Naša spletna stran za izboljšanje uporabniške izkušnje in analizo obiska uporablja piškotke. Informacije o piškotkih in pravna podlaga.
BREZPLAČNA dostava po Sloveniji
IZBERITE DRŽAVO:

WC školjke Karag

Brez WC školjke doma ne gre, ima jo vsaka kopalnica. Gre za nekaj tako zelo samoumevnega, da temu kosu pohištva pred izborom pogostokrat namenimo povsem premalo časa. Šele ko smo pri prenovi ali gradnji postavljeni pred dejstvo, da jo zares potrebujemo, jo začnemo izbirati, a pogostokrat zadnji hip ugotovimo, da sploh ne vemo, česa si želimo in kaj najbolj potrebujemo. Zato smo vam pripravili pregled petih najbolj priljubljenih WC školjk grškega proizvajalca kopalniškega pohištva Karag.

WC školjka Square monoblok

Ena glavnih prednosti WC školjke Square v beli sijoči barvi je ta, da v kompletu dobite vse, kar potrebujete za povsem miren nakup. V kompletu monobloka so namreč talna WC školjka, deska in kotliček (s splakovalnim gumbom na vrhu na sredini), povrh vsega se, kot je že iz imena razvidno držita eden drugega, tko da je dosežen tudi optimalni estetski učinek. Globina omenjenega bloka znaša 66, širina 36, višina pa 79 centimetrov. WC školjka je narejena iz kakovostne keramike, pod izdelek pa se je podpisal grški proizvajalec kopalniškega pohištva Karag. Za miren in brezskrben nakup je tu še enoletna garancija. Ker je v kompletu monobloka Square vse vključeno za izjemno ugodno ceno, ni čudno, da je ta izdelek med najbolj priljubljenimi v naši spletni trgovini. Miren, brezskrben in kakovosten nakup za malo denarja.

Glavne karakteristike WC školjke Square monoblok:

 • vključeno vse za brezskrbno vgradnjo: školjka, kotliček in deska,
 • WC školjka, ki je izdelana iz kvalitetne keramike,
 • enoletna garancija,
 • premišljen dizajn.

WC školjka LT 003 talna

Talna WC školjka LT 003, pod katero se je podpisal grški proizvajalec kopalniškega pohištva, sodi med bolj bahave školjke (dimenzije: š: 35 cm, v: 41,5 cm, g 60 cm), saj s svojim edinstvenim dizajnom in kakovostno keramiko bele sijoče barve ponuja zares mogočno podobo. Jasno je, da bo ob vstopu v kopalnico gostu nemudoma padla v oči, s ponosom pa boste nanjo vsakič sedli tudi vi. Moderen dizajn, polna podoba in enostavno čiščenje vas bodo preprosto očarali. Za dodatno udobje pri nakupu je tu še popolnoma ujemajoča se WC-deska. Za kompletno brezskrbnost pred nakupom pa bo poskrbela še enoletna garancija.

Glavne karakteristike talne WC školjke LT 003:

 • mogočen izgled,
 • dovršen dizajn,
 • enostavno čiščenje,
 • povsem ujemajoča se WC-deska v kompletu,
 • enoletna garancija.

WC školjka monoblok Elen

Monoblok WC školjke Elen poleg kakovostne keramike ponuja modernejše linije kot običajno, a ohranja veliko mero klasičnega pridiha. Ta izdelek je tako zelo priljubljen nakup tudi zato, ker ponuja vse v enem: tako WC školjko, desko, kot tudi kotliček. Za nameček je monoblok (v beli sijoči barvi) povsem povezan, kar mu daje oplemeniten videz in poskrbi za precej olajšano čiščenje. Zagotovo ga nekoliko posebnega naredi tudi valovita WC-deska, ki bo vaši kopalnici dala posebno noto. Pri tem monobloku, dimenzij 35,5 x 77 x 66,5 centimetrov, lahko izbirate med talnim ali stenskim odtokom vode.

Glavne karakteristike monobloka Elen:

 • vse v enem: tako WC školjka, deska, kot tudi kotliček,
 • bela sijoča barva,
 • kakovostna keramika,
 • enostavno čiščenje,
 • valovita WC-deska,
 • enoletna garancija.

