Naša spletna stran za izboljšanje uporabniške izkušnje in analizo obiska uporablja piškotke. Informacije o piškotkih in pravna podlaga.
IZBERITE DRŽAVO:

Kakšno posteljo in ležišče je smiselno izbrati za najemniško stanovanje?

V kolikor se selite v najemniško stanovanje, v katerem pa ne nameravate ostati več kot leto ali nekaj let, potem običajno ne boste posegli po (pre)dragih posteljah in vzmetnicah. Še posebej zato, ker je pri selitvi precej dela s prenosom takšnega pohištva, se mnogi odločijo za cenejše in boj praktične rešitve. V kolikor imate omejen družinski proračun, bi vam svetovali naslednje rešitve: jekleni letveni pod, posteljo Roma in posteljo Panama.

Jekleni letveni pod

Kot nalašč za najemniška stanovanja je jekleni letveni pod na nogicah, ki lahko v vmesnem obdobju deluje kot prava postelja. Priporočamo vam, da ga dopolnite s cenovno izjemno ugodno vzmetnico Polo, ki pa zagotavlja dovolj kakovosten spanec, da bodo vaše noči mirne, zjutraj pa se boste zbudili naspani.

Poseben popust in darilo ob naročilo kompleta

Še več: v kolikor boste izbrali jekleni letveni pod in vzmetnico Polo v kompletu, boste privarčevali, saj boste deležni posebnega popusta, poleg tega pa boste kot darilo prejeli še vzglavnik Soft Night. Posebnega popusta in darila v obliki vzglavnika Soft Night boste deležni tudi v primeru, da se odločite za nakup zelo kvalitetne vzmetnice Magnat 3D.

Pri jeklenem letvenem okvirju, ki ga nudimo v naši spletni trgovini, lahko izbirate med različnimi dimenzijami. To so:

 • 90 x 190 cm,
 • 90 x 200 cm,
 • 120 x 190 cm,
 • 120 x 200 cm,
 • 140 x 190 cm,
 • 140 x 200 cm,
 • 160 x 190 cm,
 • 160 x 200 cm,
 • 190 x 190 cm,
 • 180 x 200 cm.

Kasneje ga lahko uporabite kot letveni pod za vašo povsem novo posteljo

Kateri koli jeleni okvir lahko kasneje, ko se boste preselili 'na svoje', uporabite kot letveno dno vaše povsem nove postelje. Seveda morate pred nakupom postelje biti pozorni na dimenzije, da bo okvir ustrezal vaši novi postelji.

Jekleni okvir je sestavljen iz jeklene cevi, ki je prevlečena s prašno barvo. Vsebuje 21 upogljivih bukovih letvic, ki skupaj z okvirjem prenesejo visoko nosilnost (do 150 kilogramov na ležalno stran). Višina okvirja je 30 centimetrov, letvice pa so narejene iz trdega lesa, ki omogoča ortopedski učinek.

Prednosti takšnega letvenega poda so večja in boljša stabilnost, daljša življenjska doba postelje, saj letveni pod neposredno ne pritiska na posteljni okvir, ter optimalen ortopedski izkoristek vzmetnice oz. ležišča.

Postelja Roma

Še ena izmed optimalnih rešitev za najemniško stanovanje je postelja Roma, pod katero se je podpisal poljski proizvajalec notranjega pohištva Dolmar Meble. Postelja Roma je zaradi svoje nizke cene in elegantnega izgleda izjemno priljubljen artikel, narejena pa je iz masivnega borovega lesa, tako da boste vseskozi v pristnem stiku z naravo.

Krasi jo izjemno ugodna cena, ki je posledica preprostih linij, za popestritev pa poskrbijo simetrični izrezi na sprednji in hrbtni strani posteljnega okvirja. Postelja Roma omogoča izjemno dobro zračenje vzmetnice, prav tako je čiščenje pod posteljo nadvse enostavno. Ob doplačilu lahko k postelji dodate stilsko in barvno ujemajoča se predala, ki bosta še kako prav prišla pri shranjevanju posteljnine. Posteljo Roma krasi tudi enostavna montaža, tako da jo boste po nakupu lahko hitro preizkusili.

