Naša spletna stran za izboljšanje uporabniške izkušnje in analizo obiska uporablja piškotke. Informacije o piškotkih in pravna podlaga.
IZBERITE DRŽAVO:

Vzmetnice Come-for serije Pocket Roll

Ukrajinski proizvajalec vzmetnic Come-for z dolgoletnimi izkušnjami v svoji branži nudi prav posebno serijo vzmetnic Pocket Roll.  

Serijo Pocket Roll odlikujejo neodvisne žepkaste vzmeti. Gre za sodoben vzmetni blok, v katerem je vsaka vzmet nameščena v ločenem ohišju. Material, ki se uporablja za izdelavo 'žepkastih vrečk', je zelo zračen, ne zadržuje vlage in ne nabira prahu. Glavna naloga takega bloka je ustvariti vse pogoje za pravilen položaj hrbtenice med spanjem.

Žepkaste vzmeti delujejo po principu, da se stisnejo samo tiste vzmeti, na katere pritisnete, sosednji in oddaljeni elementi pa ostanejo v prvotnem položaju. Njihovo neodvisno nameščanje zmanjša deformacije in podaljša življenjsko dobo vzmetnice. Poleg tega to pomeni, da vi na ležišču ne boste čutili premikanja vašega partnerja ali otroka.

Klasična rešitev z udobno podporo hrbtenici in ugodno ceno

Neodvisne vzmeti – klasična rešitev v vzmetnici. Vzmeti ležišča se individualno prilagajajo vašemu telesu, kar zagotavlja sprostitev, točkovno podporo hrbtenici in enakomerno porazdelitev obremenitve med spanjem. Vzmet je narejena iz visokokakovostnega jekla, je izredno zanesljiva in dolgotrajna. Takšno ležišče bo zagotovilo vaši hrbtenici pravilen položaj med spanjem in zmanjšalo tveganje za bolečino v hrbtu in kostno-mišičnem sistemu.

Trdota in višina

Serija Pocket Roll je bila zasnovana tako, da bi se približala čim širšemu spektru uporabnikov. Tako so se snovalci odločili, da bodo vse vzmetnice na obeh straneh srednje trdote. Prepričani so namreč, da lahko takšna vzmetnica odgovarja tako ljubiteljem nekoliko mehkejših kot ljubiteljem trših različic.

Izbirate lahko med petconskimi ali sedemconskimi vzmetnimi jedri:

  • Petconsko jedro. Žepkasto vzmetenje s petimi conami trdote. Gre za okrepljena in občutljiva območja, ki se nahajajo drug za drugim, in so potrebna za raznoliko reakcijo glede na težo osebe. Takšno jedro kateri koli strukturi telesa omogoča, da zagotovi enakomeren položaj hrbtenice.
  • Sedemconsko jedro. Pri takšnem ležišču se ne poveča le število cen, temveč tudi število tuljav vzmeti. Zaradi sedmih con in večjega števila tuljav se pritisk na hrbtenico razbremeni, spanec pa je tako še bolj udoben in prijeten.

Pri omenjeni seriji vzmetnic Pocket Roll lahko izbirate med dvema možnima višinama vzmetnice, in sicer 18 ali 21 centimetrov. Pri izdelavi takšnih vzmetnic se uporabljajo naslednji materiali: sintepon, spominska pena, termofilc in žepkaste vzmeti.

V seriji Pocket Roll so štirje modeli vzmetnic, ki vedno imamo na zalogi v Ljubljani:

Vse vzmetnice so na voljo v različnih dimenzijah (od 80 x 190 cm vse do 180 x 200 cm).


MNENJA STRANK

Boxspring postelja Merlin 180x200

   Hakim - 2021-05-11

Odlicna postelja....priporocam

+ Kompaktna postelja, odlicna!

- -

Komoda SA-17

   AnA - 2021-05-09

zelo zadovolna super pohvala za vse

Vzmetnica Polo - 90x200 cm

   Tamara - 2021-05-08

Odlična

Tuš vrata New Flora 500 150x180 cm

   Darja - 2021-05-04

Z naročilom in dostavo sem zadovoljna ocenim pa ko jo bomo sestavili.

Pisarniški stol Spiker - vijoličen

   Petra - 2021-05-03

stol je točno tak, kot na sliki, zelo lep in funkcionalen.

Jedilna miza raztegljiva Anjelica mahagonij

   Ivana - 2021-05-03

Jako lijep stol,nije velik ni mali,taman,za 4-6 osoba.Hvala svetpohištva!

Stol Anjelica mahagonij

   Ivana - 2021-05-03

Prelijepe stolice,malo sam se namucila za montažu,isplatilo se,super.Hvala svetpohištva!

Garderobna omara z drsnimi vrati Malibu 200x200x62 cm

   Lea - 2021-05-01

.

+ Veliko polic

- Vsepovsod je popraskana oz. poskodovana, ni ravna.

GOR