Naša spletna stran za izboljšanje uporabniške izkušnje in analizo obiska uporablja piškotke. Informacije o piškotkih in pravna podlaga.
IZBERITE DRŽAVO:

Vzmetnice z mikrovzmetmi Come-for Aloe Vera

Vzmetnice Come-for Aloe Vera z dostavo po celi Sloveniji

Ukrajinski proizvajalec vzmetnic Come-for, ki slovi po zelo kakovostnih artiklih, je tokrat poskrbel za izjemno serijo vzmetnico Come-for Aloe Vera. Posebnosti te serije so izrazite in hitro opazne. Jedro vzmetnice je sestavljeno iz žepkastega vzmetenja Micropocket S1000, ki se lahko pohvali s kar 500 mikrovzmetmi na kvadratni meter. Tudi zato premore precejšnjo obremenitev, in sicer kar 150 kilogramov na ležalno stran. Dodaten plus je ta, da takšno vzmetenje omogoča razliko med osebama, ki spita na isti vzmetnici, do 40 kilogramov (običajno žepkasto pa do 20 kilogramov). Poleg tega se zaradi zares veliko plasti te vzmetnice lahko pohvalijo z nadstandardno višino (23 centimetrov). To pa bo olajšalo vstajanje s in usedanje na posteljo.

Številni naravni materiali z izjemno pozitivnimi učinki na telo

A mikrovzmetenje še zdaleč ni edina posebnost te serije izjemnih vzmetnic. Določeni modeli vsebujejo tudi lateks, ki je običajno del luksuznih vzmetnic, zadnje čase pa je na tržišču izjemno priljubljen material, po katerem posega vse več uporabnikov. Nekateri modeli vsebujejo kokosova vlakna, nekateri Sponflex (ekološko netkano blago), nekateri pa spominsko peno. Vse pa vsebujejo najnovejši sistem prezračevanja Air Flow. Ta sistem poskrbi, da je zračna mrežica v neposrednem stiku s celotno površino vzmetnice, kar pomeni optimalno kroženje zraka, odlično higieno vzmetnice in preprečevanje nastanka gliv in mikroorganizmov.

Prevleka vzmetnic je iz Aloe Vere

Kot je že iz imena serije razvidno je glavna posebnost teh vzmetnic Aloe Vera. Ta je na samem vrhu vzmetnice in je v neposrednem stiku s človeškim telesom. Pravzaprav gre za mehko in na dotik izjemno prijetno prevleko, ki je polnjena tudi z Aloe Vero. Glavna prednost polnila z Aloe Vero je ta, da blagodejno vpliva na vaše telo, predvsem na človeško kožo.

Tu je tudi nova generacija moderne ultra mehke poliuretanske pene, ki se lahko pohvali z nežno strukturo in prijetno elastičnostjo. Material pomaga sprostiti mišice, daje občutek lebdenja in telesu zagotavlja izjemno miren spanec.

Ojačani robovi Kontur 360

Pri podjetju Come-for, kjer vseskozi skrbijo za inovacije v svojih serijah vzmetnic, so tej seriji še ojačali okvir vzmetnice. Gre za t. i. Kontur 360, pri katerem se je okvir v primerjavi s standardnim povečal za kar 60 odstotkov (s 50 na 80 milimetrov). Vse to prinaša daljšo življenjsko dobo vzmetnici, poleg tega pa vzmetnica dlje časa ohrani svoje prvotne karakteristike.

Petletna garancija

V primerjavi z ostalimi vzmetnicami v tem cenovnem rangu ima serija Come-for Aloe Vera še eno posebnost, in sicer dolgoletno garancijo. Zahvaljujoč izjemno kakovostni izdelavi in materialom se ta serija vzmetnic ponaša kar s petletno garancijo. Še več: v kakovost vzmeti so pri podjetju Come-for tako zelo prepričani, da vam nanje nudijo kar desetletno garancijo. To pa za vas pomeni dolgoročno brezskrbnost.

Izbirate lahko med naslednjimi vzmetnicami serije Aloe Vera:

  • vzmetnica Planto (sponflex),
  • vzmetnica Verda (mono foam),
  • vzmetnica Flora (kokosova vlakna),
  • vzmetnica Geveja (naravni lateks, najkvalitetnejša v seriji),
  • vzmetnica Space (spominska pena).

