko, kajne?

Mešanica stilov, ki bo pritegnila poglede

Poglejmo, kaj dnevno sobo Enjoy, pod katero se je podpisal priznan poljski proizvajalec notranjega pohištva Piaski, dela tako zelo posebno. Zagotovo je ena izmed prednosti mešanica dveh stilov: klasičnega in visokotehnološkega. To pa prinaša precej prednosti: ne le vizualna vpadljivost, pač pa tudi enostavnost čiščenja, dihanje prostora in pohištva ter manjša obraba in daljša življenjska doba. Posebno oblikovane so tudi stenske police, na katerih bodo predmeti dodatno zaščitne z vrhnjo letvico. Dodatno pozornost bodo pritegnile tudi posebne viseče omarice, ki so atipičnih dimenzij. Tudi klubska mizica je zasnovana na povsem drugačen način kot običajno in bo služila kot dodaten poudarek.

Materiali in barve

Dnevna soba Enjoy je narejena iz visokokakovostnih MDF-plošč ter kovinskega ogrodja, obarvana pa je v belo, grafit in hrast artisan barvo. Za dodatno udobje poskrbijo ABS robovi, ki se od klasičnega melaminskega robu razlikujejo v mnogih stvareh. Najhitreje ABS rob od melaminskega ločimo po njegovi debelini. Klasičen melaminski rob je največkrat debeline le 0,3 mm, ABS rob je pa kar 2 mm. Prav debelina robu je tista, ki bistveno poveča obstojnost izdelka ter uporabno vrednost končnega produkta. Bistvena prednost ABS robu je v tem, da so vogali nežno zaokroženi in ne ostri kot z uporabo melaminskega robu. Zato so izdelki izdelani z uporabo ABS robov mnogo bolj prijazni za uporabnika, saj nemalokrat preprečijo poškodbe oblačil in samih uporabnikov.

Zakaj boste nad dnevno sobo Enjoy navdušeni?

 • Kakovostna izdelava,
 • 12-mesečna garancija,
 • vpadljiv, a eleganten dizajn,
 • enostavna montaža.

Garderobna omara z drsnimi vrati Maja Alu 200

Izbira garderobne omare je običajno pogojena z velikostjo prostora. V kolikor se za takšno omaro odločimo v dnevni sobi, je jasno, da ne bomo posegali po velikih in takšnih, ki bodo zavzele pretirano veliko prostora. V kolikor želite takšno, ki bo stilsko dovršena in bo sovpadala s preostalim pohištvom, velja razmisliti tudi o garderobni omari z drsnimi vrati Maja Alu 200.

Elegantna drsna vrata

Omara Maja Alu 200 se lahko pohvali z elegantnimi drsnimi vrati, ki bodo zagotovo oplemenitila vsako spalnico. Zaradi svojih premišljeno izbranih barvnih kombinacij jo boste zlahka pokombinirali z že obstoječim pohištvom v vaši spalnici. Prednost omare Maja Alu 200 je ta, da sodi med manjše, a kljub temu nudi zelo veliko shranjevalnega prostora. Notranja razporeditev polic je izjemno dobro premišljena, zato boste v omaro lahko shranili oblačila in obutev za vse letne čase. 

Materiali in barve

Garderobna omara z drsnimi vrati Maja Alu 200 je narejena iz iverala, sprednji del pa je izdelan iz kakovostnih MDF-plošč. Omara je zasnovana tako, da je montaža le-te sila preprosta in enostavna. Za dodatno udobje pri omenjeni omari poskrbijo ABS robovi, ki se od klasičnega melaminskega robu razlikujejo v mnogih stvareh. Najhitreje ABS rob od melaminskega ločimo po njegovi debelini. Klasičen melaminski rob je največkrat debeline le 0,3 mm, ABS rob je pa kar 2 mm. Prav debelina robu je tista, ki bistveno poveča obstojnost izdelka ter uporabno vrednost končnega produkta. Bistvena prednost ABS robu je v tem, da so vogali nežno zaokroženi in ne ostri kot z uporabo melaminskega robu. Zato so izdelki izdelani z uporabo ABS robov mnogo bolj prijazni za uporabnika, saj nemalokrat preprečijo poškodbe oblačil in samih uporabnikov.

