Naša spletna stran za izboljšanje uporabniške izkušnje in analizo obiska uporablja piškotke. Informacije o piškotkih in pravna podlaga.
IZBERITE DRŽAVO:

Kakšno posteljo in ležišče je smiselno izbrati za najemniško stanovanje?

V kolikor se selite v najemniško stanovanje, v katerem pa ne nameravate ostati več kot leto ali nekaj let, potem običajno ne boste posegli po (pre)dragih posteljah in vzmetnicah. Še posebej zato, ker je pri selitvi precej dela s prenosom takšnega pohištva, se mnogi odločijo za cenejše in boj praktične rešitve. V kolikor imate omejen družinski proračun, bi vam svetovali naslednje rešitve: jekleni letveni pod, posteljo Roma in posteljo Panama.

Jekleni letveni pod

Kot nalašč za najemniška stanovanja je jekleni letveni pod na nogicah, ki lahko v vmesnem obdobju deluje kot prava postelja. Priporočamo vam, da ga dopolnite s cenovno izjemno ugodno vzmetnico Polo, ki pa zagotavlja dovolj kakovosten spanec, da bodo vaše noči mirne, zjutraj pa se boste zbudili naspani.

Poseben popust in darilo ob naročilo kompleta

Še več: v kolikor boste izbrali jekleni letveni pod in vzmetnico Polo v kompletu, boste privarčevali, saj boste deležni posebnega popusta, poleg tega pa boste kot darilo prejeli še vzglavnik Soft Night. Posebnega popusta in darila v obliki vzglavnika Soft Night boste deležni tudi v primeru, da se odločite za nakup zelo kvalitetne vzmetnice Magnat 3D.

Pri jeklenem letvenem okvirju, ki ga nudimo v naši spletni trgovini, lahko izbirate med različnimi dimenzijami. To so:

 • 90 x 190 cm,
 • 90 x 200 cm,
 • 120 x 190 cm,
 • 120 x 200 cm,
 • 140 x 190 cm,
 • 140 x 200 cm,
 • 160 x 190 cm,
 • 160 x 200 cm,
 • 190 x 190 cm,
 • 180 x 200 cm.

Kasneje ga lahko uporabite kot letveni pod za vašo povsem novo posteljo

Kateri koli jeleni okvir lahko kasneje, ko se boste preselili 'na svoje', uporabite kot letveno dno vaše povsem nove postelje. Seveda morate pred nakupom postelje biti pozorni na dimenzije, da bo okvir ustrezal vaši novi postelji.

Jekleni okvir je sestavljen iz jeklene cevi, ki je prevlečena s prašno barvo. Vsebuje 21 upogljivih bukovih letvic, ki skupaj z okvirjem prenesejo visoko nosilnost (do 150 kilogramov na ležalno stran). Višina okvirja je 30 centimetrov, letvice pa so narejene iz trdega lesa, ki omogoča ortopedski učinek.

Prednosti takšnega letvenega poda so večja in boljša stabilnost, daljša življenjska doba postelje, saj letveni pod neposredno ne pritiska na posteljni okvir, ter optimalen ortopedski izkoristek vzmetnice oz. ležišča.

Postelja Roma

Še ena izmed optimalnih rešitev za najemniško stanovanje je postelja Roma, pod katero se je podpisal poljski proizvajalec notranjega pohištva Dolmar Meble. Postelja Roma je zaradi svoje nizke cene in elegantnega izgleda izjemno priljubljen artikel, narejena pa je iz masivnega borovega lesa, tako da boste vseskozi v pristnem stiku z naravo.

Krasi jo izjemno ugodna cena, ki je posledica preprostih linij, za popestritev pa poskrbijo simetrični izrezi na sprednji in hrbtni strani posteljnega okvirja. Postelja Roma omogoča izjemno dobro zračenje vzmetnice, prav tako je čiščenje pod posteljo nadvse enostavno. Ob doplačilu lahko k postelji dodate stilsko in barvno ujemajoča se predala, ki bosta še kako prav prišla pri shranjevanju posteljnine. Posteljo Roma krasi tudi enostavna montaža, tako da jo boste po nakupu lahko hitro preizkusili.

Izbirate lahko med naslednjimi dimenzijami postelje:

 • 98 x 206 cm,
 • 128 x 206 cm,
 • 148 x 206 cm,
 • 168 x 206 cm,
 • 188 x 206 cm.

Poseben popust in darilo ob naročilo kompleta

V kolikor potrebujete tudi vzmetnico, se lahko odločite in poleg postelje Roma izberete še cenovno ugodno vzmetnico Polo ali kakovostno vzmetnico Magnat 3D, ob tem pa si boste prislužili dodaten popust in darilo: vzglavnik Soft Night.