Izbirate lahko med naslednjimi dimenzijami postelje:

 • 98 x 206 cm,
 • 128 x 206 cm,
 • 148 x 206 cm,
 • 168 x 206 cm,
 • 188 x 206 cm.

Poseben popust in darilo ob naročilo kompleta

V kolikor potrebujete tudi vzmetnico, se lahko odločite in poleg postelje Roma izberete še cenovno ugodno vzmetnico Polo ali kakovostno vzmetnico Magnat 3D, ob tem pa si boste prislužili dodaten popust in darilo: vzglavnik Soft Night.

Postelja Panama

Še eden izmed priljubljenih artiklov za najemniška stanovanja je tudi postelja Panama. Z elegantnim izgledom in enostavnimi linijami daje občutek, ki ga običajno ustvarjajo precej dražje postelje. Poleg tega že vsebuje letveni pod, tako da se vam ne bo treba obremenjevati in izgubljati dodatnega časa ter denarja. Enostaven dizajn, minimalistične linije, a čvrst in trpežen okvir so razlogi, ki močno pocenijo izdelavo, zato je cena takšne postelje zelo ugodna.

Ker gre za enobarven dizajn (izbirate lahko med belim in sivim vzglavjem), bo odlično sovpadala z različnimi stili pohištva, kar bo še kako prav prišlo v najemniških stanovanjih, kjer na že obstoječe pohištvo običajno nimamo prav veliko vpliva.

Običajno ste v najemniškem stanovanju precej omejeni s prostorom, ki ga imate na razpolago, a brez skrbi: posteljo Panama lahko izberete v različnih dimenzijah, tako da jo boste lahko ustrezno umestili v vašo spalnico.

Izbirate lahko med naslednjimi dimenzijami:

 • 90 x 200 cm,
 • 120 x 200 cm,
 • 140 x 200 cm,
 • 160 x 200 cm,
 • 180 x 200 cm.

Poseben popust in darilo ob naročilo kompleta

V kolikor potrebujete tudi vzmetnico, se lahko odločite in poleg postelje Panama izberete še cenovno ugodno vzmetnico Polo ali kakovostno vzmetnico Magnat 3D, ob tem pa si boste prislužili dodaten popust in darilo: vzglavnik Soft Night.


MNENJA STRANK

Postelja v omari BC-01 - 140x200 cm

   Miran - 2021-04-18

S posteljo sem zadovoljen,edino pri montaži sem imel nekaj težav,tako da priporočam zdraven osebo ki se na to spozna.Je pa prispelo vse,do zadnjega vijaka,nič ni manjkalo .

+ Dobra postelja za zmerno ceno

- Dokaj zahtevna montaža

Klubska miza Migma

   Tatjana - 2021-04-09

Super...točno takšna kakor so mi jo opisali

Postelja Roma - 180x200 cm

   PRIMOŽ - 2021-04-06

niti javite se ne

+ ni

- udarjena,barva izbrisana in srednji nosilec ni pohoblan

Modul Luna cortona - PO 80/2 - spodnja omarica s polico

   Tanja - 2021-04-05

Super omarice, lepe. Prijazni pri Svetpohistva.si ?

Boxspring postelja Divalo - 160x200 cm

   Petra - 2021-04-04

Zelo zadovoljna

Regal Kendo 04

   Metka - 2021-04-04

Omara je zadovoljiva, brez večjih napak. Dobava pa niti ne, saj je bil dobavni rok kar nekaj dajši (prvotno naj bi bila dostava okoli 25. februarja, prišla je točno en mesec kasneje). Osebni prevzem pa le od 12.00 do 16.00 ure?! Bi morala kar dopust vzet, če ne bi imela pomoči. Pa tudi me moti, da ni nobene pomoči pri prevzemu zadev, ki so malce težje, saj bi za mojo omaro morala vsaj dva vzeti dopust, da bi lahko brez velikih naporov prevzela zadevo. Sicer pa korekten odnos zaposlenih v Svetpohištva. Hvala

Garderobna omara z drsnimi vrati Vetura 200x200x62 cm

   Semir - 2021-04-04

Zelo zadovoljen. Lp.

Kavč z ležiščem Solo 140 cm

   Jurica - 2021-04-04

Susretljivost agenta!

+ Izuzetno kvalitetan kauč!

GOR