Nastavitve zasebnosti na Svetpohistva.si
DOVOLINaša spletna stran za izboljšanje uporabniške izkušnje in analizo obiska uporablja piškotke. Informacije o piškotkih in pravna podlaga.
Poleg tega delimo informacije o vaši uporabi našega mesta z našimi partnerji s področja družbenih medijev, oglaševanja in analitike, ki jih morda kombinirajo z drugimi informacijami, ki ste jim jih posredovali ali pa so jih zbrali skozi vašo uporabo njihovih storitev.
IZBERITE DRŽAVO:

Velika novost – zdaj lahko popolno opremite svoj prostor

Velika novost, ki bo vaš dom naredila še bolj popoln. Zdaj lahko v naši spletni trgovini Svetpohistva.si naročite posteljo v omari skupaj z vzglavjem in/ali celo sedežno garnituro.

Kaj to pomeni?

Proizvajalec BED CONCEPT je skozi leta natančnega proučevanja želja kupcev dizajniral takšno sedežno garnituro, ki bo povsem sovpadala s posteljno omaro BC-01. To pomeni, da bo kavč s svojo iztegljivo obliko odlično »padel« pod izvlečno posteljo in se povsem zlil z okolico.

Kako vse skupaj deluje?

Ko boste posteljo, ki je spravljena v omari, izvlekli, se bo kavč – z nekaj malega telovadbe – spravil pod posteljo in v hipu boste dobili velik spalni prostor. Podobno enostavno je posteljo oz. kavč tudi postaviti v prvotno obliko. Neverjetna inovacija, ki bo prišla prav predvsem tistim v garsonjerah, manjših mestnih stanovanjih in tistih, ki opremljate sobe za goste. Te lahko uporabljate zase večino časa, ker boste lahko udobno sedeli ali poležavali na kavču, ko pa se bodo v hišo naselili gostje, jim boste enostavno in hitro pripravili udobno prenočišče.

S posteljo BED CONCEPT in namensko sedežno garnituro lahko zelo enostavno zamenjate vloge prostorov. V isti sobi lahko enostavno kombinirate bodisi delovno sobo čez dan in udobno spalnico čez noč. Ta kombinacija bo idealna za garsonjere ali manjša mestna stanovanja.

Zakaj prav ta kombinacija?

Vemo, kako draga so stanovanja v Ljubljani in drugih večjih slovenskih mestih, zato se je morala marsikatera (mlada) družina prilagoditi razmeram na trgu in se sprijazniti z manjšo bivalno površino. Prav to pa marsikateremu kupcu prinaša nadvse velik izziv pri smotrnem in premišljenem urejanju prostor. Seveda, da ne bodo zgolj lepi in estetsko privlačni, pač pa tudi funkcionalni. In funkcionalnost je pomembna predvsem takrat, ko v družino pride otrok, dva ali več. S takšno rešitvijo pa boste otroku v njegovi sobi dali prostor, ki ga otrok za otroško igro nujno potrebuje.

Vzglavje za čisti približek pravi postelji

Druga novost pri pohištvu BED CONCEPT, ki se je pojavila kot odgovor na povpraševanja uporabnikov take postelje, je oblazinjeno vzglavje za posteljo v omari. Gre za izjemno domiseln pristop k reševanju problematike posteljnih omar. In sicer bo zdaj ležanje na takšni postelji, predvsem za tiste, ki to počnete vsakodnevno, že čisti približek ležanju na udobni oblazinjeni postelji. Ko se postelja pospravi, lahko vzglavje ostane v omari, tako da bo pospravljanje in odpiranje postelje povsem enostavno.


MNENJA STRANK

Pograd Mekisi 90x200cm + 140x200cm - Natur

   M - 2024-07-17

Odlicno. Brza dostava.

Kotna sedežna garnitura Megan

   Zvonka - 2024-07-10

Udobna in lepa sedežna garnitura

+ Udobno narocanje

- Ne vidiš izdelka in ne veš ce je res dober

Kotna sedežna garnitura Grayson - r - Velvetmat 10

   Natalija - 2024-07-09

Z sedežno garnituro smo zelo zadovoljni. Je dobre kvalitete,udoben in ravno prav trd. Super je,ker ima dodatno ležišče. Je vreden tega denarja. Dostava je bila v roku kot je bil na eden,prav tako dostava,kot smo se dogovorili. Smo zadovoljni z izbiro

Postelja Dome DL2-4 - 160x200 cm z omaricami - hrast sonoma

   Lidija Kos - 2024-07-09

REKLAMACIJO SMO ŽE PREDALI. LP ! KOS LIDIJA

+ Dizajn

- Ni vseh delov za sestavo( vijaki,ki se jih ne da kupiti)

Kotna sedežna garnitura Bardo

   Jaka - 2024-07-03

Zelo zadovoljni z izbiro.

Vrtni set

   Monika - 2024-07-02

Rada bi naročila vrtni set 5012204. ALi se še da dobit?

Tuš kabina Flora 100 70x90

   Novo - 2024-06-24

vse odlično...

+ odlično

Kuhinjski blok Daria 240 - hrast craft/antracit

   Nataša - 2024-06-20

Kuhinja je ekstra kvalitetna za zelo nizko ceno. Zelo enostavna montaža,priporočam nakup.

GOR