Naša spletna stran za izboljšanje uporabniške izkušnje in analizo obiska uporablja piškotke. Informacije o piškotkih in pravna podlaga.
IZBERITE DRŽAVO:

Velika novost – zdaj lahko popolno opremite svoj prostor

Velika novost, ki bo vaš dom naredila še bolj popoln. Zdaj lahko v naši spletni trgovini Svetpohistva.si naročite posteljo v omari skupaj z vzglavjem in/ali celo sedežno garnituro.

Kaj to pomeni?

Proizvajalec BED CONCEPT je skozi leta natančnega proučevanja želja kupcev dizajniral takšno sedežno garnituro, ki bo povsem sovpadala s posteljno omaro BC-01. To pomeni, da bo kavč s svojo iztegljivo obliko odlično »padel« pod izvlečno posteljo in se povsem zlil z okolico.

Kako vse skupaj deluje?

Ko boste posteljo, ki je spravljena v omari, izvlekli, se bo kavč – z nekaj malega telovadbe – spravil pod posteljo in v hipu boste dobili velik spalni prostor. Podobno enostavno je posteljo oz. kavč tudi postaviti v prvotno obliko. Neverjetna inovacija, ki bo prišla prav predvsem tistim v garsonjerah, manjših mestnih stanovanjih in tistih, ki opremljate sobe za goste. Te lahko uporabljate zase večino časa, ker boste lahko udobno sedeli ali poležavali na kavču, ko pa se bodo v hišo naselili gostje, jim boste enostavno in hitro pripravili udobno prenočišče.

S posteljo BED CONCEPT in namensko sedežno garnituro lahko zelo enostavno zamenjate vloge prostorov. V isti sobi lahko enostavno kombinirate bodisi delovno sobo čez dan in udobno spalnico čez noč. Ta kombinacija bo idealna za garsonjere ali manjša mestna stanovanja.

Zakaj prav ta kombinacija?

Vemo, kako draga so stanovanja v Ljubljani in drugih večjih slovenskih mestih, zato se je morala marsikatera (mlada) družina prilagoditi razmeram na trgu in se sprijazniti z manjšo bivalno površino. Prav to pa marsikateremu kupcu prinaša nadvse velik izziv pri smotrnem in premišljenem urejanju prostor. Seveda, da ne bodo zgolj lepi in estetsko privlačni, pač pa tudi funkcionalni. In funkcionalnost je pomembna predvsem takrat, ko v družino pride otrok, dva ali več. S takšno rešitvijo pa boste otroku v njegovi sobi dali prostor, ki ga otrok za otroško igro nujno potrebuje.

Vzglavje za čisti približek pravi postelji

Druga novost pri pohištvu BED CONCEPT, ki se je pojavila kot odgovor na povpraševanja uporabnikov take postelje, je oblazinjeno vzglavje za posteljo v omari. Gre za izjemno domiseln pristop k reševanju problematike posteljnih omar. In sicer bo zdaj ležanje na takšni postelji, predvsem za tiste, ki to počnete vsakodnevno, že čisti približek ležanju na udobni oblazinjeni postelji. Ko se postelja pospravi, lahko vzglavje ostane v omari, tako da bo pospravljanje in odpiranje postelje povsem enostavno.


MNENJA STRANK

Komplet za hodnik Monti

   Renata Bizjak - 2023-03-23

Mi je všeč, samo bi rabila zraven še omaro s policami širina do 65 cm, globina do 30 cm, višina lahko do 200 cm v barvi sonoma hrast lahko v kombinaciji z belo.

Vrtna lopa Mir1008

   Asmir - 2023-03-20

Sem zelo zadovoljan z artiklom tud z dostavo zelo prijazni ljudje,sem tud veseo da sem sodeloval z vami lp

Poličnik Brock

   Mojca - 2023-03-19

Odlično.

Raztegljiva jedilna miza Fryderyk 160-240 cm - craft hrast

   DAMJANA - 2023-03-14

Lepa miza, enostavna sestava. Zadovoljni.

Komoda 100

   Uros - 2023-03-14

Odlicna za ta denar

Dnevni regal Frida

   Majda - 2023-03-11

Hvala lepa smo zadovoljni se še priporočamo

Fotelj Avatar - siv

   Mojca - 2023-03-11

udoben in lahek za sestavo

Postelja Happy 2009 - 90x200 cm - bela-bela

   Petra - 2023-03-11

Zadovoljni s kvaliteto postelje.
GOR