Garderobno omaro Maja Alu 200 lahko izberete v štirih možnih barvnih kombinacijah, in sicer bela, sonoma hrast čokoladna+sonoma hrast, sonoma hrast čokoladna in sonoma hrast.

Kaj vas bo očaralo?

 • odlična razporeditev polic in shranjevalnega prostora,
 • stilska dovršenost,
 • kakovostni materiali,
 • ABS robovi,
 • enoletna garancija.

Komoda Pedro

Tisti, ki prisegajo na klasiko, bodo v svoji dnevni sobi radi pozdravili komode. A da je šel v zadnjih letih razvoj naprej, pričajo številne inovativne rešitve tudi pri klasičnih modelih. Nekatere izmed takšnih so izrazitejše linije, majhni detajli, pa tudi LED osvetlitve vitrin. V kolikor si želite elegantne komode, ki bo močno oplemenitila vašo dnevno sobo, lahko posežete po komodi Pedro, pod katero se je podpisal poljski proizvajalec pohištva Piaski.

Elegantne linije brez ročajev

Komoda Pedero je v univerzalni beli barvi, kar jo dela zelo prilagodljivo za umestitev v katero koli dnevno sobo, pohvali pa se lahko s tem, da je brez ročajev, na sredini pa ima tudi stekleno vitrino, kjer je možno izpostaviti posebej določene predmete, na katere ste še posebej ponosni. Komodo Pedro lahko dopolnite s številnimi drugimi elementi kolekcije Pedro in si tako sestavite stilsko povsem kompatibilno dnevno sobo.

Barve in materiali

Komoda Pedro z dimenzijami 165 x 39 x 120 cm sodi med stilsko izjemno dobro premišljene rešitve komod za dnevne sobe. Komoda Pedro je narejena iz Iverala in je v beli oz. beli sijaj barvi, zato jo boste zlahka vključili v že obstoječo dnevno sobo, saj je bela barva nevtralna in se jo da idealno pokombinirati s preostalimi pohištvenimi elementi. Poleg tega se belo barvo enostavno lahko kombinira z belimi elementi kakšnega drugega proizvajalca ali kolekcije.

Kakovost za dostopno ceno

Poljski proizvajalec Piaski z dolgo tradicijo slovi po kakovostnih materialih, na katere nudi tudi garancijo. A kljub kvalitetnejšim materialom je zaradi izjemno izpopolnjene proizvodne linije uspel zadržati ugodne in dostopne cene, zato so njegovi produkti na tržišču tako zelo priljubljeni. Komoda Pedro je izdelana iz iverala, za dodatno udobje pa poskrbijo ABS robovi, ki se od klasičnega melaminskega robu razlikujejo v mnogih stvareh.

Najhitreje ABS rob od melaminskega ločimo po njegovi debelini. Klasičen melaminski rob je največkrat debeline le 0,3 mm, ABS rob je pa kar 2 mm. Prav debelina robu je tista, ki bistveno poveča obstojnost izdelka ter uporabno vrednost končnega produkta. Bistvena prednost ABS robu je v tem, da so vogali nežno zaokroženi in ne ostri kot z uporabo melaminskega robu. Zato so izdelki izdelani z uporabo ABS robov mnogo bolj prijazni za uporabnika, saj nemalokrat preprečijo poškodbe oblačil in samih uporabnikov.

Pet razlogov, ki vas bodo pri komodi Pedro prepričali:

 • ABS robovi,
 • enoletna garancija,
 • steklena vitrina za izpostavitev najljubših predmetov,
 • možnost LED osvetlitve,
 • kakovostna izdelava.

Klubska miza Sky

Tisti, ki prisegate na klasične rešitve, najbrž v dnevni sobi le stežka shajate brez klubske mizice. Včasih se je nanje odlagalo knjige, časopise, očala in križanke, danes pa se poleg že omenjenih stvari tam zelo pogosto znajde tudi prenosni računalnik.

