Naša spletna stran za izboljšanje uporabniške izkušnje in analizo obiska uporablja piškotke. Informacije o piškotkih in pravna podlaga.
IZBERITE DRŽAVO:

Kupujete vzmetnico za počitniško hiško ali apartma na morju? Za vas imamo rešitev

Ravno opremljate spalnico vašega vikenda ali apartmaja na morju? Če da, potem bi bilo dobro, da si preberete naslednjih nekaj vrstic.

Običajno za počitniške domove niso potrebne tako zelo kvalitetne vzmetnice oz. ležišča kot za posteljo, na kateri spimo vsak dan. Na vikendu oz. apartmaju na morju ne preživimo toliko časa, da bi morali za vzmetnico odšteti petsto ali več evrov, zagotovo pa je dobro vedeti, da lahko tudi z nižjim denarnim vložkom dobimo kakovostno ležišče, na katerem bomo hitro zaspali in se dobro spočili.

Med takšne zagotovo sodijo vzmetnice serije Pocket Roll ukrajinskega proizvajalca Come-for. Prednost omenjene serije je zagotovo ta, da so vzmetnice vakuumsko pakirane, zato bo prevoz z avtomobilom do počitniškega doma oz. apartmaja na morju zelo enostaven.

Izbirate lahko med naslednjimi različicami vzmetnic serije Pocket Roll:

  • Pocket Roll II,
  • Pocket Roll Memory,
  • Pocket Roll Latex.

Pocket Roll II

Gre za sedemconsko vzmetnico z več plastmi, jedro pa tvorijo neodvisne žepkaste vzmeti. Gre za sodoben vzmetni blok, v katerem je vsaka vzmet nameščena v ločenem ohišju. Material, ki se uporablja za izdelavo 'žepkastih vrečk', je zelo zračen, ne zadržuje vlage in ne nabira prahu, kar je idealna izbira za počitniške hišice, ki pogostokrat samevajo, ter za apartmaje na morju, kjer se pogostokrat znajdemo ob zelo visokih temperaturah. Ker se takrat bolj potimo, je še toliko bolj pomembno, da ima vzmetnica dobro zračenje. Vse vzmetnice so na voljo v različnih dimenzijah (od 80 x 190 cm vse do 180 x 200 cm).

Pocket Roll Latex

Serija Pocket Roll Latex se lahko pohvali s tem, da vsebuje vse bolj priljubljen in iskan material – lateks. Ta postaja vse večji trend modernih vzmetnic zaradi svojih odličnih karakteristik. Ležišču namreč daje potrebno togost in poskrbi za to, da lahko vzmetnica prenese večje obremenitve. Na obeh straneh je srednje trdote, največja obremenitev 21 centimetrov visoke vzmetnice pa znaša 120 kilogramov, kar bo dovolj za povprečno osebo. Poleg tega pa vam bo čiščenje olajšala izvrstna snemljiva prevleka, ki je pralna na 30°C. Primerna je tudi za alergike in astmatike.

Kar vzmetnico Pocket Roll Latex ločuje od drugih, povprečnih ležišč, je naravni lateks. Gre za okolju prijazen material, iz naravnega soka drevesa Hevea. Ima visoko elastičnost zaradi vsebnosti naravnega kavčuka, ergonomske lastnosti ter nudi odlično podporo telesu. Odlikuje ga zračnost, odpornost proti obrabi, hipoalergenost in higieničnost. Je najpogosteje uporabljen material za izdelavo luksuznih vzmetnic.

Pocket Roll Memory

Pocket Roll Memory je sedemconsko ležišče višine 21 centimetrov, ki bo poskrbelo za udoben spanec v vašem počitniškem domu. Z nosilnostjo 120 kilogramov na posamezno stran bo zadovoljilo večino uporabnikov, dodaten plus pa je pralna prevleka, ki jo, v primeru da vas na vikendu ni dlje časa in se je na njej nabrala večja količina prahu, lahko kadar koli operete. Jedro je sestavljeno iz neodvisnih žepkastih vzmeti, ki se individualno prilagajajo vašemu telesu, vse to pa zagotavlja sprostitev in točkovno podporo hrbtenici. Primerna je tudi za alergike in astmatike, tako da ste lahko povsem brez skrbi. Ker je vakuumsko pakirana, bo tudi prevoz slednje do počitniškega doma izjemno enostaven.

