Naša spletna stran za izboljšanje uporabniške izkušnje in analizo obiska uporablja piškotke. Informacije o piškotkih in pravna podlaga.
IZBERITE DRŽAVO:

Aero – nadležišče proizvajalca Come-for

Nadležišča imajo pomembno vlogo pri zaščiti vzmetnic, kar posledično pomeni podaljšanje življenjske dobe ležišč, poleg tega pa lahko 'zravnajo' neravnine v podlagah, kot so iztegljivi kavči ipd. Predvsem za iztegljive kavče, ki se pogostokrat uporabljajo v najetih stanovanjih ali v prehodnih obdobjih, ko v novogradnji spalnica še ni dokončana, so t. i. nadvzmetnice oz. nadležišča izvrstna rešitev. Pravzaprav celo tako zelo, da se lahko spanec na njih primerja s čisto pravo posteljo.

Z nadležišči boste prikrili neravnine v podlagi, prav tako boste odlično kompenzirali višinske razlike podlage. Nadležišče je ležišče brez vzmeti, običajno visoko od 5 do 7 centimetrov, uporabi pa se ga lahko na kavču, zložljivi postelji ali celo kar na tleh. Mnogi ga uporabljajo tudi na postelji (nad vzmetnicami), saj tako podaljšajo življenjsko dobo vzmetnic, ki so dandanes zelo velik strošek.

Nadležišče ni vzmetnica!

Pomembno se je zavedati, da nadležišče dolgoročno ne more nadomestiti vzmetnice oz. primarnega ležišča. Razlika med vzmetnico in nadležiščem je očitna: višina, odsotnost vzmeti, cenovna razlika itd. Z nadležišči si lahko pomagate v primeru, da morate zamenjati izrabljene vzmetnice, a za nove ni dovolj denarja, tako, da jih preprosto položite na že obstoječe vzmetnice, z elastičnimi trakovi pa jih povežete in kvaliteta vašega spanca se bo hipoma izboljšala. Pred nakupom dodobra preučite dimenzije vaše spalne površine, da boste lahko izbrali ustrezno velikost nadležišča. V kolikor imate pri tem težave, so vam vselej na voljo naši prijazni in strokovno podkovani svetovalci.

Razlogi, zakaj poseči po nadležišču:

  • Zmehčanje (pre)trde spalne površine,
  • prihranek denarja v primerjavi z nakupom novih vzmetnic,
  • enostavna izravnava neravnin v spalni površini,
  • podaljšanje življenjske dobe obstoječih vzmetnic.

Serija Aero vas bo navdušila

Ukrajinski proizvajalec vzmetnic Come-for, ki ima dolgoletne izkušnje v tej branži, ponuja odlična nadležišča ob izjemni cenovni dostopnosti v seriji Aero. Tu boste na svoj račun prišli takšni in drugačni uporabniki.

V kolikor prisegate na trše različice, bi vam priporočili modele Flex, Cocos in Mix. Če želite idealno prilagoditev obliki telesa in popolno sprostitev za vaše mišice, potem svetujemo modela Mix in Memory.

Če sledite zadnjim trendom in se po njih tudi ravnate, vas zagotovo zanimajo modeli z naravnim lateksom. Posezite po modelu Aero Latex. Zaradi naravnega izvora in porozne strukture je takšno nadležišče popolnoma zrakoprepustno, ne zadržuje vlage in zagotavlja pravilno termoregulacijo.

Vse izdelke iz linije Aero je mogoče zviti za lažje shranjevanje in prenosljivost. Druga pomembna lastnost predstavnikov linije Aero je prisotnost zračne mreže, ki dobro prezračuje polnilo in zagotavlja ustrezno higieno spalnega prostora.

Cene za nadvzmetnice lahko najdete v naši spletni trgovini


MNENJA STRANK

Postelja v omari BC-01 - 140x200 cm

   Miran - 2021-04-18

S posteljo sem zadovoljen,edino pri montaži sem imel nekaj težav,tako da priporočam zdraven osebo ki se na to spozna.Je pa prispelo vse,do zadnjega vijaka,nič ni manjkalo .

+ Dobra postelja za zmerno ceno

- Dokaj zahtevna montaža

Klubska miza Migma

   Tatjana - 2021-04-09

Super...točno takšna kakor so mi jo opisali

Postelja Roma - 180x200 cm

   PRIMOŽ - 2021-04-06

niti javite se ne

+ ni

- udarjena,barva izbrisana in srednji nosilec ni pohoblan

Modul Luna cortona - PO 80/2 - spodnja omarica s polico

   Tanja - 2021-04-05

Super omarice, lepe. Prijazni pri Svetpohistva.si ?

Boxspring postelja Divalo - 160x200 cm

   Petra - 2021-04-04

Zelo zadovoljna

Regal Kendo 04

   Metka - 2021-04-04

Omara je zadovoljiva, brez večjih napak. Dobava pa niti ne, saj je bil dobavni rok kar nekaj dajši (prvotno naj bi bila dostava okoli 25. februarja, prišla je točno en mesec kasneje). Osebni prevzem pa le od 12.00 do 16.00 ure?! Bi morala kar dopust vzet, če ne bi imela pomoči. Pa tudi me moti, da ni nobene pomoči pri prevzemu zadev, ki so malce težje, saj bi za mojo omaro morala vsaj dva vzeti dopust, da bi lahko brez velikih naporov prevzela zadevo. Sicer pa korekten odnos zaposlenih v Svetpohištva. Hvala

Garderobna omara z drsnimi vrati Vetura 200x200x62 cm

   Semir - 2021-04-04

Zelo zadovoljen. Lp.

Kavč z ležiščem Solo 140 cm

   Jurica - 2021-04-04

Susretljivost agenta!

+ Izuzetno kvalitetan kauč!

GOR