Nastavitve zasebnosti na Svetpohistva.si
DOVOLINaša spletna stran za izboljšanje uporabniške izkušnje in analizo obiska uporablja piškotke. Informacije o piškotkih in pravna podlaga.
Poleg tega delimo informacije o vaši uporabi našega mesta z našimi partnerji s področja družbenih medijev, oglaševanja in analitike, ki jih morda kombinirajo z drugimi informacijami, ki ste jim jih posredovali ali pa so jih zbrali skozi vašo uporabo njihovih storitev.
IZBERITE DRŽAVO:

BED CONCEPT – nove postelje v ponudbi

Blagovna znamka BED CONCEPT predstavlja nove postelje, ki so posledica dolgoletnega preučevanja trga in želja kupcev. BED CONCEPT namreč že vrsto let izdeluje inovativne postelje v omari, ki navdušujejo s svojo ceno, izbranimi materiali, domiselnim ter estetskim dizajnom in predvsem funkcionalnostjo in uporabnostjo postelj v omari. Če k temu dodamo še udoben spanec, potem dobimo zmagovalno kombinacijo.

A pri tem se snovalci BED CONCEPT niso zaustavili. Prisluhnili so željam in povpraševanju kupcev, tako so svoji paleti izdelkov dodali nove postelje. Na prvi pogled se spremembe zdijo majhne, toda vsaka postelja v omari je poglavja zase.

Tokrat so predstavili rešitve za otroške oz. mladinske sobe. Poglejmo, katere.

BED CONCEPT postelja v omari CJ-01 - 120x200 cm

Kot že dimenzija v imenu pove, gre za posteljo v omari, ki se pretvori v spalno površino 120 x 200 centimetrov. To pa pomeni, da bo takšna postelja primerna za starejše otroke, mladostnike oz. najstnike. Seveda se jo lahko zlahka umesti tudi v garsonjere ali sobe za goste.

Postelja (dimenzije: 131 x 46 x 217 cm) bo idealna rešitev za otroške sobe, predvsem tam, kjer se pojavi potreba po večjem igralnem prostoru za otroka. Ko se postelja ne potrebuje, se namreč ta zelo enostavno in hitro pretvori nazaj v omaro. In obratno. Odpiranje in zapiranje je lahko, varno in priročno, tako da jo bo – zahvaljujoč pnevmatskemu sistemu dvigovanja – lahko starejši otrok opravil tudi sam.

Sistem zapiranja in odpiranja je narejen tako, da je skoraj neslišen in ne bo motil ostalih članov družine v sosednjih sobah. Ker je postelja opremljena s praktičnimi posteljnimi trakovi, bodo lahko posteljnina in vzglavniki ostali na postelji tudi ob zapiranju. In brez skrbi: postelja je zelo stabilna, robustna, saj je izdelana iz kovinskega okvirja in ojačana z letvenim okvirjem.

Za dodatno udobje in elegantnost poskrbi tudi ambientalna osvetlitev (doplačilo), ki bo v večernih urah pripravila mirno vzdušje za umiritev pred spanjem. Seveda omara razpolaga tudi s precejšnjo površino odlagalnih polic, kamor bo vaš otrok lahko odložil njemu ljube stvari. Ta postelja v omari ne vsebuje vzmetnice, konstrukcija postelje pa omogoča kombiniranje s poljubno vzmetnico do 20 cm višine in teže od 20 do 22 kg. Priporočamo uporabo vzmetnic z vzmetmi ali bonnell. Odlične vzmetnice najdete v naši spletni trgovini. V kolikor ne veste, katero izbrati, se lahko kadar koli obrnete na naše svetovalce, ki vam bodo z veseljem pomagali.

BED CONCEPT postelja v omari CJ-03 - 120x200 cm

Tako kot zgoraj omenjena postelja tudi postelja v omari CJ-03 (dimenzij: 211 x 46 x 137 cm) ponuja spalno površino v velikosti 120 x 200 centimetrov, toda z razliko usmerjenosti postelje. Omara je v tem primeru nekoliko nižja, a širša. Takšna rešitev bo primerna predvsem za tiste ožje, a daljše prostore. Primerna je za starejše otroke, mladostnike oz. najstnike, zlahka jo boste umestili tudi v sobe za goste ali manjšo garsonjero.

Omara se lahko pohvali z dvema dolgima odlagalnima policama, kamor bo vaš otrok lahko odložil njemu ljube stvari in predmete. Ko bo postelja pospravljena, bo v sobi ogromno prostora za otroško igro, soba pa bo zaradi koncepta postelje v omari ohranila eleganten in moderen izgled.

Tako kot pri praktično vseh posteljah BED CONCEPT je tudi pri postelji v omari CJ-03 glavna prednost enostavna pretvorba iz postelje v omaro in obratno. Ob tem je seveda velik plus, da bo otrok imel, ko si bo seveda zaželel, ogromno prostora za igro. Tega pa otrok za normalen razvoj potrebuje.