Na kratko o proizvajalcu Come-for

Ukrajinsko podjetje, ki v tovarni v Harkovu proizvaja vzmetnice Come-for, posluje vse od leta 2005 in je v tem času predstavilo na desetine modelov vzmetnic ter dodatkov za spanje, ki so jih potrošniki in neodvisni strokovnjaki zelo dobro sprejeli. Izdelki tega podjetja so povsem v skladu z evropskimi kakovostnimi standardi. Uporabljajo najsodobnejšo tujo opremo in materiale najboljših svetovnih dobaviteljev.


Priporočamo za branje:

10 priljubljenih polnil za ležišča
Ali želite izbrati ležišče oz. vzmetnico, ki vam bo zdržala res veliko časa in vam ob tem tudi dobro služila?
Linearna ali kotna sedežna garnitura
Proizvajalci običajno razdelijo kavče na kotne in linearne. Zdi se, da je vse jasno, vendar ni vedno tako!
Pet najpogostejših napak pri nakupu sedežne garniture
Nakup kavča oz. sedežne garniture je zelo pomembno in odgovorno opravilo. Prav ta kos pohištva namreč pogosto postane središče celotne hiše oz. stanovanja.
Pet razlogov za nakup kotne sedežne garniture
Udobje, lepota, slog, nenavadna geometrija – o vsem tem je govora, ko gre za kotne sedežne garniture.
Višina vzmetnice. Kakšno izbrati?
Eden najpomembnejših parametrov pri izbiri vzmetnice je višina. Običajno ta znaša od 5 do 25 cm.
Kako izbrati kavč za spanje?
S tem vprašanjem se ukvarja ogromno število kupcev, zato smo se odločili, da ga podrobno preučimo z vseh možnih zornih kotov in vam pred nakupom vse skupaj skušamo vsaj malce olajšati.
Kategorije:
Cena:
Širina:
mm
Globina:
mm
Višina:
mm
Znamke:
Vrsta ležišča:
Količina con:
Stopnja trdote:
Zima/Poletje:
Višina ležišča:
Kokosovo vlakno:
Lateks:
Memory pena:
Maksimalna nosilnost:
FILTRIRAJ

MNENJA STRANK

Vzmetnica Polo - 120x190 cm

   Franc - 2021-11-25

Prijazni in hitri,dobiš kar drugi nimajo, priporočam

Vzmetnica Polo - 120x190 cm

   Franc - 2021-11-25

Prijazni, hitra dostava, dobiš kar drugje nimajo, priporočam

Vzmetnica Polo - 80x200 cm

   Esmer - 2021-11-17

Zelo udobno

Vzmetnica Magnat lateks-cocos 3D - 90x200 cm

   Natalia - 2021-10-26

Zelo udobno trdo ležišče. Zadovoljni smo

+ Trdo ležišče. Kvaliteta in cena

Vzmetnica Polo - 160x200 cm

   Majda - 2021-10-12

Z vzmetnico smo zelo zadovoljni. Spanje na njej je odlično. Upamo le, da bo v takem stanju ostala čim bolj dolgo.

+ Veliko udobje.

Vzmetnica Polo - 90x190 cm

   Imre - 2021-10-01

Zelo udobno ležišče..

+ Hitra dostava in enostavan prevzem

Vzmetnica Polo - 90x200 cm

   Tiki - 2021-09-25

Prijetna.. udobna

+ Udobna

- Ni

Vzmetnica Coco - 80x200

   Boris K. - 2021-09-03

Nakup te ortopedske vzmetnice zagotovo nudi najboljše razmerje med kvaliteto in ceno; pravzaprav gre tukaj za najvišjo kvaliteto po najnižji ceni na trgu (za tak nivo vzmetnice)! Zelo priporočam - vzmetnica brez kompromisov!

+ Vrhunska ortopedska vzmetnica, ki nudi dve trdoti (ena stran trda - za 120kg, druga stran srednje trda - za 60 - 80kg). Res vrhunski izdelek! Višina vzmetnice je 225 mm (in ne 235mm, kot je objavljeno!). Prevleka je pralna na 40°C.

- Jih ni.

GOR