Naša spletna stran za izboljšanje uporabniške izkušnje in analizo obiska uporablja piškotke. Informacije o piškotkih in pravna podlaga.
BREZPLAČNA dostava po Sloveniji
IZBERITE DRŽAVO:

Kuhinjski bloki Halmar

Kuhinja je eden najpomembnejših prostorov našega doma, saj v njej preživimo precej časa. Pa četudi smo tip človeka, ki, raje kot ustvarjalno kuha, teži k hitri pripravi hrane. A v kuhinji se ne ustavimo le pred kosilom in večerjo, temveč precej pogosteje. Vse se začne že z jutranjo kavico, kajne? Zato je zelo pomembno, da izberemo v prvi vrsti funkcionalen kuhinjski blok, obenem pa je seveda nadvse pomembno, da nam bo všeč in da se bomo v tem prostoru počutili prijetno in udobno. Tako bo kuhanje in priprava raznoraznih obrokov bistveno lepše. Spodaj vam predstavljamo pet najbolj popularnih kuhinjskih blokov priznanega poljskega proizvajalca pohištva Halmar.

Kuhinjski blok Viola 260 – sonoma hrast/vanila

Preprost kuhinjski blok Viola 260 v barvah sonoma hrast in vanila bo kot nalašč za manjša mestna stanovanja, ki v Sloveniji že tako ali tako zaradi naraščajočih cen postajajo vse manjša. Izjemno ugodna cena ob odlični stilsko dovršeni ideji bo zagotovo primerna rešitev tudi za najemniška stanovanja. Kuhinjski blok Viola 260 (vključuje zgolj lesene elemente, gospodinjski aparati niso vključeni v ponudbo) v širino meri 260 centimetrov, v globino 60 (omarice 31,6), v višino pa prav tako standardnih 85 centimetrov. Gre torej za standardne dimenzije, tako da ni bojazni, da ne bi lepo sovpadali s pečico ali pomivalnim strojem. Debelina pulta je 28 milimetrov. Za popolno brezskrbnost pri nakupu poskrbi enoletna garancija, tako da boste z veseljem kuhali svoje najljubše jedi.

Glavni poudarki kuhinjskega bloka Viola 260 – sonoma hrast/vanila:

 • izjemno ugodna cena,
 • kvalitetna izdelava,
 • veliko prostora za odlaganje/pripravo hrane,
 • enoletna garancija,
 • debelina pulta: 28 milimetrov.

Čeprav kuhinja Viola 260 ne sodi med največje, pa bo zaradi svoje razporeditve poskrbela za to, da bo več kot dovolj prostora za kuhinjsko ustvarjanje. Ima namreč kar dve enoti za odlaganje gospodinjskih aparatov oz. za pripravo/rezanje zelenjave, mesa in drugih produktov pred kosilom ali večerjo.

Kuhinjski blok Amanda 2 – 260 cm

Kuhinjski blok Amanda 2, ki v širino meri 260 centimetrov (v globino 60, višino pa 85), je mešanica moderne zasnove in klasičnega duha. S svojo izjemno cenovno dostopnostjo vas bo zlahka prepričal, da je prišel čas za zamenjavo vaše kuhinje. Lepa barvna kombinacija toplo-hladnih barv (akacijev cimet/priede arden/wenge/svetel granit) vas bo očarala, nad njo pa bodo navdušeni tudi vaši gostje. Za brezskrben nakup je tu še enoletna garancija. Kuhinjski blok bo sicer kot nalašč za manjša mestna stanovanja, zaradi svojih barv pa bo povečal marsikatero manjšo kuhinjo. Lahko se pohvali z dovolj prostora za odlaganje in pripravo hrane, kot nalašč bo tudi za vikende in apartmaje na morju. Moderen pridih zgornjih omaric bo vaši kuhinji dal nove dimenzije.

Glavni poudarki kuhinjskega bloka Amanda 2 – 260 cm:

 • izjemna barvna kombinacija,
 • moderen pridih s klasično zasnovo,
 • enoletna garancija,
 • izjemno ugodna cena,
 • praktična in dovolj prostorna za pripravo hrane.

Kuhinjski blok Amanda 2 ponuja izjemno veliko glede na svojo nadvse dostopno ceno. A ne le cena, prepričal vas bo tudi dizajn ter izjemno usklajena barvna kombinacija, ki vam bo z pravcato mero iznajdljivosti dopustila tudi to, da izpostavite vam zelo ljube kose posode.

Kuhinjski blok Michella 220

Živite v garsonjeri ali pa opremljate majhen apartma na morju? Potem je kuhinjski blok Michella 220 kot nalašč za vas. Majhen, a izjemno praktičen, še pomembneje pa: lep, eleganten in takšen, ki bo ob obisku vaših prijateljev impresioniral. Priznanemu poljskemu proizvajalcu pohištva Halmarju je s kuhinjskim blokom Michella 220 uspel veliki met. Združil je namreč eleganco, funkcionalnost, stilsko dovršenost in udobje v eno. In najpomembneje: vse to za izjemno dostopno ceno. Ceneje praktično ne gre. Ta kuhinjski blok je idealna izbira majhnih meščanskih stanovanj (garsonjer) ter majhnih vikendov na morju, ki se pogosto oddajajo v najem. Zaradi svoje barvne izbire bo odlično sovpadal s preostalih pohištvom, ki v garsonjerah, kot vemo, ni ločeno s stenami. Čeprav v širino meri le 220 centimetrov, pa ima zaradi svoje postavitve dovolj prostora za udobno pripravo hrane. Kuhinjski aparati niso vključeni v ceno, zaradi standardnih dimenzij pa bo opremljanje te kuhinje povsem enostavno.

