Naša spletna stran za izboljšanje uporabniške izkušnje in analizo obiska uporablja piškotke. Informacije o piškotkih in pravna podlaga.
IZBERITE DRŽAVO:

WC školjke Karag

Brez WC školjke doma ne gre, ima jo vsaka kopalnica. Gre za nekaj tako zelo samoumevnega, da temu kosu pohištva pred izborom pogostokrat namenimo povsem premalo časa. Šele ko smo pri prenovi ali gradnji postavljeni pred dejstvo, da jo zares potrebujemo, jo začnemo izbirati, a pogostokrat zadnji hip ugotovimo, da sploh ne vemo, česa si želimo in kaj najbolj potrebujemo. Zato smo vam pripravili pregled petih najbolj priljubljenih WC školjk grškega proizvajalca kopalniškega pohištva Karag.

WC školjka Square monoblok

Ena glavnih prednosti WC školjke Square v beli sijoči barvi je ta, da v kompletu dobite vse, kar potrebujete za povsem miren nakup. V kompletu monobloka so namreč talna WC školjka, deska in kotliček (s splakovalnim gumbom na vrhu na sredini), povrh vsega se, kot je že iz imena razvidno držita eden drugega, tko da je dosežen tudi optimalni estetski učinek. Globina omenjenega bloka znaša 66, širina 36, višina pa 79 centimetrov. WC školjka je narejena iz kakovostne keramike, pod izdelek pa se je podpisal grški proizvajalec kopalniškega pohištva Karag. Za miren in brezskrben nakup je tu še enoletna garancija. Ker je v kompletu monobloka Square vse vključeno za izjemno ugodno ceno, ni čudno, da je ta izdelek med najbolj priljubljenimi v naši spletni trgovini. Miren, brezskrben in kakovosten nakup za malo denarja.

Glavne karakteristike WC školjke Square monoblok:

 • vključeno vse za brezskrbno vgradnjo: školjka, kotliček in deska,
 • WC školjka, ki je izdelana iz kvalitetne keramike,
 • enoletna garancija,
 • premišljen dizajn.

WC školjka LT 003 talna

Talna WC školjka LT 003, pod katero se je podpisal grški proizvajalec kopalniškega pohištva, sodi med bolj bahave školjke (dimenzije: š: 35 cm, v: 41,5 cm, g 60 cm), saj s svojim edinstvenim dizajnom in kakovostno keramiko bele sijoče barve ponuja zares mogočno podobo. Jasno je, da bo ob vstopu v kopalnico gostu nemudoma padla v oči, s ponosom pa boste nanjo vsakič sedli tudi vi. Moderen dizajn, polna podoba in enostavno čiščenje vas bodo preprosto očarali. Za dodatno udobje pri nakupu je tu še popolnoma ujemajoča se WC-deska. Za kompletno brezskrbnost pred nakupom pa bo poskrbela še enoletna garancija.

Glavne karakteristike talne WC školjke LT 003:

 • mogočen izgled,
 • dovršen dizajn,
 • enostavno čiščenje,
 • povsem ujemajoča se WC-deska v kompletu,
 • enoletna garancija.

WC školjka monoblok Elen

Monoblok WC školjke Elen poleg kakovostne keramike ponuja modernejše linije kot običajno, a ohranja veliko mero klasičnega pridiha. Ta izdelek je tako zelo priljubljen nakup tudi zato, ker ponuja vse v enem: tako WC školjko, desko, kot tudi kotliček. Za nameček je monoblok (v beli sijoči barvi) povsem povezan, kar mu daje oplemeniten videz in poskrbi za precej olajšano čiščenje. Zagotovo ga nekoliko posebnega naredi tudi valovita WC-deska, ki bo vaši kopalnici dala posebno noto. Pri tem monobloku, dimenzij 35,5 x 77 x 66,5 centimetrov, lahko izbirate med talnim ali stenskim odtokom vode.

Glavne karakteristike monobloka Elen:

 • vse v enem: tako WC školjka, deska, kot tudi kotliček,
 • bela sijoča barva,
 • kakovostna keramika,
 • enostavno čiščenje,
 • valovita WC-deska,
 • enoletna garancija.

