Naša spletna stran za izboljšanje uporabniške izkušnje in analizo obiska uporablja piškotke. Informacije o piškotkih in pravna podlaga.
IZBERITE DRŽAVO:

Kupujete vzmetnico za počitniško hiško ali apartma na morju? Za vas imamo rešitev

Ravno opremljate spalnico vašega vikenda ali apartmaja na morju? Če da, potem bi bilo dobro, da si preberete naslednjih nekaj vrstic.

Običajno za počitniške domove niso potrebne tako zelo kvalitetne vzmetnice oz. ležišča kot za posteljo, na kateri spimo vsak dan. Na vikendu oz. apartmaju na morju ne preživimo toliko časa, da bi morali za vzmetnico odšteti petsto ali več evrov, zagotovo pa je dobro vedeti, da lahko tudi z nižjim denarnim vložkom dobimo kakovostno ležišče, na katerem bomo hitro zaspali in se dobro spočili.

Med takšne zagotovo sodijo vzmetnice serije Pocket Roll ukrajinskega proizvajalca Come-for. Prednost omenjene serije je zagotovo ta, da so vzmetnice vakuumsko pakirane, zato bo prevoz z avtomobilom do počitniškega doma oz. apartmaja na morju zelo enostaven.

Izbirate lahko med naslednjimi različicami vzmetnic serije Pocket Roll:

  • Pocket Roll II,
  • Pocket Roll Memory,
  • Pocket Roll Latex.

Pocket Roll II

Gre za sedemconsko vzmetnico z več plastmi, jedro pa tvorijo neodvisne žepkaste vzmeti. Gre za sodoben vzmetni blok, v katerem je vsaka vzmet nameščena v ločenem ohišju. Material, ki se uporablja za izdelavo 'žepkastih vrečk', je zelo zračen, ne zadržuje vlage in ne nabira prahu, kar je idealna izbira za počitniške hišice, ki pogostokrat samevajo, ter za apartmaje na morju, kjer se pogostokrat znajdemo ob zelo visokih temperaturah. Ker se takrat bolj potimo, je še toliko bolj pomembno, da ima vzmetnica dobro zračenje. Vse vzmetnice so na voljo v različnih dimenzijah (od 80 x 190 cm vse do 180 x 200 cm).

Pocket Roll Latex

Serija Pocket Roll Latex se lahko pohvali s tem, da vsebuje vse bolj priljubljen in iskan material – lateks. Ta postaja vse večji trend modernih vzmetnic zaradi svojih odličnih karakteristik. Ležišču namreč daje potrebno togost in poskrbi za to, da lahko vzmetnica prenese večje obremenitve. Na obeh straneh je srednje trdote, največja obremenitev 21 centimetrov visoke vzmetnice pa znaša 120 kilogramov, kar bo dovolj za povprečno osebo. Poleg tega pa vam bo čiščenje olajšala izvrstna snemljiva prevleka, ki je pralna na 30°C. Primerna je tudi za alergike in astmatike.

Kar vzmetnico Pocket Roll Latex ločuje od drugih, povprečnih ležišč, je naravni lateks. Gre za okolju prijazen material, iz naravnega soka drevesa Hevea. Ima visoko elastičnost zaradi vsebnosti naravnega kavčuka, ergonomske lastnosti ter nudi odlično podporo telesu. Odlikuje ga zračnost, odpornost proti obrabi, hipoalergenost in higieničnost. Je najpogosteje uporabljen material za izdelavo luksuznih vzmetnic.

Pocket Roll Memory

Pocket Roll Memory je sedemconsko ležišče višine 21 centimetrov, ki bo poskrbelo za udoben spanec v vašem počitniškem domu. Z nosilnostjo 120 kilogramov na posamezno stran bo zadovoljilo večino uporabnikov, dodaten plus pa je pralna prevleka, ki jo, v primeru da vas na vikendu ni dlje časa in se je na njej nabrala večja količina prahu, lahko kadar koli operete. Jedro je sestavljeno iz neodvisnih žepkastih vzmeti, ki se individualno prilagajajo vašemu telesu, vse to pa zagotavlja sprostitev in točkovno podporo hrbtenici. Primerna je tudi za alergike in astmatike, tako da ste lahko povsem brez skrbi. Ker je vakuumsko pakirana, bo tudi prevoz slednje do počitniškega doma izjemno enostaven.

Že imate vzmetnico, pa z njo niste zadovoljni? Posezite po nadvložku Aero-Flex!

Nadvzmetnico oz. nadvložek Aero-Flex lahko izberete v različnih dimenzijah. Gre za šest centimetrov visok vložek iz fleksibilne pene, ki ima snemljivo in pralno prevleko (30 stopinj Celzija). Zlahka se zvije v rolo, tako da je prenos slednjega enostaven in brezskrben. Je izjemno lahek, a z dovolj veliko nosilnostjo, da bo 'opravil svoje delo'. Pohvali se lahko tudi s trakovi na robovih, s katerimi boste lahko dodatno fiksirali nadvložek na vaše vzmetnice.


MNENJA STRANK

Postelja v omari BC-01 - 140x200 cm

   Miran - 2021-04-18

S posteljo sem zadovoljen,edino pri montaži sem imel nekaj težav,tako da priporočam zdraven osebo ki se na to spozna.Je pa prispelo vse,do zadnjega vijaka,nič ni manjkalo .

+ Dobra postelja za zmerno ceno

- Dokaj zahtevna montaža

Klubska miza Migma

   Tatjana - 2021-04-09

Super...točno takšna kakor so mi jo opisali

Postelja Roma - 180x200 cm

   PRIMOŽ - 2021-04-06

niti javite se ne

+ ni

- udarjena,barva izbrisana in srednji nosilec ni pohoblan

Modul Luna cortona - PO 80/2 - spodnja omarica s polico

   Tanja - 2021-04-05

Super omarice, lepe. Prijazni pri Svetpohistva.si ?

Boxspring postelja Divalo - 160x200 cm

   Petra - 2021-04-04

Zelo zadovoljna

Regal Kendo 04

   Metka - 2021-04-04

Omara je zadovoljiva, brez večjih napak. Dobava pa niti ne, saj je bil dobavni rok kar nekaj dajši (prvotno naj bi bila dostava okoli 25. februarja, prišla je točno en mesec kasneje). Osebni prevzem pa le od 12.00 do 16.00 ure?! Bi morala kar dopust vzet, če ne bi imela pomoči. Pa tudi me moti, da ni nobene pomoči pri prevzemu zadev, ki so malce težje, saj bi za mojo omaro morala vsaj dva vzeti dopust, da bi lahko brez velikih naporov prevzela zadevo. Sicer pa korekten odnos zaposlenih v Svetpohištva. Hvala

Garderobna omara z drsnimi vrati Vetura 200x200x62 cm

   Semir - 2021-04-04

Zelo zadovoljen. Lp.

Kavč z ležiščem Solo 140 cm

   Jurica - 2021-04-04

Susretljivost agenta!

+ Izuzetno kvalitetan kauč!

GOR