Naša spletna stran za izboljšanje uporabniške izkušnje in analizo obiska uporablja piškotke. Informacije o piškotkih in pravna podlaga.
BREZPLAČNA dostava po Sloveniji
IZBERITE DRŽAVO:

Velika novost – zdaj lahko popolno opremite svoj prostor

Velika novost, ki bo vaš dom naredila še bolj popoln. Zdaj lahko v naši spletni trgovini Svetpohistva.si naročite posteljo v omari skupaj z vzglavjem in/ali celo sedežno garnituro.

Kaj to pomeni?

Proizvajalec BED CONCEPT je skozi leta natančnega proučevanja želja kupcev dizajniral takšno sedežno garnituro, ki bo povsem sovpadala s posteljno omaro BC-01. To pomeni, da bo kavč s svojo iztegljivo obliko odlično »padel« pod izvlečno posteljo in se povsem zlil z okolico.

Kako vse skupaj deluje?

Ko boste posteljo, ki je spravljena v omari, izvlekli, se bo kavč – z nekaj malega telovadbe – spravil pod posteljo in v hipu boste dobili velik spalni prostor. Podobno enostavno je posteljo oz. kavč tudi postaviti v prvotno obliko. Neverjetna inovacija, ki bo prišla prav predvsem tistim v garsonjerah, manjših mestnih stanovanjih in tistih, ki opremljate sobe za goste. Te lahko uporabljate zase večino časa, ker boste lahko udobno sedeli ali poležavali na kavču, ko pa se bodo v hišo naselili gostje, jim boste enostavno in hitro pripravili udobno prenočišče.

S posteljo BED CONCEPT in namensko sedežno garnituro lahko zelo enostavno zamenjate vloge prostorov. V isti sobi lahko enostavno kombinirate bodisi delovno sobo čez dan in udobno spalnico čez noč. Ta kombinacija bo idealna za garsonjere ali manjša mestna stanovanja.

Zakaj prav ta kombinacija?

Vemo, kako draga so stanovanja v Ljubljani in drugih večjih slovenskih mestih, zato se je morala marsikatera (mlada) družina prilagoditi razmeram na trgu in se sprijazniti z manjšo bivalno površino. Prav to pa marsikateremu kupcu prinaša nadvse velik izziv pri smotrnem in premišljenem urejanju prostor. Seveda, da ne bodo zgolj lepi in estetsko privlačni, pač pa tudi funkcionalni. In funkcionalnost je pomembna predvsem takrat, ko v družino pride otrok, dva ali več. S takšno rešitvijo pa boste otroku v njegovi sobi dali prostor, ki ga otrok za otroško igro nujno potrebuje.

Vzglavje za čisti približek pravi postelji

Druga novost pri pohištvu BED CONCEPT, ki se je pojavila kot odgovor na povpraševanja uporabnikov take postelje, je oblazinjeno vzglavje za posteljo v omari. Gre za izjemno domiseln pristop k reševanju problematike posteljnih omar. In sicer bo zdaj ležanje na takšni postelji, predvsem za tiste, ki to počnete vsakodnevno, že čisti približek ležanju na udobni oblazinjeni postelji. Ko se postelja pospravi, lahko vzglavje ostane v omari, tako da bo pospravljanje in odpiranje postelje povsem enostavno.


MNENJA STRANK

Klop ST13

   Igor - 2024-02-16

Zakaj pri elementih niso napisane mire V, D, S

Vzmetnica Pocket Roll memory - 80x200 cm

   Janko Zupančič - 2024-02-16

z vami smo zelo zadovoljni

+ zelo dober izdelek

Otroški stol Fresco - roza

   Marijana - 2024-02-15

Včeraj smo prejeli stol. Izgled, udobnost , dizajn takšen kot na fotografiji. ....krasen stol. Hčera je zelo zadovoljna. ?

Fotelj Optima - črn

   Vojko - 2024-02-15

Za ta denar je ok

Visoka kuhinjska omara za hladilnik Vento DL-60/214 - bež

   Dalibor - 2024-02-02

Nefunkcionalno pohištvo. Nesmiselna razdelitev vrat na zgornji večji in spodnji manjši del, ker vmes ni titi vezne police, ki bi omaro držala skupaj. Nima nobene police in nima hrbtišča. Neuporabno. Primerjajte pdf dokument kjer je vidno kar sem napisal.

+ /

- neuporabno

Visoka kuhinjska omara za hladilnik Vento DL-60/214 - bež

   Svetpohistva - 2024-02-02

Kupili ste omaro za hladilnik. Omara nima notr polic

Postelja Beta 160x200 - Hrast/črna - 22ZB1691

   viktorija bizjan - 2024-02-01

ob montaži smo ugotovili, da manjka en sestavni del poostelje (predelna letev, ki zaustavlja predal). Ker imamo soseda mizarja, nam je naredil to predelno letev, da smo lahko posteljo sestavili do konca, saj bi se z reklamacijo vsa stvar preveč zavlekla. Z dobaviteljem Svet pohištva smo zelo zadovoljni, napaka pa je nastala s strani proizvajalca postelje.

Klubska miza Sigma - volnov hrast/črna

   Vesna - 2024-02-01

Zadovoljna z mizico Zelo Tudi z dostavo na dom zelo zadovoljna Z agenti pa tudi posebna pohvala za umirjeno prijaznost, zelo ustržljivi Ja vse pozitivno Vesna

+ Odlično kakor na sliki

- Jih ni

GOR