Naša spletna stran za izboljšanje uporabniške izkušnje in analizo obiska uporablja piškotke. Informacije o piškotkih in pravna podlaga.
IZBERITE DRŽAVO:

Boxspring postelje: priročna, modna in cenovno ugodna rešitev

Boxspring postelje imajo v primerjavi z običajnimi posteljami eno zelo veliko prednost. In to je, da vse skupaj dobite v kompletu. Vse, kar potrebujete za zares udoben spanec. Za nameček vas ob ugodnejši ceni, kot če bi kupovali ločene posteljne okvirje, vzmetnice, letvene pode in nadležišča, pričaka še obilica stilskega in lepo oblikovanega pohištva.

Korenine Boxspring postelje naj bi po nekaterih razlagah segale v ZDA, po drugih pa v Skandinavijo – ta že tako ali tako slovi po dobrem smislu za dizajn in notranje oblikovanje. Avstrijci in Nemci takšne postelje uporabljajo praktično že stoletje, tudi v Sloveniji pa v zadnjem času zaradi svojih prednosti, kot so udobje, višina, mehkoba in ugodna cena pridobivajo na veljavi.

Sprva so sicer postelje Boxspring veljale za bolj čvrsta ležišča, a tekom razvoja in prilagajanj tržišču so postala vse mehkejša in udobnejša, dandanes pa je mogoče izbirati med številnimi različicami. Piko na i naredi tudi nadležišče, ki je zelo primerno za takšen tip postelj, saj bo močno podaljšalo življenjsko dobo vzmetnic.

Prednosti Boxspring postelj

Ena izmed glavnih prednosti Boxspring postelj je ta, da kupec za točno določen denar dobi praktično vse, kar potrebuje za odličen spanec. Vse na enem mestu torej: od posteljnega okvirja, letvenega dna, vzmetnice pa do nadležišča. Ob nakupu ste lahko povsem brezskrbni in vam ni treba skrbeti, ali se bodo dimenzije omenjenih artiklov ujemale. Na koncu pa boste ugotovili, da ste z Boxspring posteljo celo privarčevali nekaj denarja.

Ob nakupu ste lahko povsem mirni glede dimenzij, saj je proizvajalec zagotovil, da bo postelja karseda skladna. Pri ločenem nakupu postelje, letvenega poda in vzmetnic se vam kaj hitro lahko zgodi, da določene dimenzije ne bodo povsem sovpadale in hitro se vam bo kje "poznala" kakšna luknjica.

Velik plus Boxspring postelj, ki so ob prihodu na tržišče sicer sodile med dražje rešitve, a je optimizacija proizvodnje skozi čas poskrbela za zelo dostopne cene, je to, da izgledajo zelo modno, spalnici pa dajejo poseben čar. Bodisi srednjeveški, bodisi baročni, bodisi kraljevski, bodisi ekstravagantni, bodisi luksuzni. Najpomembneje pa je, da si boste s takšno posteljo zagotovili popolno stilsko ujemanje. No, vaša naloga bo le poiskati ustrezno posteljnino.

Sestava Boxspring postelje

Poleg tega so Boxspring postelje običajno nekoliko višje od klasičnih, kar pomeni, da bo vstajanje s postelje še veliko lažje. Čemu je tako? Boxspring postelja je pravzaprav sestavljena iz dveh vzmetnic na vsaki ležalni strani. Spodaj je običajno osnovna vzmetnica, zgoraj pa tista, ki določa kvaliteto spanca. Nad posteljo pa je običajno še nadležišče, ki poskrbi, da se spodnja vzmetnica ne bi preveč hitro obrabila, obenem pa zagotavlja še prijetnejši spanec, saj poskrbi, da med vzmetnicama pri zakonski postelji ni luknje.

Vse Boxspring postelje ponujajo tudi različne možnosti in dodatno opremo, kot so predali, LED-osvetlitev ali pa celo dvižni mehanizem.


MNENJA STRANK

Stol Magna - temno siv

   Barbara - 2022-05-10

Močan stol

+ Močen, kompakten stol, udoben

Sedežna garnitura v U obliki Marion

   Barbara - 2022-05-04

Zelo zadovoljna priporocam vsekakor Najbolj me veseli da se drzijo datuma za dostavo

Pograd Ludwig L - 140x200 cm - bela

   Andrej - 2022-05-01

Pri ograjici dve luknji nista dobro nastavljena, tako da jih ne moreš uporabit. Ostalo super. Sestavljen je enostavno. Brez problema sestaviš sam.

+ enostavno sestavljane

- Dve luknji ne moreš uporabit.

Omarica z umivalnikom Palermo - 60 cm

   Vera - 2022-05-01

Pozdravljeni, Lahko bi imeli več informacij o izdelku,kakšen je material o umivalniku sploh ne najdem nobene informacije (keramika plastika....

Vilice za žar AE642

   Janko - 2022-04-30

Zelo praktično in enostavno za uporabo

+ Enostavno za uporabo

- Za enkrat ni videt slabosti

Masažni počivalnik Miami bež

   Marjeta - 2022-04-30

Dober nakup. Povsem zadovoljna. In odličen dostavljač.

+ ne vzame veliko prostora ker se sam sedež pomika naprej in nazaj

- jih nisem (še) opazila

Pisarniški stol Lili roza

   Anto - 2022-04-30

Odličen stol namenjen najstnici, zelo se je razveselila ko je bil sestavljen.Cena je tudi ugodna ko smo jo primerjali z podobnimi izdelki. Lep pozdrav!

Dvižna postelja Panama plus - 160x200 cm bela

   Zvonka - 2022-04-30

Hitra dostava, kvalitetna postelja. Super
GOR