Naša spletna stran za izboljšanje uporabniške izkušnje in analizo obiska uporablja piškotke. Informacije o piškotkih in pravna podlaga.
IZBERITE DRŽAVO:

Umivalniki Karag, kateri izbrati?

Umivalniki so nepogrešljiv, pravzaprav kar obvezen kos pohištva v kopalnici. In dandanes je izbira izjemno velika, tako da si lahko vsakdo najde nekaj po svojem okusu. Umivalniki blagovne znamke Karag so plod proizvajalca kakovostne keramike iz Grčije. Grška keramika ima izjemno dolgo tradicijo, že Stari Grki so bili mojstri obdelovanja keramike. Tudi danes je v svetu grška keramika zelo cenjena in dobite jo lahko tudi v naši spletni trgovini.

Umivalnik Marais

Brez umivalnika v kopalnici ne gre. Če pa je ta še stilsko dovršen in oplemeniten z vrhunskim dizajnom, je vse skupaj še veliko lepše, kajne? Umivalnik Marais je samostoječi umivalnik, ki bo dal prostoru povsem drugačno noto. Moderna rešitev za moderne kopalnice, predprostore ali poslovne prostore, kjer je umivalnik nujno potreben in viden tudi strankam. Vsekakor gre za izdelek, ki bo oplemenitil vsako kopalnico oz. prostor, saj izžareva veličastno in mogočno podobo. Narejen je iz kakovostne keramike in je v beli sijoči barvi, kar pomeni, da bo s svojo nevtralno barvo odlično sovpadal z že obstoječimi elementi pohištva v vašem prostoru.

Glavni poudarki umivalnika Marais:

 • kakovosten material,
 • vrhunski dizajn,
 • estetsko dovršena zasnova,
 • enoletna garancija.

Gre za izdelek višjega kakovostnega ranga, tako da bo primeren za tiste, ki radi posegate po kakovostnih in estetsko dovršenih dizajnih in si želite, da bi pohištvo oplemenitilo vaše prostore. Vsekakor velja izpostaviti, da je ta umivalnik primeren tudi za prostore, kjer ni preostalega kopalniškega pohištva, saj lahko stoji sam zase. Še kako primeren bo tudi za frizerske in kozmetične salone.

Umivalnik Etna 100

Umivalnik Etna 100 je umivalnik, ki se ga običajno kombinira z omaricami za kopalnico. S svojimi dimenzijami 100 x 45 x 16,5 cm sodi med večje umivalnike in bo še kako primeren za tiste, ki si želite udobnega umivanja rok. A to še ni vse: umivalnik ima precej odlagalnega prostora, na katerega boste lahko odlagali glavnike, zobne ščetke, kozarce ipd. Ker ni pretirano globok, bo zlahka sovpadal tako z manjšimi kot večjimi kopalnicami. Seveda bodite pri nakupu pozorni na dimenzije nasadnega umivalnika, saj mora biti tudi spodnja omarica ustrezne velikosti. S svojo belo barvo bo sovpadal praktično z vsemi stili in barvami kopalniškega pohištva, tako da ste lahko, vsaj kar se tiče stilskega ujemanja, povsem mirni. Gre sicer za mešanico klasike in modernega pridiha, tako da bo umivalnik Etna 100 primeren tako za klasične rešitve kot nekoliko modernejše stile kopalnic.

Glavni poudarki umivalnika Etna 100:

 • 100 cm širine za udobno umivanje rok in zob,
 • kombinacija klasike in modernega pridiha za sovpadanje z različnimi stili kopalnic,
 • možnost kombiniranja s samostoječimi ali visečimi podumivalniškimi omaricami,
 • kakovostna izdelava.

Lahko sklenemo, da gre za kvaliteten umivalnik, ki se bo odlično znašel v različnih stilih in zasnovah kopalnice, zaradi nevtralne barve pa bo sovpadal tudi z različnimi barvnimi kombinacijami. Ker ima zelo nizko višino, bo primeren tako za viseče kot samostoječe podumivalniške omarice. Ima enoletno garancijo, tako da ste ob nakupu lahko povsem brezskrbni.

Umivalnik Litos 40

S svojimi dimenzijami 40 x 22 x 11 cm nam je kaj hitro jasno, za kakšne prostore je umivalnik Litos 40 primeren. Jasno, za manjše, miniaturne kopalnice oz. toaletne prostore ali pa za prostore, kjer primanjkuje centimetrov, umivalnik pa je nujno potreben. Vemo, da so stanovanja v mestih vse manjša, vse manjše pa so tudi kopalnice in toaletni prostori, tako da bo ta umivalnik kot nalašč za takšne prostore. A brez skrbi, ne glede na svojo majhnost je umivalnik Litos tako zelo pametno zasnovan, da bo ostal še posebej funkcionalen in uporaben. Zakaj? Rešitev je ta, da odprtina za pipo ni postavljena na sredino, kot pri klasičnih zasnovah, pač pa na stran. Priročno, kajne? Tako kot večina umivalnikov je tudi slednji bele barve, kar pomeni preprosto kombiniranje z že obstoječimi kosi pohištva.

