Naša spletna stran za izboljšanje uporabniške izkušnje in analizo obiska uporablja piškotke. Informacije o piškotkih in pravna podlaga.
Vaša košarica
Izbrano:
Kategorije:
Cena:
Širina:
mm
Globina:
mm
Višina:
mm
Znamke:
Vrsta ležišča:
Količina con:
Stopnja trdote:
Zima/Poletje:
Višina ležišča:
Kokosovo vlakno:
Lateks:
Memory pena:
Maksimalna nosilnost:
FILTRIRAJ

Vzmetnice Neolux

149
 Na zalogi
23 cm
49
 Na zalogi
60 cm38 cm11 cm
49
 Prednaročilo
60 cm38 cm11 cm
42
 Prednaročilo
4 cm
73
 Prednaročilo
4 cm
68
 Prednaročilo
3 cm
610
 Prednaročilo Brezplačen prevoz
31 cm
86
 Prednaročilo
6 cm

Neolux

Podje Neolux, ki se z izdelavo vzmetnic ukvarja že več kot 20 let, je eno izmed vodilnih v tem delu Evrope. Ko je zrasla popularnost ležišč brez klasičnih vzmeti, je podjetje že ponujalo serijo ležišč brez vzmeti "Zdravo spanje" na osnovi materiala latexform iz naravnega lateksa. Pozneje so v svojo ponudbo dodali še vzmetnice s tehnologijo 3D AEROSYSTEM. 3D AEROSYSTEM tehnologija spodbuja odvajanje zraka in izhlapevanje vlage iz ležišča, ter poskrbi za popolnoma naravno termoregulacijo telesa. "Zračni trak" omogoča prosto kroženje zraka in ob tem preprečuje nastanek kondenza v ležišču.

Poleg vzmetnic lahko v naši spletni trgovini kupite še nadvzmetnice in vzglavnike.

  • Vzmetnica ViscoGEL spring comfort 3D je visoka kar 26 cm, sestava vzmetnice pa ponuja popolno kvaliteto ortopedskega ležišča. Narejena je iz okolju prijaznih materialov, zaradi vsebnosti kavčuka pa ima visoko elastičnost. Pocket spring vzmeti poskrbijo za enakomerno porazdelitev obremenitve med spanjem ter zmanjšujšuje tveganje za bolečino v hrbtu in mišicah. Memory (spominska) pena poskrbi, da se ležišče prilagaja obliki in teži ležišča.
  • Vzmetnica Innsbruck 3D je utelešenje udobja. V višino meri kar 30cm, ostalim komponentam ležišča pa so v podjetju dodali še "Royal Style" tkanino, ki zraven udobja podaljša življensko dobo vzmetnice. "Memory comfort" pena je nadgradnja klasične spominske pene in se poleg prilaganja na obliko človekovega telesa prilagaja še na njegovo telesno temperaturo.
  • Vzmetnica za najbolj zahtevne uporabnike v višino meri kar 31 cm. Sestavljena je iz 7 conske neodvisne vzmeti "Pocket Spring". Neodvisne vzmeti se individualno prilagajajo vašemu telesu, kar pomeni, da se teža enakomerno porazdeli čez vmetnico tekom spanjem.

Pri nakupu vzmetnice moramo biti pozorni, da najdemo takšno, ki nam popolnoma ustreza, je primerna za našo težo in lajša morebitve težave s hrbtenico. Spanec je namreč tisti del življenjskega procesa, ko si naberemo energijo in spočijemo telo za vsakodnevne napore.

MNENJA STRANK

Natasa - 2020-01-18 14:24:33

Cudovita in prekrasna. Polica se sicer ni na svojem mestu ampak tudi to bo????????

+ Zelo lepa in kvalitetna

- Ni jih

Denis - 2020-01-17 15:24:58

Fenomenalna zadeva ta nadvzmetnica Aero Flex. Boljše v življenju še nisem spal :-)

Paulo Milin - 2020-01-15 12:29:27

Pohvale na susretljivosti prodavača i na dostavi stola!

+ Predivan, unikatni dizajn i kvaliteta!

FREDI - 2020-01-10 13:11:22

Za to ceno izjemno dobra vzmetnica! Res pa je,da morate počakati 72 ur pred uporabo.
GOR