Naša spletna stran za izboljšanje uporabniške izkušnje in analizo obiska uporablja piškotke. Informacije o piškotkih in pravna podlaga.
IZBERITE DRŽAVO:

Jedilne mize Halmar

Jedilna miza je osnova vsakega jedilnega prostora. Tudi vašega. Pred nakupom se morate zavedati, da boste ob jedilni mizi dnevno preživeli veliko časa, še posebej pa boste pozorni na vašo jedilno mizo, ko bodo k vam prišli obiski. Tedaj se boste lahko z njo ponosno pohvalili, ob sistemu povečanja pa pokazali tudi njeno mogočnost in funkcionalnost. V kolikor jo boste dobili po ugodni oz. dostopni ceni, pa boste še bolj zadovoljni, kajne?

Jedilna miza Berlin

Eden najbolj priljubljenih produktov proizvajalca Halmar je raztegljiva jedilna miza Berlin. Ta očara z dostopno ceno, preprostostjo in elegantnim dizajnom v enem. Zaradi svoje barvne kombinacije se bo zlahka spoprijateljila z že obstoječo pohištveno opremo vaše jedilnice oz. kuhinje. Dodatna prednost mize je, da jo je možno pokombinirati s povsem stilsko ujemajočimi se stoli K336, ki bodo vašo jedilnico naredili zares čarobno. 

Raztegljiva jedilna miza Berlin meri 140 cm, široka je 85 cm, visoka pa 76 centimetrov in bo idealna za običajne jedilnice. Ker ima možnost povečanja (180 cm), bo brez težav kos tudi večjim jedilnican. Zanjo je poskrbel proizvajalec pohištva Halmar, pohvali pa se lahko z dvanajstmesečno garancijo. Krasi jo izjemna barvna kombinacija laminirane MDF plošče in kovine, in sicer gre za kombinacijo črne barve in barve medenega oreha. Vsekakor gre za jedilno mizo, ki jo boste s ponosom razkazovali gostom ob družinskih piknikih. A le vi boste vedeli, kako malo ste zanjo odšteli …

Raztegljiva jedilna miza Fryderyk 160-240 cm - craft hrast

Ljubitelji klasike in tradicionalnih barv ter linij boste prišli na račun pri mizi Fryderyk, pod katero se je podpisal proizvajalec Halmar. Gre za raztegljivo mizo (dimenzij: 160 x 90 x 74 cm), ki se lahko poveča do 240 centimetrov, kar bo omogočilo udobno obedovanje tudi veččlanski družini, še posebej priročna pa bo miza za družinska srečanja. Krasi jo izjemno ugodna cena, tradicionalna barva hrasta, ki ji daje pridih mogočnosti in veličanstva. Nogice so v enaki barvi, narejene pa so iz lesa. S svojo klasično zasnovo se bo ta raztegljiva jedilna miza Fryderyk odlično ujemala z raznimi barvnimi kombinacijami vaših jedilnic oz. kuhinj. Da bi vaše opremljanje jedilnice bilo še lažje, vam proizvajalec ponuja še stilsko in barvno povsem ujemajoči se stol Citrone. Za miren nakup poskrbi dvanajstmesečna garancija.

Raztegljiva jedilna miza Derrick

Mogočna in veličastna miza Derrick bo nase privabila številne poglede in z njo ne boste le vi dnevno uživali, pač pa boste v goste z veseljem povabili prijatelje, družinske člane itd. Mogočen izgled in moderna barvna kombinacija črne in hrast barve mizi dajeta pridih modernega stila, minimalistični dizajn pa bo poskrbel, da bo sovpadala predvsem z modernejšimi linijami novodobnih jedilnic in kuhinj, zlahka pa bo domovala tudi v visokotehnološkem slogu. A kljub modernejši zasnovi proizvajalec ni pozabil na funkcijo povečanja, miza se tako iz prvotnih 160 poveča na 200 centimetrov, kar pomeni, da bo za njo brez težav sedelo tudi do deset ljudi. Da bi bilo opremljanje vaše jedilnice še preprostejše, vam proizvajalec Halmar ponuja še stilsko povsem ujemajoče se stole K409. Seveda pa je odločitev povsem vaša.