Veliko prostora za odlaganje

Klubska miza Sky z dimenzijami 140 x 80 x 75 cm je izjemno priljubljena zaradi svojega izgleda in funkcionalnosti, saj pod vrhnjo polico vsebuje tudi shranjevalno poličko, na katero lahko odložite zares veliko stvari. Poleg tega zaradi svoje velikosti zelo dobro sovpada tako s kotnimi kot linearnimi sedežnimi garniturami. Zaradi precejšnje količine odlagalnega prostora bo primerna tudi za številčnejše družine.

Klubska miza je sicer del kolekcije Sky in jo lahko brez težav dopolnite s preostalimi pohištveni elementi dnevnih sob iz omenjene kolekcije. Tako boste dobili stilsko povsem ujemajoče se pohištvo, s katerim bo vaša dnevna soba zasijala v prav posebni luči. Klubsko mizo Sky (tako kot celotno kolekcijo) lahko izberete v country sivi barvi ali barvi hrasta riviera.

Elementi s katerimi lahko dopolnite klubsko mizo:

 • RTV regal Sky,
 • komoda Sky SK120,
 • vitrina Sky,
 • raztegljiva jedilna miza Sky,
 • omara Sky,
 • komoda Sky SK155.

Materiali

Iveral je tisti, ki zaznamuje klubsko mizico Sky. Za dodatno udobje poskrbijo ABS robovi, ki se od klasičnega melaminskega robu razlikujejo v mnogih stvareh. Najhitreje ABS rob od melaminskega ločimo po njegovi debelini. Klasičen melaminski rob je največkrat debeline le 0,3 mm, ABS rob je pa kar 2 mm. Bistvena prednost ABS robu je v tem, da so vogali nežno zaokroženi in ne ostri kot z uporabo melaminskega robu. Zato so izdelki izdelani z uporabo ABS robov mnogo bolj prijazni za uporabnika, saj nemalokrat preprečijo poškodbe oblačil in samih uporabnikov. To pa je še posebej pomembno ravno pri klubskih mizicah v prostorih, kjer se pogostokrat zadržujejo otroci.

Zakaj poseči po klubski mizi Sky?

 • ugodna cena,
 • kakovostna izdelava,
 • enoletna garancija,
 • idealna za ljubitelje klasike,
 • ABS robovi.

Dnevna soba Nordi

Opremljanje dnevne sobe je seveda v osnovi pogojeno z velikostjo prostora, nato pa sledi še izbira elementov oz. kolekcije, ki bo v stilu in barvah, ki so nam pri srcu. A prednost pri opremljanju dnevne sobe so zagotovo kolekcije, ki imajo možnost dodajanja in odvzemanja posameznih elementov. In med takšne sodi tudi dnevna soba Nordi. S poljubnim izbiranjem posameznih elementov si boste sestavili povsem unikatno dnevno sobo, ki bo izvrstno sovpadala z vašimi željami in dimenzijami prostora. In zagotovo je dodatna prednost ta, da boste dejansko plačali le tiste elementi, ki ste jih izbrali.

Sledi zadnjim trendom

Dnevna soba Nordi je izdelana v barvni kombinaciji bele in barve hrasta, ki zaznamuje zadnje obdobje. Gre za barvno kombinacijo, ki jo narekujejo zadnji trendi, za dodatno popestritev pa je poljski proizvajalec pohištva Piaski poskrbel s tem, da je v hrastovo barvo postavil tudi stilsko nekoliko bolj posebne nogice. Te dajo kolekciji Nordi posebno noto, poleg tega poskrbijo za optično povečavo prostora in obenem pošteno olajšajo čiščenje.

