Naša spletna stran za izboljšanje uporabniške izkušnje in analizo obiska uporablja piškotke. Informacije o piškotkih in pravna podlaga.
IZBERITE DRŽAVO:

Postelje v omari Bed Concept

Majhna stanovanja, malo prostora v mansardi? Ni problema, snovalci notranjega pohištva so vseskozi na preži za novimi rešitvami, ki uporabnikom lahko močno olajšajo bivanje v manjših prostih. Med takšne rešitve zagotovo sodijo tudi večkrat nagrajene omarne postelje oz. postelje, skrite v omari, poljskega proizvajalca Bed Concept. Tako bo V vaši spalnici oz. sobi vselej dovolj prostora tudi za takšno in drugačno telovadbo. Vse skupaj je namreč zelo preprosto: ko potrebujete spalni del, ga preprosto izvlečete iz omare in ga postavite na tla, zjutraj ko spalnega dela ne potrebujete več, pa ga le nazaj pospravite v omaro.

Dve različici, kakšne so razlike?

Snovalci pohištva Bed Concept so si zamislili dve tipski rešitvi, ki sta se med kupci zelo dobro sprejeti. Govorimo o varianti CP in varianti BC.

Kakšne so razlike in na kaj biti pozoren pred nakupom?

Glavna razlika med CP in BC varianto je ta, da ima BC različica na voljo tudi shranjevalne police, kar pomeni, da omarna postelja ne bo le postelja, pač pa bo z lahkoto opravljala tudi funkcijo omare. Razumljivo so BC variante nekoliko dražje od CP variant. Toda brez skrbi: če potegnete črto, se nakup BC različice še kako splača, saj boste privarčevali precej denarja, kot če bi ločeno kupovali omarno posteljo ter omaro.

Koncept BC različice je tako pametno zasnovan, da boste lahko vse, kar imate shranjeno na policah tam pustili tudi, ko boste posteljo pospravili v omaro. Dobra stvar omarnih postelj Bed Concept je tudi ta, da vam posteljnine ob zložitvi ne bo treba umikati, saj so snovalci našli rešitev v preprostih elastičnih trakovih. In brez skrbi: omarne postelje Bed Concept so kompatibilne z večino vzmetnic, paziti morate le na to, da ležišče ni višje od 18 centimetrov. Gre za varno rešitev vašega doma, saj imajo takšne omarne postelje ojačan kovinski okvir in trdno oporo, ki je estetsko vgrajena v sprednji del pohištva.

Za tiste, ki boste omarne postelje Bed Concept uporabljali na dnevni bazi in ne le ob obiskih, so možne različne nadgradnje, kot je na primer LED-osvetlitev. Vse to bo omarno posteljo Bed Concept naredilo še bolj domačo. S takšnim izborom posteljne omare boste zagotovo očarali tudi goste, ko se bodo odločili, da bodo prespali pri vas. In zagotovo se bodo radi vračali.

Prednosti postelj v omari

Ena največjih prednosti omarnih postelj Bed Concept je poleg uporabljenih zelo kakovostnih materialov zagotovo tudi ta, da je večina artiklov vseskozi na zalogi, zato je dobava praviloma zelo hitra. Seveda ne moremo niti mimo tega, da je velika prednost takšnega sistema tudi izjemno racionalna uporaba prostora posamične sobe oz. dnevnega prostora. Poleg tega lahko govorimo tudi o izjemnem dizajnu, ki bo zagotovo olepšal marsikatero sobo (za goste) in bo tako bistveno boljša rešitev kot na primer iztegljiv kavč. In še več: zaradi svojih nevtralnih barv se bo zlahka zlila z že obstoječim pohištvom, poleg tega pa lahko izbirate tudi med daljšimi ali krajšimi horizontalnimi oz. vertikalnimi stranicami, tako da bo postelja primerna tudi za opremljanje mansarde, kjer so stropi običajno nižji.


MNENJA STRANK

Postelja Mauricius - 90x200 cm - Bela

   Nina - 2022-08-17

S posteljo smo zadovoljni, le stranice oziroma varovalna ograja ni dovolj mocna.

+ Enostavno sestavljanje

- Slabe stranice-niso mocne

Kotna sedežna garnitura Avesta IV

   Maja - 2022-08-16

Dostava in ostala komunikacija odlična.

+ Udobna sedežna, fin material.

- Pričakovala bi, da bodo vse nogice enake. Sprednji v videzu lesa, ostale kovina druge barve.

Klubska miza Valentina III bela

   Barbara - 2022-08-15

Pozdravljeni, zanima me če se to mizico dobi v čisto črni barvi. Hvala za odgovor. Lp Barbara

Postelja Venice II 180x200

   Gabriel - 2022-08-14

Če ne bi imel doma orodje in drugih vijakov ne bi mogel sestaviti postelje. Drugače je je trden in lep izdelek.

+ Lep in trden izdelek

- Narobe izvrtane trije luknje

Omara Lorento L1 - Bela/hrast

   Doroteja - 2022-08-12

Hitra dostava, odlična kvaliteta. Zelo zadovoljni!

Sedežna garnitura Litan

   Manca - 2022-08-10

dobra sedežna za to ceno

+ hitra dostava, odlična komunikacija. Sedežna ok, enostavna montaža

- jih še nisem opazila

Kavč Vary

   zdenka - 2022-08-09

super, pomembni so fedri

Postelja v omari BC-06 - 90x200 cm - bela

   Sanj - 2022-08-07

... brez

+ Sam izdelek

- Montaža komplicirana. Je šlo precej ur...

GOR