Naša spletna stran za izboljšanje uporabniške izkušnje in analizo obiska uporablja piškotke. Informacije o piškotkih in pravna podlaga.
IZBERITE DRŽAVO:

Vzmetnice z mikrovzmetmi Come-for Aloe Vera

Vzmetnice Come-for Aloe Vera z dostavo po celi Sloveniji

Ukrajinski proizvajalec vzmetnic Come-for, ki slovi po zelo kakovostnih artiklih, je tokrat poskrbel za izjemno serijo vzmetnico Come-for Aloe Vera. Posebnosti te serije so izrazite in hitro opazne. Jedro vzmetnice je sestavljeno iz žepkastega vzmetenja Micropocket S1000, ki se lahko pohvali s kar 500 mikrovzmetmi na kvadratni meter. Tudi zato premore precejšnjo obremenitev, in sicer kar 150 kilogramov na ležalno stran. Dodaten plus je ta, da takšno vzmetenje omogoča razliko med osebama, ki spita na isti vzmetnici, do 40 kilogramov (običajno žepkasto pa do 20 kilogramov). Poleg tega se zaradi zares veliko plasti te vzmetnice lahko pohvalijo z nadstandardno višino (23 centimetrov). To pa bo olajšalo vstajanje s in usedanje na posteljo.

Številni naravni materiali z izjemno pozitivnimi učinki na telo

A mikrovzmetenje še zdaleč ni edina posebnost te serije izjemnih vzmetnic. Določeni modeli vsebujejo tudi lateks, ki je običajno del luksuznih vzmetnic, zadnje čase pa je na tržišču izjemno priljubljen material, po katerem posega vse več uporabnikov. Nekateri modeli vsebujejo kokosova vlakna, nekateri Sponflex (ekološko netkano blago), nekateri pa spominsko peno. Vse pa vsebujejo najnovejši sistem prezračevanja Air Flow. Ta sistem poskrbi, da je zračna mrežica v neposrednem stiku s celotno površino vzmetnice, kar pomeni optimalno kroženje zraka, odlično higieno vzmetnice in preprečevanje nastanka gliv in mikroorganizmov.

Prevleka vzmetnic je iz Aloe Vere

Kot je že iz imena serije razvidno je glavna posebnost teh vzmetnic Aloe Vera. Ta je na samem vrhu vzmetnice in je v neposrednem stiku s človeškim telesom. Pravzaprav gre za mehko in na dotik izjemno prijetno prevleko, ki je polnjena tudi z Aloe Vero. Glavna prednost polnila z Aloe Vero je ta, da blagodejno vpliva na vaše telo, predvsem na človeško kožo.

Tu je tudi nova generacija moderne ultra mehke poliuretanske pene, ki se lahko pohvali z nežno strukturo in prijetno elastičnostjo. Material pomaga sprostiti mišice, daje občutek lebdenja in telesu zagotavlja izjemno miren spanec.

Ojačani robovi Kontur 360

Pri podjetju Come-for, kjer vseskozi skrbijo za inovacije v svojih serijah vzmetnic, so tej seriji še ojačali okvir vzmetnice. Gre za t. i. Kontur 360, pri katerem se je okvir v primerjavi s standardnim povečal za kar 60 odstotkov (s 50 na 80 milimetrov). Vse to prinaša daljšo življenjsko dobo vzmetnici, poleg tega pa vzmetnica dlje časa ohrani svoje prvotne karakteristike.

Petletna garancija

V primerjavi z ostalimi vzmetnicami v tem cenovnem rangu ima serija Come-for Aloe Vera še eno posebnost, in sicer dolgoletno garancijo. Zahvaljujoč izjemno kakovostni izdelavi in materialom se ta serija vzmetnic ponaša kar s petletno garancijo. Še več: v kakovost vzmeti so pri podjetju Come-for tako zelo prepričani, da vam nanje nudijo kar desetletno garancijo. To pa za vas pomeni dolgoročno brezskrbnost.

Izbirate lahko med naslednjimi vzmetnicami serije Aloe Vera:

  • vzmetnica Planto (sponflex),
  • vzmetnica Verda (mono foam),
  • vzmetnica Flora (kokosova vlakna),
  • vzmetnica Geveja (naravni lateks, najkvalitetnejša v seriji),
  • vzmetnica Space (spominska pena).

