Naša spletna stran za izboljšanje uporabniške izkušnje in analizo obiska uporablja piškotke. Informacije o piškotkih in pravna podlaga.
IZBERITE DRŽAVO:

Omare za čevlje Fola

Fola je v naši spletni trgovini izjemno priljubljen proizvajalec zaradi cenovno zelo dostopnih artiklov. A ne le to, nudi tudi širok izbor izdelkov, narejenih iz kakovostnih materialov. Tokrat smo pod lupo vzeli najbolj prodajane omare za čevlje. Te so nepogrešljiv kos pohištva vsakega hodnika hiše oz. predsobe stanovanja.

Omara za čevlje Lone 6

Omara za čevlja Lone 6 z dimenzijami 90 x 23 x 17 centimetrov je klasično zasnovana omara s precej pridiha modernosti. Vsekakor se bo zaradi svojega nevpadljivega dizajna, nevtralne bele barve, majhne globine in brezročajne zasnove zlahka zlila z vsako predsobo oz. hodnikom. Gre za izjemno praktično omaro, v katero boste zložili precejšnje število parov čevljev, saj ima kar pet predalov za shranjevanje. Gre za dvodelno omaro, na levi strani je pet predalov, na desni pa ima poleg polic tudi ogledalo, ki na hodnikih in v garderobi pride še kako prav. Tudi zato je ta omara tako zelo priljubljen izbor med kupci v naši spletni trgovini. Narejena je iz MDF-plošč, ki veljajo za kvaliteten in obstojen material, omara pa se ponaša tudi z enoletno garancijo, tako da boste ob nakupu povsem brezskrbni.

Glavne karakteristike omare za čevlje Lone 6:

 • brezročajna zasnova,
 • nevtralna bela barva za lepše sovpadanje z že obstoječim pohištvom,
 • narejena iz MDF-plošč,
 • precejšnje število predalov in polic za shranjevanje,
 • dva v enem, saj vsebuje še ogledalo.

Omara za čevlje Valley

Gre za praktično omaro, manjših dimenzij, ki jo lahko uporabljate tako za shranjevanje kot za sedenje ob obuvanju vaših najljubših čevljev. Narejena je iz kakovostnih MDF-plošč, zgornji, torej sedalni del, pa je oblazinjen z umetnim usnjem. Za brezskrben nakup je tu tudi 12-mesečna garancija, za popolno sovpadanje z že obstoječim pohištvom pa bo poskrbela nevtralna bela barva.

Omara za čevlje Valley z dimenzijami 60 x 30 x 45 centimetrov se ponaša z zgornjim shranjevalnim predalom, ter dvema odprtima spodnjima policama za shranjevanje čevljev in copat. Ena od prednosti te omare je zagotovo ta, da je nanjo moč sesti in se zjutraj ob odhodu v službo nadvse udobno obuti.

Glavne karakteristike omare za čevlje Valley:

 • narejena iz trpežnih materialov,
 • en shranjevalni predal plus dve polici,
 • poleg shranjevalnega prostora ima tudi sedalni del,
 • udobno obuvanje vaših najljubših čevljev,
 • enoletna garancija.

Omara za čevlje Yuno

Omara za čevlje Yuno z dimenzijami 80 x 32 x 106 centimetrov je izjemno praktična omara v beli mat barvi, a z izpopolnjenimi detajli v barvi oreha. Čeprav je majhnih dimenzij, pa se zaradi nekoliko večje globine ponaša z precej shranjevalnega prostora, tako da bo primerna tako za manjše kot srednje velike hodnike oz. predsobe. Zgornja polica, ki je v barvi oreha, je odprta in bo kot nalašč za izpostavitev vaši najlepših čevljev, spodnja dva predala s spustnimi vratci sta zaprta, zunaj v beli, znotraj pa v barvi oreha. Omara je narejena iz iverala, kar pomeni, da je pripravljena na dolgoletno uporabo. Za brezskrben nakup je tu enoletna garancija. Omara za čevlje Yuno je del kolekcije Yuno, tako da jo lahko pokombinirate tudi z obešalno steno in ogledalom.