Starši ste ob tem lahko brez skrbi, saj pnevmatski mehanizem poskrbi za povsem enostavno, varno in hitro pretvorbo postelje, ki jo bo starejši otrok zlahka opravil sam. Tudi sicer bo spanje na iztegnjeni postelji udobno, postelja pa bo preživela tudi igro, saj je narejena iz kovinskega okvirja in ojačana s trpežno oporo in letvenim okvirjem. Ker tudi ta postelja vsebuje soft close mehanizem, bo odpiranje in zapiranje skorajda neslišno. Trakovi bodo poskrbeli za to, da posteljnine ne bo treba umikati, pač pa bo ob transformaciji lahko ostala na postelji. Za doplačilo lahko posteljo opremite tudi z ambientalno LED-osvetlitvijo, ki bo postelji dala dodaten čar.

Ta postelja v omari ne vsebuje vzmetnice, konstrukcija postelje pa omogoča kombiniranje s poljubno vzmetnico do 20 cm višine in teže od 20 do 22 kg. Priporočamo uporabo vzmetnic z vzmetmi ali bonnell. Odlične vzmetnice najdete v naši spletni trgovini. V kolikor ne veste, katero izbrati, se lahko kadar koli obrnete na naše svetovalce, ki vam bodo z veseljem pomagali.

BED CONCEPT postelja v omari CJ-02 - 90x200 cm

Postelja v omari CJ-02 je najmanjša postelja v omari oz. rešitev, ki ponuja najmanjšo spalno površino – a še vedno klasično otroško rešitev 90 x 200 centimetrov. Ta postelja bo kljub svojih majhnosti zlahka primerna za starejše otroke, brez težav tudi za mladostnike, pubertetnike in najstnike, bo pa zdržala tudi študenta, saj je postelja povsem varna, stabilna in vzdržljiva – ima ojačan, na steno pritrjen korpus, kovinski okvir in trpežno oporo, integrirano s sprednjim delom pohištva. Seveda bo primerna tudi za sobe za goste ali manjše garsonjere, kjer spi le en človek.

Z dimenzijami 101 x 46 x 217 centimetrov jo boste zlahka umestili v večino prostorov – seveda morate pri tem paziti, da bo dovolj prostora, da se bo postelja lahko odprla. Glavna prednost takšne postelje v omari je ta, da ne zavzame veliko prostora v sobi, druga glavna prednost pa je ta, da je, ko je postelja pospravljena v omaro, v prostoru kar naenkrat ogromno prostora – bodisi za otroško igro bodisi za druge aktivnosti v prostoru. Seveda lahko tudi to posteljo kombinirate z ostalimi pohištvenimi elementi blagovne znamke BED CONCEPT, kot na primer omara TF-01 ali knjižna omara TF-03. Za dodatno ambientalno vzdušje poskrbi LED-osvetlitev, ki je na voljo za doplačilo.

Spanje na postelji je udobno in varno, za kar poskrbi trpežen kovinski okvir, ki je ojačan s trpežno oporo in letvenim okvirjem. Sistem soft close poskrbi za mehko ter skorajda neslišno odpiranje in zapiranje. Praktični posteljni trakovi pa poskrbijo za to, da je lahko posteljnina vselej na postelji – tudi med zapiranjem postelje v omaro.

Ta postelja v omari ne vsebuje vzmetnice, konstrukcija postelje pa omogoča kombiniranje s poljubno vzmetnico do 20 cm višine in teže od 20 do 22 kg. Priporočamo uporabo vzmetnic z vzmetmi ali bonnell. Odlične vzmetnice najdete v naši spletni trgovini. V kolikor ne veste, katero izbrati, se lahko kadar koli obrnete na naše svetovalce, ki vam bodo z veseljem pomagali.


MNENJA STRANK

Armatura Mediteran 300 stenska

   Ivan - 2024-05-21

Potrebno znižati dobavo

- Zelo dolga čakalna doba

Zgornja omarica Modena - 60 cm GU-36 1F

   Miha - 2024-05-21

S sestavljeno kuhinjo sem glede na ceno izredno zadovoljen. Gre za kuhinjski sestav Modena 315 cm - 8 sestav, katerega posamezne elemente je možno tudi dokupiti. Ocena 9/10.

+ Cena

- Tanjša izdelava

Komoda Madis 2D3S D

   Petra - 2024-05-15

Cena primerna kvaliteti. Pante smo takoj menjali. Vodila pri predalih so slabše kvalitete, zato se predali zatikajo. Verjetno bo potrebno še to zamenjati. Leseni kosi niso označeni, zato je montaža izziv. Komoda je lepa in taka kot na sliki.

+ Dostava, osebje, komunikacija, vse krasno.

- Komoda ni ravno najboljše kvalitete

Jedilniški stol Tutti 2 - črn/Inari 22

   Petra - 2024-05-15

Stoli so lepi, trdni, taki kot na sliki. Super cena

+ Dostava, osebje, komunikacija, vse krasno.

Postelja Michigan 90x200 cm Bela

   Simon - 2024-05-13

Ugodna (133 €) in simpatična postelja, prijazni prodajalci in hitra dostava (3 dni). Najstnik je sestavil posteljo v treh urah - pod budnim očesom starša.

Obešalnik Nepo Plus - Bel

   Sanja - 2024-05-09

Vse ok. Super in uporabno.

+ Super

Ogledalo Holten - Bela/wotan hrast/bela sijaj

   Sanja - 2024-05-09

Zelo lepo ogledalo. Konkretno in robustno.

+ Zelo lelo

Omara za čevle s tremi predelki Nepo Plus - Sonoma hrast/bela

   Sanja - 2024-05-09

Dobro razmerje med ceno in kvaliteto.

+ Super

GOR