Na kratko o proizvajalcu Come-for

Ukrajinsko podjetje, ki v tovarni v Harkovu proizvaja vzmetnice Come-for, posluje vse od leta 2005 in je v tem času predstavilo na desetine modelov vzmetnic ter dodatkov za spanje, ki so jih potrošniki in neodvisni strokovnjaki zelo dobro sprejeli. Izdelki tega podjetja so povsem v skladu z evropskimi kakovostnimi standardi. Uporabljajo najsodobnejšo tujo opremo in materiale najboljših svetovnih dobaviteljev.


Priporočamo za branje:

Kakšno posteljo in ležišče je smiselno izbrati za najemniško stanovanje?
V kolikor se selite v najemniško stanovanje, v katerem pa ne nameravate ostati več kot leto ali nekaj let, potem običajno ne boste posegli po (pre)dragih posteljah in vzmetnicah.
Madrac ili nadmadrac za kamper ili kamp kućicu
U potrazi ste za madracom za vaš kamper ili kamp kućicu? Nudimo odlično rješenje!
Kupujete madrac za vikendicu ili apartman na moru? Nudimo rješenje
Upravo opremate spavaću sobu u vašoj vikendici ili apartmanu na moru? Pročitajte nastavak teksta.
Aero – nadležišče proizvajalca Come-for
Nadležišča imajo pomembno vlogo pri zaščiti vzmetnic, kar posledično pomeni podaljšanje življenjske dobe ležišč, poleg tega pa lahko 'zravnajo' neravnine v podlagah, kot so iztegljivi kavči ipd.
Vzmetnice Come-for serije Pocket Roll
Ukrajinski proizvajalec vzmetnic Come-for z dolgoletnimi izkušnjami v svoji branži nudi prav posebno serijo vzmetnic Pocket Roll.
Dnevne sobe ASM. Naš seznam TOP-5
Opremljanje dnevnih sob je lahko zelo mučna naloga, saj je na tržišču ogromno izbire. Oglejte si najbolj popularne artkle proizvajalca ASM Meble in morda bo vse skupaj lažje.
Kategorije:
Cena:
Širina:
mm
Globina:
mm
Višina:
mm
Znamke:
Vrsta ležišča:
Količina con:
Stopnja trdote:
Zima/Poletje:
Višina ležišča:
Kokosovo vlakno:
Lateks:
Memory pena:
Maksimalna nosilnost:
FILTRIRAJ

MNENJA STRANK

Vzmetnica Coco - 180x200

   zdenka - 2021-02-21

zadovoljni smo z vzmetnico,zelo dobro se na njej spi

Vzmetnica Polo - 90x200 cm

   slavko - 2021-02-20

moj prvi spletni nakup- malo potrpljenja - pa je

+ odlična vzmetnica - presenerljivo!

Vzmetnica Magnat memory-lateks-cocos 3D

   Franjo - 2021-02-12

Super ležišče zelo sem zadovoljen , res dobro spim .

+ Vzmetnica Magnat memory-lateks-cocos 180x200

Vzmetnica Polo - 90x200 cm

   NEA - 2021-01-23

Super,odlično

Vzmetnica Polo - 160x200 cm

   Cvetko - 2021-01-23

Upam da bo na dolgi rok takšna kot je sedaj. Zelo dobra vzmetnica. Poslali so mi celo "boljšo" vzmetnico Pocket roll II . Dostava ok.

Vzmetnica 3D Iridium - 140x200 cm

   Melinda - 2021-01-06

I'm a very heavy person and I needed a mattress that could accommodate my weight. I did not want memory foam, because memory foam will break down after a year. I needed hardened springs, but I also wanted comfort. This bed has layers of coconut fiber for support and a rather thin latex layer inside. After a lot of internet searching, this was the best deal I could find. I would have liked a thicker layer of latex, but that would have put the price up, so I'm making do with this. The bed is quite firm and it's supporting my weight well. I've had it for about 6 months now. Overall, it's good for the price and I would recommend it. It took longer to arrive than estimated, but came with a free pillow.

+ Firm, Good for heavier people, Good value for money

- Late delivery, heavy

Vzmetnica Magnat 3D - 140x200 cm

   Teja - 2021-01-06

Supr

Nadvzmetnica Aero Memory - 90x200 cm

   Rok - 2020-10-29

trakovi na vogalih, snemljiva prevleka, dovolj mehek. Prijetna tkanina

+ Odličen izdelek za ta denar.

GOR