Glavne karakteristike omare za čevlje Yuno:

 • narejena iz iverala,
 • v beli mat barvi, detajli v barvi oreha,
 • enoletna garancija,
 • polica plus dva shranjevalna predala s spustnimi vratci.

Omara za čevlje Shocker 540 – bela

Zaradi svoje majhne globine in moderne zasnove je med uporabniki naše spletne trgovine omara za čevlje Shocker 540 bele barve izjemno priljubljen kos pohištva. S svojo majhno globino 26 centimetrov (skupno so dimenzije 73 x 26 x 157 centimetrov) se bo odlično znašla tudi na zelo ozkih hodnikih, kjer že tako ali tako kronično primanjkuje prostora. A kljub temu omara za čevlje Shocker 540 bele barve ne bo ostala neopažena. S svojimi ravnimi linijami in brez ročajev deluje izjemno elegantno in mogočno. Navdušeni boste tudi na tem, koliko parov čevljev je vanjo možno spraviti. Vsebuje namreč štiri predale s spustnimi vratci, v vsakem pa sta po dve polici. Hrbtna stran je odprta, kar preprečuje, da bi se v omari nabiral neprijeten vonj.

Glavne karakteristike omare za čevlje Shocker 540 bele barve:

 • majhna globina, zaradi katerega bo primerna tudi za zelo ozke hodnike,
 • ravne linije, predali brez ročajev,
 • izjemno veliko prostora za shranjevanje čevljev,
 • enoletna garancija.

Omara za čevlje Zapatero – bela

Imate veliko čevljev, ozek hodnik ter vselej premalo prostora za shranjevanje? Potem bo  omara za čevlje Zapatero z dimenzijami 50 x 20 x 180,5 centimetrov kot nalašč za vas. Gre za zelo elegantno omaro, pod katero se je podpisal proizvajalec notranjega pohištva Fola. Bela barva, ravne linije in ogledalo jo delajo popolno za ozke hodnike oz. predsobe z malo prostora. Narejena je iz lesa, kovine, plastike in stekla, ki veljajo za trpežne materiale, za povsem brezskrben nakup pa je tu še enoletna garancija.

Glavne karakteristike omare za čevlje Zapatero bele barve:

 • izjemno majhna globina (20 cm) ter 1,8 metra višine,
 • precej prostora za shranjevanje čevljev,
 • elegantna zasnova v beli barvi,
 • dva v enem: poleg shranjevalnega prostora še ogledalo,
 • enoletna garancija.

MNENJA STRANK

Kotna sedežna garnitura Tia

   Bojan - 2022-09-27

Vse štima,tako materijal kot barva enostavno za sestavit, manjka pa trak za odpirat predal in ležišče

+ Sedežna je zelo vredu, zelo smo zadovoljni, enostavno za sestavit...

- Edina pomankljivost pa je, da nima dodanega trakca za potegnit, ko dviguješ predal ali ležišče

Postelja Roma - 180x200 cm - bela

   Slavica - 2022-09-18

Služi namenu

+ Hitro sestavljiva, ugodna cena

- Ceni primerna kvaliteta

TV komoda Planada 2 - bela

   Denis - 2022-09-12

Osebje je zelo prijazno in tudi komoda za tv je bila ob dostavi zaščitena kot mora biti. Super izdelek!

+ -Odlična za to ceno

Jedilna miza Lavina 1 - bela+visok sijaj bela

   REFIK - 2022-09-11

odlična miza

Jedilna miza Lavina 1 - bela+visok sijaj bela

   xxxxx - 2022-09-10

odličen izdelek takšen je kakor je bil opisan v spletni trgovini priporočam nakup .odlična miza

Raztegljiva jedilna miza Bacardi - naravni hrast / črna

   Vito - 2022-09-05

Stol je super, odusevljeni

Trosed Safir - siv

   Danijela - 2022-08-28

Zelo zadovoljni

Postelja Lalita 180x200 cm

   Ines - 2022-08-22

Malo sva bila skeptična na začetku ker je postelja precej velika za malo denarja in se je izkazalo da je to bila najboljša odločitev.

+ Super postelja, precej zadovoljni :)

- Navodila bi lahko bila mal bolj pregledna, ampak vse okej.

GOR