Naša spletna stran za izboljšanje uporabniške izkušnje in analizo obiska uporablja piškotke. Informacije o piškotkih in pravna podlaga.
IZBERITE DRŽAVO:

Ležišče ali nadvložek za avtodom oz. tovornjak

Potrebujete ležišče ali nadvložek za avtodom ali tovornjak? Za vas imamo rešitev! V naši spletni trgovini nudimo tudi ustrezne dimenzije za ležišča v avtodomih in tovornjakih. Pri izbiri ležišč in nadvložkov za avtodom običajno nimamo težav, saj gre v večini primerov za klasične dimenzije (80x190, 80x200, 90x190 ali 90x200). So pa tudi za avtodom še kako priporočljivi nadvložki, saj se poleti pogostokrat sprehajamo bosi, na morju pa je na našem telesu še veliko soli, ki lahko kaj hitro poškoduje vzmetnico. Da bi ta zdržala dlje, je smiselno uporabiti nadvložke.

Pri tovornjakih so površine nekoliko drugačne, ožje, saj prostora v kabini ni toliko kot v avtodomu, a v naši spletni trgovini lahko izbirate tudi med dimenzijami nadvložkov 65 x 180 cm oz. 65 x 190 cm, ki sta ustrezni za večino tovornjakov.

Kakšne vzmetnice izbrati?

Med vzmetnicami, ki bi jih priporočili za avtodom, so zagotovo vzmetnice ukrajinskega proizvajalca Come-for, in sicer serije Pocket Roll. Priporočili bi vzmetnice Pocket Roll II, Pocket Roll Memory in Pocket Roll Latex.

Pocket Roll II

Gre za sedemconsko vzmetnico z več plastmi, jedro pa tvorijo neodvisne žepkaste vzmeti. Gre za sodoben vzmetni blok, v katerem je vsaka vzmet nameščena v ločenem ohišju. Material, ki se uporablja za izdelavo 'žepkastih vrečk', je zelo zračen, ne zadržuje vlage in ne nabira prahu, kar je idealna izbira tudi za avtodome, ki pogostokrat samevajo in ki se pogostokrat znajdejo ob zelo visokih temperaturah. Ker se takrat bolj potimo, je še toliko bolj pomembno, da ima vzmetnica dobro zračenje.

Pocket Roll Latex

Serija Pocket Roll Latex se lahko pohvali s tem, da vsebuje vse bolj priljubljen in iskan material – lateks. Ta postaja vse večji trend modernih vzmetnic zaradi svojih odličnih karakteristik. Ležišču namreč daje potrebno togost in poskrbi za to, da lahko vzmetnica prenese večje obremenitve. Na obeh straneh je srednje trdote, največja obremenitev 21 centimetrov visoke vzmetnice pa znaša 120 kilogramov, kar bo dovolj za povprečno osebo. Poleg tega pa vam bo čiščenje olajšala izvrstna snemljiva prevleka, ki je pralna na 30°C. Primerna je tudi za alergike in astmatike.

Kar vzmetnico Pocket Roll Latex ločuje od drugih, povprečnih ležišč, je naravni lateks. Gre za okolju prijazen material, iz naravnega soka drevesa Hevea. Ima visoko elastičnost zaradi vsebnosti naravnega kavčuka, ergonomske lastnosti ter nudi odlično podporo telesu. Odlikuje ga zračnost, odpornost proti obrabi, hipoalergenost in higieničnost. Je najpogosteje uporabljen material za izdelavo luksuznih vzmetnic. Glede na trpežnost, ki jo nudi, bo zagotovo prava izbira tudi za avtodome.

Pocket Roll Memory

Pocket Roll Memory je sedemconsko ležišče višine 21 centimetrov, ki bo poskrbelo za udoben spanec v vašem avtodomu. Z nosilnostjo 120 kilogramov na posamezno stran bo zadovoljilo večino uporabnikov, dodaten plus pa je pralna prevleka, ki jo, v primeru da avtodoma niste koristili že dlje časa in se je na njej nabrala večja količina prahu, lahko kadar koli operete. Jedro je sestavljeno iz neodvisnih žepkastih vzmeti, ki se individualno prilagajajo vašemu telesu, vse to pa zagotavlja sprostitev in točkovno podporo hrbtenici. Primerna je tudi za alergike in astmatike, tako da ste lahko povsem brez skrbi, tudi ko je dlje časa ne boste uporabljali.

Nadvložek Aero-Flex za tovornjake

Op opremljanju kabine za tovornjake pogostokrat posežemo po nadvložkih, ki so v takšnih primerih posebnih dimenzij (65 x 180 cm oz. 65 x 190 cm). V naši spletni trgovini nudimo tudi takšne dimenzije, in sicer je zanje poskrbel proizvajalec Come-for s serijo Aero-Flex. Gre za šest centimetrov visok vložek iz fleksibilne pene, ki ima snemljivo in pralno prevleko (30 stopinj Celzija). Zlahka se zvije v rolo, tako da je prenos slednjega enostaven in brezskrben. Je izjemno lahek, a z dovolj veliko nosilnostjo, da bo 'opravil svoje delo'.


MNENJA STRANK

Postelja v omari BC-01 - 140x200 cm

   Miran - 2021-04-18

S posteljo sem zadovoljen,edino pri montaži sem imel nekaj težav,tako da priporočam zdraven osebo ki se na to spozna.Je pa prispelo vse,do zadnjega vijaka,nič ni manjkalo .

+ Dobra postelja za zmerno ceno

- Dokaj zahtevna montaža

Klubska miza Migma

   Tatjana - 2021-04-09

Super...točno takšna kakor so mi jo opisali

Postelja Roma - 180x200 cm

   PRIMOŽ - 2021-04-06

niti javite se ne

+ ni

- udarjena,barva izbrisana in srednji nosilec ni pohoblan

Modul Luna cortona - PO 80/2 - spodnja omarica s polico

   Tanja - 2021-04-05

Super omarice, lepe. Prijazni pri Svetpohistva.si ?

Boxspring postelja Divalo - 160x200 cm

   Petra - 2021-04-04

Zelo zadovoljna

Regal Kendo 04

   Metka - 2021-04-04

Omara je zadovoljiva, brez večjih napak. Dobava pa niti ne, saj je bil dobavni rok kar nekaj dajši (prvotno naj bi bila dostava okoli 25. februarja, prišla je točno en mesec kasneje). Osebni prevzem pa le od 12.00 do 16.00 ure?! Bi morala kar dopust vzet, če ne bi imela pomoči. Pa tudi me moti, da ni nobene pomoči pri prevzemu zadev, ki so malce težje, saj bi za mojo omaro morala vsaj dva vzeti dopust, da bi lahko brez velikih naporov prevzela zadevo. Sicer pa korekten odnos zaposlenih v Svetpohištva. Hvala

Garderobna omara z drsnimi vrati Vetura 200x200x62 cm

   Semir - 2021-04-04

Zelo zadovoljen. Lp.

Kavč z ležiščem Solo 140 cm

   Jurica - 2021-04-04

Susretljivost agenta!

+ Izuzetno kvalitetan kauč!

GOR