Glavni poudarki kuhinjskega bloka Michella 220: 

 • izjemna stilska dovršenost,
 • majhen, a nadvse praktičen,
 • enoletna garancija,
 • zaradi izbranih barv bo zlahka sovpadal s preostalim pohištvom.

Kuhinjski blok Elizabeth 240 cm:

Ljubitelji klasike bo zagotovo očaral kuhinjski blok Elizabeth 240 cm, pod katerega se je podpisal poljski proizvajalec pohištva Halmar. Klasični fronti v beli barvi z dodatkom barve pulta sonoma hrast ter prefinjeno izdelani črni ročaji izžarevajo mogočnost in eleganco, ki vam jo bodo zavidali še tako zahtevni gosti. Pred njimi boste zavoljo dveh steklenih fontov lahko izpostavili vam zelo ljubo posodo ali kozarce.

Seveda pa si ne bodo mogli niti predstavljati, kako malo ste odšteli za vaš kuhinjski blok. S svojo dimenzijo bo kot nalašč za mestna stanovanja, apartmaje na morju ali vikende na podeželju. A naj vas širina (240 centimetrov) ne zavede, saj kuhinjski blok Elizabeth 240 ponuja več kot dovolj prostora za udobno pripravo hrane. Za mirnejši nakup poskrbi enoletna garancija.  Zavoljo klasičnih dimenzij bo dopolnjevanje kuhinjskega bloka Elizabeth z gospodinjskimi aparati nadvse enostavno.

Glavni poudarki kuhinjskega bloka Elizabeth 240:

 • klasična zasnova z robustnim izgledom,
 • izjemna barvna kombinacija,
 • preprosto sovpadanje s preostalim pohištvom,
 • enoletna garancija,
 • dovolj prostora za shranjevanje posode in kozarcev.

Kuhinjski blok Perla 260 – artisan hrast/siva

Kuhinjski blok Perla 260 v barvni kombinaciji artisan hrasta in sive barve zagotovo ni izbira za vsakogar, je pa izjemno primeren izbor za tistega, ki bi vašemu kuhinjskemu prostoru radi dodali nekaj več. Barvno kombinacijo, ki bo vaši kuhinji dala dušo. Izjemna vpadljiva barvna kombinacija je priljubljen izbor številnih kupcev, ki radi presegajo okvirje mogočne klasike. A ne le z izstopajočimi barvami, pohvali se lahko tudi z izstopajočo zasnovo, ki pa vam bo ponudila nadvse veliko prostora za pripravo hrane. Kuhinjski blok Perla 260 bo nadvse primeren za manjša mestna stanovanja, ob izjemno ugodni ceni pa bo vašemu stanovanju dal zelo veliko dodano vrednost. In ne čudite se, če bodo nad vašo novo kuhinjo očarani tudi vaši gostje. Poljski proizvajalec pohištva Halmar se je malce poigral pri zasnovi pulta, ki v debelino meri 28 milimetrov, saj je na dva skrajno oddaljena konca razdelil kuhinjski štedilnik in umivalnik ter pipo. Tako pa je vmes pridobil ogromno ''ustvarjalno površino'', ki jo boste vzljubili predvsem tisti, ki v kuhinji preživite nadvse veliko časa.

Glavni poudarki kuhinjskega bloka Perla 260: 

 • izjemna barvna kombinacija artisan hrasta/sive barve,
 • praktičen in prostoren za pripravo hrane,
 • enoletna garancija,
 • kakovostna izdelava za izjemno ugodno ceno,
 • debelina pulta: 28 milimetrov.

MNENJA STRANK

Klubska miza Jena III

   Korosec Orlando - 2023-12-01

Ali se da narociti to mizico.lp

Drsna medsobna vrata Forli 106 - bela

   Zlatka - 2023-11-30

Pripomba glede navodil, če bi bila malo lepše natisnjena oz malce večji tisk, ker se določene stvari ne vidijo dobro kako in kaj... drugače pa smo zadovoljni

+ Lep dizajn, praktično

- Lahko bi bila mogoče še spodaj vodila da vrata ne nihajo

Nočna omarica Kerles

   Tadeja Ošlovnik - 2023-11-16

Izdelek je super

Raztegljiva jedilna miza Fryderyk 160-240 cm - craft hrast

   Brigita - 2023-11-16

Zelo zadovoljna

Postelja Michigan 90x200 cm Bela

   Jasna Gungl - 2023-11-02

Super postelja prijazni prodajalci in hitra dostava.

Kotna sedežna garnitura Pedro mini

   Mari - 2023-10-27

Nikjer nisem zasledila, kakšne so mere, širina in dolžina. Lepo prosim za njih.

Kotna sedežna garnitura Corblack

   Željka - 2023-10-26

Zelo lepa , kot na sliki in zelo udobna

Pograd Mekisi 90x200cm + 140x200cm - Natur

   Tamara - 2023-10-24

Površna izdelava, nekateri deli ukrivljeni zaradi slabo posušenega lesa, nenatančno izvrtana katera od lukenj. Ko pa ga s kar nekaj truda sestavite verjamem, da lahko zdrži več generacij. ??

+ Masiva

- Površna izdelava

GOR