Že imate vzmetnico, pa z njo niste zadovoljni? Posezite po nadvložku Aero-Flex!

Nadvzmetnico oz. nadvložek Aero-Flex lahko izberete v različnih dimenzijah. Gre za šest centimetrov visok vložek iz fleksibilne pene, ki ima snemljivo in pralno prevleko (30 stopinj Celzija). Zlahka se zvije v rolo, tako da je prenos slednjega enostaven in brezskrben. Je izjemno lahek, a z dovolj veliko nosilnostjo, da bo 'opravil svoje delo'. Pohvali se lahko tudi s trakovi na robovih, s katerimi boste lahko dodatno fiksirali nadvložek na vaše vzmetnice.


MNENJA STRANK

Vzmetnica 3D Chrome - 90x200 cm

   Mirjana - 2021-07-27

Zelo dobra trda vzmetnica. Nam ni žal, da smo se odločili kupiti pri Svet pohištva vse 3 vzmetnice. Hitri, odzivni, prijazni vse pohvale!

+ Super vzmetnica trda

Vzglavnik Soft Night Aloe Vera

   Mirjana - 2021-07-27

Hvala za darilo ob nakupu vzmetnic.

Vzmetnica 3D Chrome - 120x200 cm

   Mirjana - 2021-07-27

Super trda vzmetnica. Zadovoljni z kvaliteto, ter odzivnostjo in prijaznostjo prodajalca. Kupili 3 vzmetnice različnih dimenzij vse trde in nam ni žal. Spimo kot prerojeni. ?

+ Super vzmetnica trda

Vzmetnica Pocket Roll memory - 90x200 cm

   Beti - 2021-07-14

Ocene zapišem ko bomo sestavili otroško sobico in uporabili vzmetnico, vzglavnik, stolček in letvico, zaenkrat pa se vam moram iskreno iz srca zahvalit za tako hitro dostavo in pohvaliti prijaznost vašega prodajnega osebja. Zagotovo še kaj naročim pri vas. Ko vse prejeto sestavimo, pa vam podam še ocene in komentarje za izdelke.

Vzmetnica Polo - 120x200 cm

   Milica - 2021-07-12

Super glede kvalitete,prodaje in dotave.

Postelja Venice 180x200

   joža - 2021-07-03

masivna močna visoka postelja nekoliko razočara barva je popolnoma sfaljena;, ko da bi bila pobarvana z 40 ler starim rjavim sandolinsom, lepša bi bila naravna barva smreke

+ masivna močna visoka postelja

- barva je popolnoma sfaljena, ko da bi bila pobarvana z 40 ler starim rjavim sandolinsom, lepša bi bila naravna barva smreke

Letveni pod TW fix special 90x200 cm

   joža - 2021-07-03

dobr zaadeva

+ solidna

Vzmetnica Magnat memory-lateks-cocos 3D - 160x200 cm

   Lidija - 2021-07-03

Z vzmetnico Magnat memory lateks-cocos 3D sem izredno zadovoljna; ravno pravšna trdota, primerno visoka, spanje odlično. Škoda, ker je blagovna znamka Neolux zapostavljena v primerjavi z ostalimi, pri katerih plačaš predvsem promovirano blagovno znamko. Npr: Dormeo, Meblo ipd. Pri Neoluxu sem za ugodno ceno kupila super kvaliteto. Zelo priporočam! Vsekakor pa moram pohvalit tudi spletno trgovino Svetpohištva. Trgovec, s katerim sem kontaktirala ob naročitvi vzmetnice je izredno prijazen in posloven, hkrati pa še zelo zabaven. Kako lepo bi bilo, če bi bili v vseh spletnih trgovinah tako prijazni in fleksibilni. Pohvalo pa si zasluži tudi dostavljalec vzmetnice. Čista desetka! Če si želite tudi vi prijetno izkušnjo, so uslužbenci Svetpohistva.si, pravi naslov. Zelo priporočam!

+ primerna trdota, višina, letna in zimska stran, odlična kvaliteta

GOR