Naša spletna stran za izboljšanje uporabniške izkušnje in analizo obiska uporablja piškotke. Informacije o piškotkih in pravna podlaga.
Vaša košarica
IZBERITE DRŽAVO:
Izbrano:
Kategorije:
Cena:
Širina:
mm
Globina:
mm
Višina:
mm
Znamke:
Vrsta ležišča:
Količina con:
Stopnja trdote:
Zima/Poletje:
Višina ležišča:
Kokosovo vlakno:
Lateks:
Memory pena:
Maksimalna nosilnost:
FILTRIRAJ

Vzmetnice Neolux

149
 Na zalogi
23 cm
49
 Na zalogi
603811 cm
49
 Prednaročilo
603811 cm
610
 Prednaročilo Brezplačen prevoz
31 cm
  • Neolux
 Zadnji kos
1602004 cm
RAZPRODANO
  • Neolux
 Prednaročilo
4 cm
RAZPRODANO
  • Neolux
 Prednaročilo
4 cm
RAZPRODANO
  • Neolux
 Prednaročilo
3 cm
RAZPRODANO
  • Neolux
 Prednaročilo
6 cm
RAZPRODANO
  • Neolux
 Prednaročilo
6 cm
RAZPRODANO

Neolux

Podje Neolux, ki se z izdelavo vzmetnic ukvarja že več kot 20 let, je eno izmed vodilnih v tem delu Evrope. Ko je zrasla popularnost ležišč brez klasičnih vzmeti, je podjetje že ponujalo serijo ležišč brez vzmeti "Zdravo spanje" na osnovi materiala latexform iz naravnega lateksa. Pozneje so v svojo ponudbo dodali še vzmetnice s tehnologijo 3D AEROSYSTEM. 3D AEROSYSTEM tehnologija spodbuja odvajanje zraka in izhlapevanje vlage iz ležišča, ter poskrbi za popolnoma naravno termoregulacijo telesa. "Zračni trak" omogoča prosto kroženje zraka in ob tem preprečuje nastanek kondenza v ležišču.

Poleg vzmetnic lahko v naši spletni trgovini kupite še nadvzmetnice in vzglavnike.

  • Vzmetnica ViscoGEL spring comfort 3D je visoka kar 26 cm, sestava vzmetnice pa ponuja popolno kvaliteto ortopedskega ležišča. Narejena je iz okolju prijaznih materialov, zaradi vsebnosti kavčuka pa ima visoko elastičnost. Pocket spring vzmeti poskrbijo za enakomerno porazdelitev obremenitve med spanjem ter zmanjšujšuje tveganje za bolečino v hrbtu in mišicah. Memory (spominska) pena poskrbi, da se ležišče prilagaja obliki in teži ležišča.
  • Vzmetnica Innsbruck 3D je utelešenje udobja. V višino meri kar 30cm, ostalim komponentam ležišča pa so v podjetju dodali še "Royal Style" tkanino, ki zraven udobja podaljša življensko dobo vzmetnice. "Memory comfort" pena je nadgradnja klasične spominske pene in se poleg prilaganja na obliko človekovega telesa prilagaja še na njegovo telesno temperaturo.
  • Vzmetnica za najbolj zahtevne uporabnike v višino meri kar 31 cm. Sestavljena je iz 7 conske neodvisne vzmeti "Pocket Spring". Neodvisne vzmeti se individualno prilagajajo vašemu telesu, kar pomeni, da se teža enakomerno porazdeli čez vmetnico tekom spanjem.

Pri nakupu vzmetnice moramo biti pozorni, da najdemo takšno, ki nam popolnoma ustreza, je primerna za našo težo in lajša morebitve težave s hrbtenico. Spanec je namreč tisti del življenjskega procesa, ko si naberemo energijo in spočijemo telo za vsakodnevne napore.

MNENJA STRANK

Dvižna postelja Panama plus graphic - 140x200 cm

   Dajana - 2020-04-05

Mi smo posteljo prevzeli in sestavli vse pohvale postelja je odlicna.

Jeklen letveni pod na nogicah - 120x200 cm

   Vanja - 2020-04-02

Prijazni prodajalci, nudenje dodatnih pojasnil.

+ Enkratna rešitev za nemastitev v prostor, ki meri 2,04 m.

Nadvzmetnica Aero Flex - 120x200 cm

   Vanja - 2020-04-02

Prijazni prodajalci preko spleta.

+ Dodatna zaščita vzmetnice se mi zdi super! Proti pršicam, za alergike in astmatike, snemljiva...

Garderobna omara Fast 120 sonoma hrast

   STRMOLE ANTON - 2020-03-31

Izdelek popolnoma ustreza potrebi, pričakovanju in ceni. Montaža je potekala brez zapletov, navodila so dovolj jasna. Vsa pohvala hitri dostavi kljub splošnim korona težavam. Hvala !

Kavč Dolores

   Marko - 2020-03-30

Udoben in kvaliteten kavč po ugodni ceni. Sem zelo zadovljen, da sem se odločil za nakup le tega

+ Udoben, praktičen, kvaliteten

- /

Kuhinjski blok Oliva 200 cm

   A - 2020-03-29

Ok

Postelja Michigan 140x200 cm Bela

   A - 2020-03-29

Vse ok

Omara Drop 03 - svetlo siva

   Kristina - 2020-03-29

Zelo zadovoljni z kvaliteto pohištva in z zaposlenimi pri Svet pohištva. Opremiti smo morali 2 identični otroški sobi, ki imata posebne mere in sicer 490x190cm. Ker smo želeli čim bolje izkoristiti prostor, nismo naročili vse na enkrat ampak postopoma, tako da smo imeli večkrat izvedene storitve in vsakič zelo zadovoljni. Kvalitetno pohištvo, zelo natančna, razumna pregledna navodila za sestavljanje.

GOR