Glavni poudarki umivalnika Litos 40:

 • ozek umivalnik za manjše kopalnice in toaletne prostore,
 • kljub majhnim dimenzijam praktičen in funkcionalen,
 • kakovosten material,
 • moderna zasnova.

Umivalnik Basic 65

Umivalnik Basic 65 – klasična zasnova umivalnika z malce modernega pridiha bo idealna izbira za ljubitelje klasike, dobro pa bo sovpadal z nekoliko robustnejšim pohištvom klasičnih linij. S svojo srednjo velikostjo bo primeren tako za manjše kot srednje velike kopalnice oz. povedano drugače: idealna izbira za mestna stanovanja, ki dandanes postajajo vse manjša. Narejen je iz kakovostne keramike, dimenzije pa so 65 x 45 x 17,5 cm. Za miren nakup je tu enoletna garancija, za nevtralno prileganje različnim barvnim stilom pa bela barva. Umivalnik Basic 65 bo primeren tako za samostoječe podumivalniške omare kot viseče, zaradi svoje klasične zasnove, pa se ga lahko uporablja tudi brez omarice.

Glavni poudarki umivalnika Basic 65:

 • srednja velikost za manjše in srednje kopalnice,
 • klasična zasnova za idealno sovpadanje s klasičnim pohištvom,
 • enoletna garancija kot jamstvo za kakovost.

Sklenemo lahko, da bo umivalnik Basic 65 nadvse primeren za ljubitelje klasike in tiste, ki imate v svoji kopalnici že klasično kakovostno masivno pohištvo, saj bo umivalnik Basic 65 odlično sovpadal prav s takšnimi pohištvenimi elementi. Umivalnik Basic 65 lahko dobite tudi v širini 55 centimetrov.

Umivalnik Louvre

Umivalnik Louvre bo primeren za tiste, ki si želite drugačnega, modernejšega in visoko kvalitetnega pohištva. Že sama zasnova umivalnika Louvre je nekaj posebnega, edinstvenega in lahko rečemo kar bahatega. Ob takšnem umivalniku boste gostu v vašem domu z veseljem pokazali, kjer so vrata kopalnice. Gre za moderno zasnovo, ki bo primerna predvsem za tiste, ki prednosti pred funkcionalnostjo dajete izgled – kot nalašč bo za poslovne prostore, kot so frizerski in kozmetični saloni. Običajno se zanj odločajo ljubitelji minimalizma in tisti, ki imajo radi, da prostor diha. Takšen umivalnik sicer potrebuje nekaj prilaganja odtokov, tako da morate to upoštevati ob pripravi kopalniških priključkov. Umivalnik Louvre odlično sovpada bodisi s samostoječimi bodisi vgradnimi armaturami, medtem ko – pozor – klasične armature tu ne bodo prišle v poštev, saj ta umivalnik nima predvidenega prostora za montažo armature.

Glavni poudarki umivalnika Louvre:

 • visoko dovršen dizajn,
 • elegantna zasnova za moderne stile kopalnic,
 • kakovostna izdelava,

Umivalnik Louvre bo primeren za ljubitelje tehnično dovršenega in visoko tehnološkega pohištva, prav tako bo idealna izbira za ljubitelje minimalizma. Velja sicer poudariti, da gre za izdelek višjega cenovnega razreda, tako da bo primeren predvsem za tiste, ki si želite v svoji kopalnici počutiti nadvse popolno.

Spletna trgovina Svetpohistva.si zagotavlja zelo široko paleto pohištva za kopalnico. Nakup pri nas se vedno izplača, saj ne ponujamo le pohištva po najugodnejših cenah v Sloveniji, temveč tudi kakovostno storitev v vseh fazah dela z naročilom.


MNENJA STRANK

Kotna sedežna garnitura 127

   Vlado - 2023-09-17

Lepa izvedba,dobra za hrbetMogoče malce preveč trda

+ Lepa izvedba,dobra za hrbet

- Mogoče malce preveč trda

Postelja Monaco - 160x190 cm

   DOMEN - 2023-09-15

Zelo enostavno za sestaviti in tudi sestavljena je zelo kompaktna, ugodna cena in je vredno nakupa

+ Enostavno sestavljanje

- Jih ni

Dodatna oprema za žar AE182

   Jelka Anželak - 2023-09-14

HVALA ZA DARILO

Vzmetnica Pocket Roll II - 140x200 cm

   Damir - 2023-09-14

Super vzmetnica, dober nakup.

+ Precej trda

- Nekoliko težka

Postelja Michigan 90x200 cm Bela

   Eva - 2023-09-08

Hitra dobava, odlična cena za solidno posteljo (s predalniki), predvsem pa pohvala celotni ekipi - od potrditve naročila, do dobave in odličnega servisa po storitvi (npr. del naročila smo vrnili, saj smo naročili napačni jogi, pa so takoj odgovorili, uredili in takoj vrnili denar). Priporočam, saj so res odzivni.

Letveni pod Trio Comfort Fix 90x200 cm

   Majda - 2023-09-01

Odlično Priporočam

Pisalna miza Gumi G6 - Bela/antracit

   Mojca - 2023-09-01

Zelo zadovoljni

Komoda Gumi G3 - Bela/antracit

   Mojca - 2023-09-01

Zelo zadovoljni
GOR