WC školjka Venice

WC školjka Venice je monoblok, ki poleg školjke vsebuje povsem ujemajoča se kotliček in WC-desko. To pa za vas kot kupca pomeni olajšan nakup, saj se vam pred nakupom ni treba obremenjevati s tem, ali se bodo posamezni elementi ujemali. Še kako se bodo! Premišljen dizajn, dodelana zasnova in povezane linije bodo poskrbele, da bo vaša kopalnica dobila povsem drugačen obraz. Monoblok WC školjke Venice je narejen iz kakovostne keramike, nudi možnost stenskega ali talnega odtoka, pod izdelek pa se je podpisal grški proizvajalec kopalniškega pohištva Karag. Tako kot večina školjk je tudi WC školjka Venice v beli sijoči barvi, za dodatno brezskrbnost pred nakupom pa bo poskrbela enoletna garancija. Dimenzije školjke so: 35 x 73,5 x 68 centimetrov.

Monoblok WC školjke Venice zagotovo ni izbor za vsakega, saj se s svojo ekstravaganco nekoliko oddaljuje od klasično zasnovanih WC školjk. A tisti, ki imate radi drugačnost, jo boste zagotovo hitro vzljubili. Za dodatno zadovoljstvo pa bo poskrbela izjemno ugodna cena.

Glavne značilnosti WC školjke Venice:

 • ekstravaganten dizajn,
 • vse v enem: WC školjka, deska in kotliček,
 • bela sijoča keramika in kakovostna izdelava,
 • talni ali stenski odtok vode,
 • enoletna garancija.

WC školjka LT 046 črna rimless

Črna WC školjka LT 046 je izdelek, ki bo kot nalašč za vse tiste, ki obožujete drugačnost, nevsakdanjost. Vrsto desetletij so WC školjke bile izdelane in dostopne le v beli barvi, a proizvajalci so prisluhnili željam trga in posegli tudi po črni barvi, ki bo zagotovo lahko naredila kontrast s preostalim pohištvom. Črna mat barva kakovostne keramike bo poskrbela za mogočen izgled in zagotovo bodo nad vašo novo WC školjko očarani tudi vaši gosti. Ker je WC školjka LT 046 (dimenzij 49 x 37 x 36 centimetrov) viseča, nudi le možnost stenskega odtoka. Da bo nakup povsem brezskrben, je tu še stilsko in seveda barvno povsem ujemajoča se WC-deska. Za dodatno udobje in mirnost pred nakupom je tu še enoletna garancija.

Glavne karakteristike WC školjke LT 046 črna rimless:

 • edinstvena in izrazita črna mat barva,
 • kakovostna keramika,
 • vključena tako školjka kot WC deska,
 • stenski odtok vode,
 • enoletna garancija.

MNENJA STRANK

Zaščitna prevleka za ležišče Protect light - 160x200 cm

   Marjanca - 2023-09-25

izdelek je točno tak kot na sliki, dobro sešit, prav tako tudi elastični trakovi. Cena primerna, priporočam.

+ dobro izdelano

- zaenkrat jih ni

Vzglavnik Soft Night Aloe Vera

   Marjanca - 2023-09-25

za to ceno dober vzglavnik

+ dobro izdelano

- zaenkrat jih ni

Počivalnik Matador - črn

   Grega - 2023-09-24

Izdelek nam je všeč in je uporaben, tudi masaže so izjemno močne, le gretje ne pride do izraza. Dobava se je odvila brez težav.

- Malo slabši šivi na naslonjalih za roke

Kotna sedežna garnitura 127

   Vlado - 2023-09-17

Lepa izvedba,dobra za hrbetMogoče malce preveč trda

+ Lepa izvedba,dobra za hrbet

- Mogoče malce preveč trda

Postelja Monaco - 160x190 cm

   DOMEN - 2023-09-15

Zelo enostavno za sestaviti in tudi sestavljena je zelo kompaktna, ugodna cena in je vredno nakupa

+ Enostavno sestavljanje

- Jih ni

Dodatna oprema za žar AE182

   Jelka Anželak - 2023-09-14

HVALA ZA DARILO

Vzmetnica Pocket Roll II - 140x200 cm

   Damir - 2023-09-14

Super vzmetnica, dober nakup.

+ Precej trda

- Nekoliko težka

Postelja Michigan 90x200 cm Bela

   Eva - 2023-09-08

Hitra dobava, odlična cena za solidno posteljo (s predalniki), predvsem pa pohvala celotni ekipi - od potrditve naročila, do dobave in odličnega servisa po storitvi (npr. del naročila smo vrnili, saj smo naročili napačni jogi, pa so takoj odgovorili, uredili in takoj vrnili denar). Priporočam, saj so res odzivni.
GOR