WC školjka Venice

WC školjka Venice je monoblok, ki poleg školjke vsebuje povsem ujemajoča se kotliček in WC-desko. To pa za vas kot kupca pomeni olajšan nakup, saj se vam pred nakupom ni treba obremenjevati s tem, ali se bodo posamezni elementi ujemali. Še kako se bodo! Premišljen dizajn, dodelana zasnova in povezane linije bodo poskrbele, da bo vaša kopalnica dobila povsem drugačen obraz. Monoblok WC školjke Venice je narejen iz kakovostne keramike, nudi možnost stenskega ali talnega odtoka, pod izdelek pa se je podpisal grški proizvajalec kopalniškega pohištva Karag. Tako kot večina školjk je tudi WC školjka Venice v beli sijoči barvi, za dodatno brezskrbnost pred nakupom pa bo poskrbela enoletna garancija. Dimenzije školjke so: 35 x 73,5 x 68 centimetrov.

Monoblok WC školjke Venice zagotovo ni izbor za vsakega, saj se s svojo ekstravaganco nekoliko oddaljuje od klasično zasnovanih WC školjk. A tisti, ki imate radi drugačnost, jo boste zagotovo hitro vzljubili. Za dodatno zadovoljstvo pa bo poskrbela izjemno ugodna cena.

Glavne značilnosti WC školjke Venice:

 • ekstravaganten dizajn,
 • vse v enem: WC školjka, deska in kotliček,
 • bela sijoča keramika in kakovostna izdelava,
 • talni ali stenski odtok vode,
 • enoletna garancija.

WC školjka LT 046 črna rimless

Črna WC školjka LT 046 je izdelek, ki bo kot nalašč za vse tiste, ki obožujete drugačnost, nevsakdanjost. Vrsto desetletij so WC školjke bile izdelane in dostopne le v beli barvi, a proizvajalci so prisluhnili željam trga in posegli tudi po črni barvi, ki bo zagotovo lahko naredila kontrast s preostalim pohištvom. Črna mat barva kakovostne keramike bo poskrbela za mogočen izgled in zagotovo bodo nad vašo novo WC školjko očarani tudi vaši gosti. Ker je WC školjka LT 046 (dimenzij 49 x 37 x 36 centimetrov) viseča, nudi le možnost stenskega odtoka. Da bo nakup povsem brezskrben, je tu še stilsko in seveda barvno povsem ujemajoča se WC-deska. Za dodatno udobje in mirnost pred nakupom je tu še enoletna garancija.

Glavne karakteristike WC školjke LT 046 črna rimless:

 • edinstvena in izrazita črna mat barva,
 • kakovostna keramika,
 • vključena tako školjka kot WC deska,
 • stenski odtok vode,
 • enoletna garancija.

MNENJA STRANK

Klop ST13

   Igor - 2024-02-16

Zakaj pri elementih niso napisane mire V, D, S

Vzmetnica Pocket Roll memory - 80x200 cm

   Janko Zupančič - 2024-02-16

z vami smo zelo zadovoljni

+ zelo dober izdelek

Otroški stol Fresco - roza

   Marijana - 2024-02-15

Včeraj smo prejeli stol. Izgled, udobnost , dizajn takšen kot na fotografiji. ....krasen stol. Hčera je zelo zadovoljna. ?

Fotelj Optima - črn

   Vojko - 2024-02-15

Za ta denar je ok

Visoka kuhinjska omara za hladilnik Vento DL-60/214 - bež

   Dalibor - 2024-02-02

Nefunkcionalno pohištvo. Nesmiselna razdelitev vrat na zgornji večji in spodnji manjši del, ker vmes ni titi vezne police, ki bi omaro držala skupaj. Nima nobene police in nima hrbtišča. Neuporabno. Primerjajte pdf dokument kjer je vidno kar sem napisal.

+ /

- neuporabno

Visoka kuhinjska omara za hladilnik Vento DL-60/214 - bež

   Svetpohistva - 2024-02-02

Kupili ste omaro za hladilnik. Omara nima notr polic

Postelja Beta 160x200 - Hrast/črna - 22ZB1691

   viktorija bizjan - 2024-02-01

ob montaži smo ugotovili, da manjka en sestavni del poostelje (predelna letev, ki zaustavlja predal). Ker imamo soseda mizarja, nam je naredil to predelno letev, da smo lahko posteljo sestavili do konca, saj bi se z reklamacijo vsa stvar preveč zavlekla. Z dobaviteljem Svet pohištva smo zelo zadovoljni, napaka pa je nastala s strani proizvajalca postelje.

Klubska miza Sigma - volnov hrast/črna

   Vesna - 2024-02-01

Zadovoljna z mizico Zelo Tudi z dostavo na dom zelo zadovoljna Z agenti pa tudi posebna pohvala za umirjeno prijaznost, zelo ustržljivi Ja vse pozitivno Vesna

+ Odlično kakor na sliki

- Jih ni

GOR