Naša spletna stran za izboljšanje uporabniške izkušnje in analizo obiska uporablja piškotke. Informacije o piškotkih in pravna podlaga.
IZBERITE DRŽAVO:

Svetilke Candellux

17€  14€
Zadnji kos Več barv
141431 cm
32€  27€
Prednaročilo Več barv
996 cm
73€  62€
Prednaročilo
482525 cm
77€  65€
Prednaročilo
711223 cm

Dostava svetilk Candellux po celi Sloveniji

Candellux je eden največjih poljskih proizvajalcev svetil, ki ponuja kvalitetne artikle po zelo ugodnih cenah. Pohvali se lahko z več kot 30-letno tradicijo izdelave svetil, ki so namenjene notranji uporabi. S svojimi izdelki večinoma oskrbuje evropske države, odlikuje pa ga široka paleta izdelkov različnih stilov.

Priznani poljski proizvajalec namreč ponuja različne stile svetil, na voljo so vam svetila v klasičnem, modernem, industrialnem, baročnem, rustikalnem, antičnem, skandinavskem, vintage, art deco, mondenem hampton in glamuroznem stilu. Vsekakor izjemno široka ponudba svetil za sleherni okus. V kolikor se ob široki ponudbi artiklov ne morete odločiti za pravega, stopite v kontakt z našimi svetovalci, ki vam bodo pomagali do prave odločitve. Vse svetila proizvajalca Candellux imajo garancijo, nekatera, posebej označena, pa že vsebujejo žarnice oz. sijalke.

Viseča stropna svetilka Graf Pendant
Viseča stropna svetilka Keos Pendant
Stenska svetilka Gray

Proizvajalec Candellux ponuja svetila za naslednje prostore:

 • dnevne sobe,
 • spalnice,
 • kuhinje,
 • jedilnice,
 • kopalnice,
 • otroške sobe,
 • kabinete,
 • hodnike.

  O proizvajalcu svetilk Candellux

  Družinsko podjetje Candellux Lighting je vodilni poljski proizvajalec in distributer razsvetljave. Že vse od leta 1990 ustvarja atraktivne izdelke, ki so s strani kupcev na Poljskem in v 18 državah po vsem svetu zelo hitro prepoznani in dobro sprejeti.

  Ponudbo proizvajalca Candellux odlikuje odlična kakovost, pozornost do detajlov in pestra izbira izdelkov, ki nudijo široke možnosti aranžiranja stilistično različnih notranjosti. Skrb za potrebe strank ga naredi zanesljivega in resnega poslovnega partnerja, za katerega je pomemben razvoj in implementacija novih rešitev.

  Osnova dinamičnega razvoja podjetja je predvsem inovativen pristop k poslovanju, pa tudi k zaposlenim. K razvoju zaposlenih poskušajo pristopiti individualno, jim zagotoviti dobre delovne pogoje in ustvariti prijazno vzdušje pri delu, saj verjamejo, da jih le to pripelje do inovacij, ki bodo ustvarile pomembno prednost na tržišču.

  Viseča stropna svetilka Uli
  Namizna svetilka Denis
  Stenska svetilka Thema

  Zakaj kupiti svetila Candellux ravno pri nas?

  • Zavezujemo se k najnižjim cenam in v kolikor enak izdelek najdete drugje ceneje, se bomo dodatno potrudili, da pripravimo še boljšo ponudbo.
  • Nudimo izdelke z odličnim razmerjem med kakovostjo in ceno.
  • Želimo si, da bi stranke doživele celovito izkušnjo nakupa, zato nudimo pomoč v vseh fazah nakupa, vse od naročila pa do montaže.
  • Strokovno podkovano osebje vam bo vselej znalo svetovati, v kolikor boste imeli nejasnosti pri izbiri izdelkov.
  • Možnost vračila blaga.
  • Nakup na obroke.
  • Hitra obdelava naročil.

  Priporočamo za branje:

  Dnevna soba od proizvajalca Piaski. Katero izrati?
  Opremljanje dnevne sobe je zahtevna naloga. Morda bo vse skupaj lažje s pregledom najbolj priljubljenega pohištva dnevnih sob Piaski.
  Pregled najbolj priljubljenih sedežnih garnitur proizvajalca Eltap Meble
  Izbiranje sedežne garniture je izjemno zahtevno, saj to počnemo za vrsto naslednjih let. Poglejmo, kaj ponuja poljski proizvajalec Eltap Meble.
  Otroško pohišto od Laski meble. TOP-5
  Poglejmo si najbolj priljubljeno otroško pohištvo poljskega proizvajalca Laski Meble, ki slovi po modernem dizajnu in barvah v lesnih tonih.
  Lesene postelje od Dolmar. Katero izbrati?
  Opremljanje spalnice ali otroške sobe ni nikoli enostavno. Morda bo vse skupaj lažje s pregledom najbolj priljubljenih lesenih postelj Dolmar.
  Sedežne garniture od Noveltija - TOP 5
  Vodilo proizvajalca oblazinjenega pohištva Novelty je sledeče: maksimalna kakovost, optimalna cena, minimalni stroški za oglaševanje.
  Postelje od domačega proizvajalca Kerles. Naš top 5
  Poglejmo, katere so najbolj priljubljene postelje slovenskega proizvajalca Kerles in zakaj je temu tako.
Izbrano:
Kategorije:
Cena:
Znamke:
LED:
Barva svetlobe:
Primerne žarnice:
Žrnice v kompletu:
FILTRIRAJ

MNENJA STRANK

GOR