Postelja Panama

Še eden izmed priljubljenih artiklov za najemniška stanovanja je tudi postelja Panama. Z elegantnim izgledom in enostavnimi linijami daje občutek, ki ga običajno ustvarjajo precej dražje postelje. Poleg tega že vsebuje letveni pod, tako da se vam ne bo treba obremenjevati in izgubljati dodatnega časa ter denarja. Enostaven dizajn, minimalistične linije, a čvrst in trpežen okvir so razlogi, ki močno pocenijo izdelavo, zato je cena takšne postelje zelo ugodna.

Ker gre za enobarven dizajn (izbirate lahko med belim in sivim vzglavjem), bo odlično sovpadala z različnimi stili pohištva, kar bo še kako prav prišlo v najemniških stanovanjih, kjer na že obstoječe pohištvo običajno nimamo prav veliko vpliva.

Običajno ste v najemniškem stanovanju precej omejeni s prostorom, ki ga imate na razpolago, a brez skrbi: posteljo Panama lahko izberete v različnih dimenzijah, tako da jo boste lahko ustrezno umestili v vašo spalnico.

Izbirate lahko med naslednjimi dimenzijami:

 • 90 x 200 cm,
 • 120 x 200 cm,
 • 140 x 200 cm,
 • 160 x 200 cm,
 • 180 x 200 cm.

Poseben popust in darilo ob naročilo kompleta

V kolikor potrebujete tudi vzmetnico, se lahko odločite in poleg postelje Panama izberete še cenovno ugodno vzmetnico Polo ali kakovostno vzmetnico Magnat 3D, ob tem pa si boste prislužili dodaten popust in darilo: vzglavnik Soft Night.


MNENJA STRANK

Vzmetnica 3D Chrome - 90x200 cm

   Mirjana - 2021-07-27

Zelo dobra trda vzmetnica. Nam ni žal, da smo se odločili kupiti pri Svet pohištva vse 3 vzmetnice. Hitri, odzivni, prijazni vse pohvale!

+ Super vzmetnica trda

Vzglavnik Soft Night Aloe Vera

   Mirjana - 2021-07-27

Hvala za darilo ob nakupu vzmetnic.

Vzmetnica 3D Chrome - 120x200 cm

   Mirjana - 2021-07-27

Super trda vzmetnica. Zadovoljni z kvaliteto, ter odzivnostjo in prijaznostjo prodajalca. Kupili 3 vzmetnice različnih dimenzij vse trde in nam ni žal. Spimo kot prerojeni. ?

+ Super vzmetnica trda

Vzmetnica Pocket Roll memory - 90x200 cm

   Beti - 2021-07-14

Ocene zapišem ko bomo sestavili otroško sobico in uporabili vzmetnico, vzglavnik, stolček in letvico, zaenkrat pa se vam moram iskreno iz srca zahvalit za tako hitro dostavo in pohvaliti prijaznost vašega prodajnega osebja. Zagotovo še kaj naročim pri vas. Ko vse prejeto sestavimo, pa vam podam še ocene in komentarje za izdelke.

Vzmetnica Polo - 120x200 cm

   Milica - 2021-07-12

Super glede kvalitete,prodaje in dotave.

Postelja Venice 180x200

   joža - 2021-07-03

masivna močna visoka postelja nekoliko razočara barva je popolnoma sfaljena;, ko da bi bila pobarvana z 40 ler starim rjavim sandolinsom, lepša bi bila naravna barva smreke

+ masivna močna visoka postelja

- barva je popolnoma sfaljena, ko da bi bila pobarvana z 40 ler starim rjavim sandolinsom, lepša bi bila naravna barva smreke

Letveni pod TW fix special 90x200 cm

   joža - 2021-07-03

dobr zaadeva

+ solidna

Vzmetnica Magnat memory-lateks-cocos 3D - 160x200 cm

   Lidija - 2021-07-03

Z vzmetnico Magnat memory lateks-cocos 3D sem izredno zadovoljna; ravno pravšna trdota, primerno visoka, spanje odlično. Škoda, ker je blagovna znamka Neolux zapostavljena v primerjavi z ostalimi, pri katerih plačaš predvsem promovirano blagovno znamko. Npr: Dormeo, Meblo ipd. Pri Neoluxu sem za ugodno ceno kupila super kvaliteto. Zelo priporočam! Vsekakor pa moram pohvalit tudi spletno trgovino Svetpohištva. Trgovec, s katerim sem kontaktirala ob naročitvi vzmetnice je izredno prijazen in posloven, hkrati pa še zelo zabaven. Kako lepo bi bilo, če bi bili v vseh spletnih trgovinah tako prijazni in fleksibilni. Pohvalo pa si zasluži tudi dostavljalec vzmetnice. Čista desetka! Če si želite tudi vi prijetno izkušnjo, so uslužbenci Svetpohistva.si, pravi naslov. Zelo priporočam!

+ primerna trdota, višina, letna in zimska stran, odlična kvaliteta

GOR