Nastavitve zasebnosti na Svetpohistva.si
DOVOLINaša spletna stran za izboljšanje uporabniške izkušnje in analizo obiska uporablja piškotke. Informacije o piškotkih in pravna podlaga.
Poleg tega delimo informacije o vaši uporabi našega mesta z našimi partnerji s področja družbenih medijev, oglaševanja in analitike, ki jih morda kombinirajo z drugimi informacijami, ki ste jim jih posredovali ali pa so jih zbrali skozi vašo uporabo njihovih storitev.
BREZPLAČNA dostava po Sloveniji
IZBERITE DRŽAVO:

Vzmetnice z mikrovzmetmi Come-for Aloe Vera

311€  224€
 Dobava takoj
190 23 cm
357€  256€
 Dobava takoj
90 200 23 cm
287€  207€
 Dobava takoj
190 23 cm
345€  248€
 Dobava takoj
190 23 cm
351€  252€
 Prednaročilo
190 23 cm
293€  211€
 Prednaročilo
190 22 cm
  • Come-for Aloe Vera
 Ni zaloge
90 200 23 cm
RAZPRODANO

Vzmetnice Come-for Aloe Vera z dostavo po celi Sloveniji

Ukrajinski proizvajalec vzmetnic Come-for, ki slovi po zelo kakovostnih artiklih, je tokrat poskrbel za izjemno serijo vzmetnico Come-for Aloe Vera. Posebnosti te serije so izrazite in hitro opazne. Jedro vzmetnice je sestavljeno iz žepkastega vzmetenja Micropocket S1000, ki se lahko pohvali s kar 500 mikrovzmetmi na kvadratni meter. Tudi zato premore precejšnjo obremenitev, in sicer kar 150 kilogramov na ležalno stran. Dodaten plus je ta, da takšno vzmetenje omogoča razliko med osebama, ki spita na isti vzmetnici, do 40 kilogramov (običajno žepkasto pa do 20 kilogramov). Poleg tega se zaradi zares veliko plasti te vzmetnice lahko pohvalijo z nadstandardno višino (23 centimetrov). To pa bo olajšalo vstajanje s in usedanje na posteljo.

Številni naravni materiali z izjemno pozitivnimi učinki na telo

A mikrovzmetenje še zdaleč ni edina posebnost te serije izjemnih vzmetnic. Določeni modeli vsebujejo tudi lateks, ki je običajno del luksuznih vzmetnic, zadnje čase pa je na tržišču izjemno priljubljen material, po katerem posega vse več uporabnikov. Nekateri modeli vsebujejo kokosova vlakna, nekateri Sponflex (ekološko netkano blago), nekateri pa spominsko peno. Vse pa vsebujejo najnovejši sistem prezračevanja Air Flow. Ta sistem poskrbi, da je zračna mrežica v neposrednem stiku s celotno površino vzmetnice, kar pomeni optimalno kroženje zraka, odlično higieno vzmetnice in preprečevanje nastanka gliv in mikroorganizmov.

Prevleka vzmetnic je iz Aloe Vere

Kot je že iz imena serije razvidno je glavna posebnost teh vzmetnic Aloe Vera. Ta je na samem vrhu vzmetnice in je v neposrednem stiku s človeškim telesom. Pravzaprav gre za mehko in na dotik izjemno prijetno prevleko, ki je polnjena tudi z Aloe Vero. Glavna prednost polnila z Aloe Vero je ta, da blagodejno vpliva na vaše telo, predvsem na človeško kožo.

Tu je tudi nova generacija moderne ultra mehke poliuretanske pene, ki se lahko pohvali z nežno strukturo in prijetno elastičnostjo. Material pomaga sprostiti mišice, daje občutek lebdenja in telesu zagotavlja izjemno miren spanec.