Elementi kolekcije Nordi:

 • RTV omara. Dimenzije: 160 x 50 x 40 cm.
 • RTV omara. Dimenzije: 107 x 50 x 40 cm.
 • Stenska polica. Dimenzije: 107 x 17 x 19 cm.
 • Dimenzije: 53 x 197 x 40 cm.
 • Dimenzije: 90 x 134 x 40 cm.
 • Dimenzije: 107 x 134 x 40 cm.
 • Dimenzije: 107 x 83 x 40 cm.
 • Dimenzije: 160 x 83 x 40 cm.
 • Dimenzije: 80 x 197 x 56 cm.
 • Klubska miza. Dimenzije: 107 x 46 x 67 cm.

Materiali in barve

Dnevno sobo Nordi zaznamuje bela sijaj barva, ki jo dopolnjujejo kontrastni vzorci hrasta riviera. Ti so uporabljeni predvsem pri nogicah in 'ročajih' za odpiranje predalov oz. omar. Kolekcija je izdelana iz iverala, sprednji fronti pa so narejeni iz MDF plošč. Kolekcijo je možno oplemenititi tudi z LED osvetlitvijo, a ta ni vključena v osnovno ceno, temveč je na voljo z doplačilom. Za dodatno udobje poskrbijo ABS robovi, ki se od klasičnega melaminskega robu razlikujejo v mnogih stvareh. Najhitreje ABS rob od melaminskega ločimo po njegovi debelini. Klasičen melaminski rob je največkrat debeline le 0,3 mm, ABS rob je pa kar 2 mm. Bistvena prednost ABS robu je v tem, da so vogali nežno zaokroženi in ne ostri kot z uporabo melaminskega robu. Zato so izdelki izdelani z uporabo ABS robov mnogo bolj prijazni za uporabnika, saj nemalokrat preprečijo poškodbe oblačil in samih uporabnikov.

Zakaj vas bo dnevna soba Nordi prepričala?

 • Moderna in sodobna barvna kombinacija,
 • visoke nogice za olajšano čiščenje,
 • možnost sestavljanja povsem unikatne dnevne sobe,
 • enoletna garancija,
 • možnost LED osvetlitve,
 • kolekcija brez ročajev.

MNENJA STRANK

Postelja v omari BC-01 - 140x200 cm

   Miran - 2021-04-18

S posteljo sem zadovoljen,edino pri montaži sem imel nekaj težav,tako da priporočam zdraven osebo ki se na to spozna.Je pa prispelo vse,do zadnjega vijaka,nič ni manjkalo .

+ Dobra postelja za zmerno ceno

- Dokaj zahtevna montaža

Klubska miza Migma

   Tatjana - 2021-04-09

Super...točno takšna kakor so mi jo opisali

Postelja Roma - 180x200 cm

   PRIMOŽ - 2021-04-06

niti javite se ne

+ ni

- udarjena,barva izbrisana in srednji nosilec ni pohoblan

Modul Luna cortona - PO 80/2 - spodnja omarica s polico

   Tanja - 2021-04-05

Super omarice, lepe. Prijazni pri Svetpohistva.si ?

Boxspring postelja Divalo - 160x200 cm

   Petra - 2021-04-04

Zelo zadovoljna

Regal Kendo 04

   Metka - 2021-04-04

Omara je zadovoljiva, brez večjih napak. Dobava pa niti ne, saj je bil dobavni rok kar nekaj dajši (prvotno naj bi bila dostava okoli 25. februarja, prišla je točno en mesec kasneje). Osebni prevzem pa le od 12.00 do 16.00 ure?! Bi morala kar dopust vzet, če ne bi imela pomoči. Pa tudi me moti, da ni nobene pomoči pri prevzemu zadev, ki so malce težje, saj bi za mojo omaro morala vsaj dva vzeti dopust, da bi lahko brez velikih naporov prevzela zadevo. Sicer pa korekten odnos zaposlenih v Svetpohištva. Hvala

Garderobna omara z drsnimi vrati Vetura 200x200x62 cm

   Semir - 2021-04-04

Zelo zadovoljen. Lp.

Kavč z ležiščem Solo 140 cm

   Jurica - 2021-04-04

Susretljivost agenta!

+ Izuzetno kvalitetan kauč!

GOR