Naša spletna stran za izboljšanje uporabniške izkušnje in analizo obiska uporablja piškotke. Informacije o piškotkih in pravna podlaga.
IZBERITE DRŽAVO:

Postelje v omari Bed Concept

Majhna stanovanja, malo prostora v mansardi? Ni problema, snovalci notranjega pohištva so vseskozi na preži za novimi rešitvami, ki uporabnikom lahko močno olajšajo bivanje v manjših prostih. Med takšne rešitve zagotovo sodijo tudi večkrat nagrajene omarne postelje oz. postelje, skrite v omari, poljskega proizvajalca Bed Concept. Tako bo V vaši spalnici oz. sobi vselej dovolj prostora tudi za takšno in drugačno telovadbo. Vse skupaj je namreč zelo preprosto: ko potrebujete spalni del, ga preprosto izvlečete iz omare in ga postavite na tla, zjutraj ko spalnega dela ne potrebujete več, pa ga le nazaj pospravite v omaro.

Dve različici, kakšne so razlike?

Snovalci pohištva Bed Concept so si zamislili dve tipski rešitvi, ki sta se med kupci zelo dobro sprejeti. Govorimo o varianti CP in varianti BC.

Kakšne so razlike in na kaj biti pozoren pred nakupom?

Glavna razlika med CP in BC varianto je ta, da ima BC različica na voljo tudi shranjevalne police, kar pomeni, da omarna postelja ne bo le postelja, pač pa bo z lahkoto opravljala tudi funkcijo omare. Razumljivo so BC variante nekoliko dražje od CP variant. Toda brez skrbi: če potegnete črto, se nakup BC različice še kako splača, saj boste privarčevali precej denarja, kot če bi ločeno kupovali omarno posteljo ter omaro.

Koncept BC različice je tako pametno zasnovan, da boste lahko vse, kar imate shranjeno na policah tam pustili tudi, ko boste posteljo pospravili v omaro. Dobra stvar omarnih postelj Bed Concept je tudi ta, da vam posteljnine ob zložitvi ne bo treba umikati, saj so snovalci našli rešitev v preprostih elastičnih trakovih. In brez skrbi: omarne postelje Bed Concept so kompatibilne z večino vzmetnic, paziti morate le na to, da ležišče ni višje od 18 centimetrov. Gre za varno rešitev vašega doma, saj imajo takšne omarne postelje ojačan kovinski okvir in trdno oporo, ki je estetsko vgrajena v sprednji del pohištva.

Za tiste, ki boste omarne postelje Bed Concept uporabljali na dnevni bazi in ne le ob obiskih, so možne različne nadgradnje, kot je na primer LED-osvetlitev. Vse to bo omarno posteljo Bed Concept naredilo še bolj domačo. S takšnim izborom posteljne omare boste zagotovo očarali tudi goste, ko se bodo odločili, da bodo prespali pri vas. In zagotovo se bodo radi vračali.

Prednosti postelj v omari

Ena največjih prednosti omarnih postelj Bed Concept je poleg uporabljenih zelo kakovostnih materialov zagotovo tudi ta, da je večina artiklov vseskozi na zalogi, zato je dobava praviloma zelo hitra. Seveda ne moremo niti mimo tega, da je velika prednost takšnega sistema tudi izjemno racionalna uporaba prostora posamične sobe oz. dnevnega prostora. Poleg tega lahko govorimo tudi o izjemnem dizajnu, ki bo zagotovo olepšal marsikatero sobo (za goste) in bo tako bistveno boljša rešitev kot na primer iztegljiv kavč. In še več: zaradi svojih nevtralnih barv se bo zlahka zlila z že obstoječim pohištvom, poleg tega pa lahko izbirate tudi med daljšimi ali krajšimi horizontalnimi oz. vertikalnimi stranicami, tako da bo postelja primerna tudi za opremljanje mansarde, kjer so stropi običajno nižji.


MNENJA STRANK

Boxspring postelja Merlin 160x200

   Klaudija - 2022-01-20

Odlična postelja! Zelo zadovoljni. Prav tako zelo pohvaljen odnos zaposlenih in pa zelo hitra dostava! Klaudija

Postelja Strumfeta 120x200

   Pika - 2022-01-16

Ugoden nakup in hitra dostava.

Stol Paesana bel

   Damjan - 2022-01-15

Kvalitetno in poceni!

Počivalnik Nevada črn

   Petra - 2022-01-15

Odlično!!

Omara za čevlje Valley

   Marjetla - 2022-01-15

Zelo lepa in kvalitetna omarica

Vzmetnica Planto - 180x200 cm

   Janja - 2022-01-14

Vzmetnica je super, prav tako pa pohvale za prijaznost pri svetovanju zaposlene. Pohvale za kvaliteto, ceno in nasvet.

+ Dobra vzmetnica za dobro ceno.

Garderobna omara z drsnimi vrati Dalmatia 215x200x58

   Ines - 2022-01-09

Omara ni ravna, na več koncih vogali ranirani.

Kavč z ležiščem Novelty 120 cm

   Zora - 2022-01-08

Z VAŠIM ARTIKLOM SMO ZADOVOLJNI IN DOSTAVO. VEČ KOT ODLIČNA OCENA. VELIK USPJEHA SE NAPREJ IN ZADOVOLJNI KUPCOV.
GOR