Ojačani robovi Kontur 360

Pri podjetju Come-for, kjer vseskozi skrbijo za inovacije v svojih serijah vzmetnic, so tej seriji še ojačali okvir vzmetnice. Gre za t. i. Kontur 360, pri katerem se je okvir v primerjavi s standardnim povečal za kar 60 odstotkov (s 50 na 80 milimetrov). Vse to prinaša daljšo življenjsko dobo vzmetnici, poleg tega pa vzmetnica dlje časa ohrani svoje prvotne karakteristike.

Petletna garancija

V primerjavi z ostalimi vzmetnicami v tem cenovnem rangu ima serija Come-for Aloe Vera še eno posebnost, in sicer dolgoletno garancijo. Zahvaljujoč izjemno kakovostni izdelavi in materialom se ta serija vzmetnic ponaša kar s petletno garancijo. Še več: v kakovost vzmeti so pri podjetju Come-for tako zelo prepričani, da vam nanje nudijo kar desetletno garancijo. To pa za vas pomeni dolgoročno brezskrbnost.

Izbirate lahko med naslednjimi vzmetnicami serije Aloe Vera:

  • vzmetnica Planto (sponflex),
  • vzmetnica Verda (mono foam),
  • vzmetnica Flora (kokosova vlakna),
  • vzmetnica Geveja (naravni lateks, najkvalitetnejša v seriji),
  • vzmetnica Space (spominska pena).

Na kratko o proizvajalcu Come-for

Ukrajinsko podjetje, ki v tovarni v Harkovu proizvaja vzmetnice Come-for, posluje vse od leta 2005 in je v tem času predstavilo na desetine modelov vzmetnic ter dodatkov za spanje, ki so jih potrošniki in neodvisni strokovnjaki zelo dobro sprejeli. Izdelki tega podjetja so povsem v skladu z evropskimi kakovostnimi standardi. Uporabljajo najsodobnejšo tujo opremo in materiale najboljših svetovnih dobaviteljev.


Priporočamo za branje:

Vzmetnice z mikrovzmetmi Come-For Aloe Vera
Jedro takšnih vzmetnic je namreč sestavljeno iz žepkastega vzmetenja, ki se lahko pohvali s kar 500 mikrovzmetmi na kvadratni meter.
Kategorije:
Cena:
Širina:
mm
Globina:
mm
Višina:
mm
Znamke:
Vrsta ležišča:
Količina con:
Stopnja trdote:
Zima/Poletje:
Višina ležišča:
Kokosovo vlakno:
Lateks:
Memory pena:
Maksimalna nosilnost:
FILTRIRAJ

MNENJA STRANK

Vzmetnica Space - 90x200 cm

   Simona - 2024-03-22

Odlicna vzmetnica

+ Vzmetnica

Vzglavnik Soft Night Aloe Vera

   Simona - 2024-03-22

Super je

Vzmetnica Pocket Roll 18 - 120x200 cm

   Nina - 2024-03-21

Zelo prijetno spanje na njem.

Nadvzmetnica Aero Memory - 115x190 cm

   Irena - 2024-03-21

Zelo dobro spim na ležišču. Prava širina in ne leze dol. Zelo sem zadovoljna.

Vzmetnica Flora - 90x200 cm

   Olga Leonova - 2024-03-07

Zelo sem zadovoljna. Super vzmetnica! Dobro spim.

Nadvzmetnica Aero Flex

   Lana - 2024-03-01

manjka dimenzija

Vzmetnica Pocket Roll memory - 80x200 cm

   Janko Zupančič - 2024-02-16

z vami smo zelo zadovoljni

+ zelo dober izdelek

Vzmetnica Planto - 90x200 cm

   Samo - 2023-12-20

Kljub obvestilu, da so možne zamude zaradi decemberske nakupovalne norije je bila vzmetnica v dveh dneh pri meni. Vredno vse pohvale. Osebje odzivno in prijazno. Priporočam trgovca.

+ Ravno prav trda/mehka. Vzmetnica se po kvaliteti izdelave lahko primerja z vzmetnicami precej višjega cenovnega razreda.

GOR