Raztegljiva jedilna miza Greg

Ena glavnih prednosti raztegljive jedilne mize Greg je zagotovo ugodna cena. Zavoljo minimalnih linij, preprostega dizajna in preverjene tehnologije je proizvajalcu Halmarju uspelo pripraviti izdelek za neverjetno dostopno ceno. A vendarle gre za jedilno mizo, ki se je ne bi sramovale niti razkošnejše jedilnice. Pa vendarle: bolje se bo znašla v minimalističnem slogu, zaradi svoje barvne kombinacije wotan hrasta in črne barve pa se bo dobro počutila tudi v modernejših in visokotehnoloških rešitvah. Še ena izmed velikih prednosti jedilne mize Greg je ta, da jo je moč povečati iz 124 na 168 cm, kar pomeni, da bo primerna tudi za družinska srečanja. Njena velikost, tj. 124 x 74 x 75 cm, je idealna rešitev za manjša mestna stanovanja ali bivalne vikende. 

Raztegljiva jedilna miza Bilotti - antracit/oreh

Mogočna, moderno zasnovana in izjemno funkcionalna. Vse to opiše raztegljivo jedilno mizo Bilotti, ki s svojo barvno kombinacijo antracita in oreha še dodatno pridobi na svoji mogočnosti. Že ob prvem pogledu nanjo je jasno, da bo odlično sovpadala z moderno opremljenimi jedilnicami oz. kuhinjami, odlično pa se bo znašla tudi v minimalističnem slogu, še posebej če si želite, da bi bila - morda kar pod ustrezno poudarjeno osvetlitvijo - objekt v prostoru, ki bo nase najbolj privabljal poglede. In ob družinskih kosilih, obiskih prijateljev in podobno vam zagotovo ne bo žal, da ste jo v prostoru posebej izpostavili. Kljub zahtevnemu dizajnu je proizvajalcu uspelo implementirati sistem za povečanje, tako se miza lahko iz osnovnih 160 poveča na 200 centimetrov. To pa pomeni, da bo za njo brez težav sedelo (še) več ljudi. Vsekakor bo raztegljiva jedilna miza Bilotti pravi izbor za tiste, ki prisegate na kvalitetno zasnovo in moderen dizajn. 


MNENJA STRANK

Dodatna oprema za žar AE182

   Jana - 2022-07-01

Odlično, najlepša hvala.

Kotna sedežna garnitura Bardo

   Jana - 2022-07-01

Zelo zadovoljni, čeprav smo jo imeli problem jo spraviti skozi vrata.

Tkanina Garden

   Jana - 2022-07-01

Odlično!

Vzglavnik Soft Night Aloe Vera

   ZLATKO - 2022-06-26

Hvala za darilo. Še eno pozitivno presenečenje poleg osnovnega odličnega nakupa omare- postelje. Hvala.

Omara za čevlje Shocker 510 tori

   Valerija - 2022-06-22

Spoštovani lep pozdrav, danes smo dobili vašo omaro za čevlje,ki smo jo naročili pri vas....zelo smo zadovoljni in resnično je lepa vse je ok.Hvala še enkrat s spoštovanjem še kaj kupimo pri vas.Lep pozdrav Valerija

Nadstavek BC-10 za posteljo BC-05 bela sijaj

   Icmajstet - 2022-06-18

Omaro smo kupili v tandemu z BC-05 omarno posteljo...dobili smo kar smo pričakovali! Brez pripomb 5*

+ Kot na sliki

- ...pokaže čas!?

Postelja Mia - 140x200 cm

   Predrag - 2022-06-18

Kvalitetna postelja za solidno ceno. Dostava na Hrvaško v dogovorjenem terminu.

+ Kvalitetna izdelava, enostavna montaža

Omara za čevlje Galineo P01 - Bela

   J - 2022-06-08

Lepa in kvalitetna o.mara
GOR